Bivši jo je čisto zbegal, kaj naj naredim?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 26. Jul. 2010 13:46

Soulja napisal/-a:Ker sm biu že v taki situaciiji pa sm lepo rekel adijo tukaj pa žal negre...

Vse se da, če se hoče :D

Če nočeš iti stran od nje, jo daj pa pod hladen tuš. Če se pustiš takole mrcvariti, te bo še lepo naprej. Strinjam se s tistim, kar je ..Evelyn.. napisala :)
A goal without a plan is just a wish.
Soulja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Soulja » 26. Jul. 2010 14:18

Ja nočem stran to je :) ker mi je ona malo pred tem tut rekla da noče stran od mene zato ne zastopm zakaj mi ne pove kaj je narobe ker tud enga namiga nism dobil da me noče ? a ni bistvo dobrih medčloveških odnosov komunikacija a sm res tolk neumn da vrjamem da to obstaja :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 26. Jul. 2010 14:19

Punca preprosto ne ve kaj hoce....in na koncu bos ti nasankal. Ce ne se takoj zdaj pa cez nekaj casa, ko bo spet prisla k tebi, bila s tabo mesec, dva, pol leta...potem pa spet k drugemu.

Jaz bi takega cloveka pustila na miru.
Sicer pa tezko verjamem, da ti bo 2 meseceh nekdo ze takooooo velikoooo pomeni, da si se pripravljen takole sekirat....

...ker ona ce zdaj ugotovi, da te bo dobila nazaj, da si jo ti ves ta cas cakal...ve, da te ima v oblasti in te bo konstantno vrtela okoli prsta, kot se njej zazdi. Se ti zdi to ql? Mislim da ne...
Soulja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Soulja » 26. Jul. 2010 14:39

Aveš kako je to , midva se poznava malo več kot leto in sem ji bil zmeraj všeč ( vsaj tako je povedala) pomenil sem ji veliko ona pa meni tudi ker sva imela sproščen in direkten odnos že kot prijatelja
in je mela v vmesnem obdobju tega fanta in potem mi je začela mešati glavo ko je videla da sem samski in potem je vse postalo tako ....vrtela me pa okoli prsta ni in me tudi nebo ....ampak trenutno sem malo iztirjen ker ne pove pri čem je zveza ali pa če ima probleme ne zastopim ljudi, ki težko rečejo pusti me primiru da razčistim, tudi ko sem ji ponudil pomoč je rekla da mora sama pri sebi razčistt.... mogoce sem pa predober z njo in je bila to napka...

je pa res če se igra zmano in preiskuša oba ( a si sploh lahko tak kreten pri 25) potem tak človek niti prijateljstva ni vreden , še brce v rit ne :D

Se pa strinjam če je že sedaj tako se lahko ponovi tudi to sem pomislil in še enkrat si tega nebi zalsužil....
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 26. Jul. 2010 14:47

Soulja napisal/-a:.... mogoce sem pa predober z njo in je bila to napka...

Verjetno si bil res in ocitno si se sedaj....ker...

Soulja napisal/-a:...če se igra zmano in preiskuša oba ( a si sploh lahko tak kreten pri 25) potem tak človek niti prijateljstva ni vreden , še brce v rit ne :D

Pomoje tebe in tega bivsega samo izkorisca in preizkusa, kdo bo prej podlegel....ona pa se pri tej celi stvari neznansko zabava. Morda je taka...ker punca je ocitno zmedena in ne ve kaj hoce. Sploh pa pri 20+, ko ji gre po glavi verjetno res sam zabava in fino fajn se met...ne glede na obcutke drugih. In ce je ona taka....si res ne zasluzi tebe, niti nikogar drugega razen nekoga, ki bo enako razmisljal kot ona.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Jul. 2010 15:40

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 26. Jul. 2010 16:59

kolk pa si ti star?
mmm, zakaj pa moreš ti skozi punco met?

Stari, mene tud tko razpizdi ko mi nekdo ne more oz. noče v faco povedat kako in kaj in kaj si misli.... pa sploh še, če sta v vezi oz. bla v vezi. Če veš kje živi, jst bi šla kr do nje domov, jo poklicala pred bajto oz. kr pozvonila in jo prisilila, da pove kaj se dogaja. Mislim, to je višek da z nekom hodiš, pol se pa kr tako potuhne, kot da nisi vreden ene razlage.
teiika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a teiika » 26. Jul. 2010 17:37

Soulja napisal/-a:Nevem zakaj se punca pri 25 letih nemore odločiti in me pušča v dvomu ?

So fantje stari čez 30, ki se ne morejo odločit, kaj bi radi in se zjasnit.. :S mam podobno situacijo, tak da po moje te pušča za rezervo, če z bivšim nebi blo to to... idi na vse al nič in ji v obraz povej kaj misliš in da se naj zjasni!
Kdor gleda z očmi, vidi zunanjost. Kdor gleda s srcem, vidi v srce. Kdor gleda z ljubeznijo, ne vidi ničesar,je popolnoma slep...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 26. Jul. 2010 17:39

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 26. Jul. 2010 18:29

men se pa zdi da ko te ni bilo je tale bivši prevzel vlogo sedanjega... Verjamem da te ima rada in da ji je bad, ampak očitno tega bivšega ni prebolela, sploh če jo je on skenslu je še tolk bl bad. On jo bo verjetno vedno lahko vrtel okol prsta, ti boš pa tam za tolažbo, če slučajno ne bo šlo. V kolikor ti je to dovolj potem jo pokliči in ji to povej...
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 27. Jul. 2010 7:52

sirova štručka napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:"zmedlo me je" lol klasicna zenska izjava.

ja odvisn kdo si ane. Pri teb očitno to dostkrat uporabjo in ti je ratala že klasika.
Mhm. :roll: Bolj verjetn, da sm na tem forumu ze predolgo in sm to ze preveckrat vidu. Pomojem se ti ne obnasas tok racionalno, kot bi ti men tle rada prodala.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Jul. 2010 9:18

Pojdi naprej in ne oziraj se nazaj.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 27. Jul. 2010 9:19

Horus napisal/-a:Vsebina tvojega naslednjega SMSa njej mora bit:

STFU & GTFO & LP

Po domače "dej fakof odjebi pi*da!!!"... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 27. Jul. 2010 11:19

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 27. Jul. 2010 11:30

sirova štručka napisal/-a:vau, ti pa premoreš primitivizma.

Samo direkt povedano tisto kar je Horus zavil v celofan. :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]