Bivši FF in kolegi, ki vas osvajajo med zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 03. Dec. 2010 18:39

akvamarin, mene pa pri tvoji diagnozi zanima meja: kdaj ti označiš neko osebo, da je v tistem stanju?? torej do kje je normalno?
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 03. Dec. 2010 20:02

...
Zadnjič spremenil Akvamarin, dne 13. Jan. 2012 12:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 03. Dec. 2010 21:06

Koščička tudi jaz poznam in sem prebrala tisto knjigo Ne bo se ljubiti!.
Tako da se strinjam s tem.
Jst sm mela tud eno tako fazo, ampak v majhni meri.
Ko sem prebrala to knjigo sem se začela bolj zavedat tudi svojih emocionalnih potreb in da s tem ni nič narobe, in da mi tega ni treba potlačevat, tako da sedaj je to na prvem mestu.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 03. Dec. 2010 23:50

Akvamarin napisal/-a: in ne vem zakaj te izraz konstruktivno sploh tolk razburil, vsi znamo narediti statistiko, ki jo ti delas, in zal ne poves nic novega s tem!
In lepo prosim, da se spravis tako na mene, da sem jaz nezmozna dojemat, pa da imam neznanja??? A me hoces podjebavat ali kaj? Ce znas argumentirat na forumu, potem argumentiraj in povej zakaj mislis drugac, ne pa samo pises napamet in skoz nakladas statistiko, tako da letno razdelis jebacev! O psihoseksualni disocijaciji in nimfomanizmu, lahko se sama pozanimas in preberes ce te zanima! Tukaj govorimo o cifri 90 sp.parterjev, se ne pogovarjamo o 9!!

Akvamarin napisal/-a:puma, glej jaz se ne bom sla racunat ali zenske imajo 3, 5, ali 8 novih jebacev na leto, jaz primerjam zensko staro 28, ki jih je imeja 90, in zensko staro 28, ki jih je imela reimo 8!

očitno ti je statistika zelo tuja, kar potrjuejš z tvojim ta drugim izpostavljenim citatom. Na osnovi česa sklepam, da še nikol nisi slišala za psihometrijo ;) kaj šele da bi jo uporabila ...saj si časovno obdobje totalno zanemarila oz trdiš ta to sploh ni pomembno.

če pojasnim z zelo enostavnim primerom.
Oseba X je stara 30 let in zasluži svoj prvi milijon evrov.
Pri tem je seveda velika razlika, ali je ta milijon zaslužen v enem dnevu, enem letu, 15 letih, ali bil dodeljen na dan, ko je oseba dopolnila 30 let.

In enako je pri številu spolnih partnerjev.
Če oseba pri 28 letih ima prvič spolni odnos in to z 90 spolnih partnerjev nikakor, to nikakor ne more biti enako kot oseba, ki je imela enako število partnerjev tekom 16 let.

In ker ne razumeš enostavnega statističnega sklepanja, ne bluzi in ne nakladaj o nekakšnih diagnozah.

...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 04. Dec. 2010 0:24

Ce si prebrala vseh zgoraj napisanih postov, bi dojela, da tukaj stevilo niti ni tolk pomebno,ampak RAZLOG zakaj se ena oseba loti tega pocet.
Zadnjič spremenil Akvamarin, dne 13. Jan. 2012 12:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 04. Dec. 2010 0:55

eno je, če pišeš o določenem vedenjskem vzorcu nasplošno, drugo pa, če trdiš, da ima neka oseba tak vedenji vzorec. Pri slednjem se ne moreš zapičiti le v eno cifro in ne upoštevati ali razumeti ostalih kazalnikov.

če ti tole ni jasno, potem sploh nisi v psiho.vodah in se ne pretvarjaj, da si.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 04. Dec. 2010 10:57

Akvamarin napisal/-a:bubbles, jas ne vem kako kontrolo imas v mislih, da pri tebi izzove tak refleks bruhanja, ampak jaz mislim na nezavedno kontrolo v smislu mocnega vpliva, ki ga lahko ima ena oseba na drugo in ki izkljucuje kakrsnakoli tezenja v smislu prepovedovanja ali prisilitve...in to moski doseze ce si zgradi avtoriteto in sposovanje v oceh zenske, se pravi jo mora zmesati, tako da zenska ne bo sposobna poceti kaj slabega...se pravi i pusti celotno svobodo, ampak je dosegel to, da ga ne more dati ven iz glave, se pravi tudi ce zura, ce se druzi s frendi, ce hoce potovat, ga ona ne more prevarati, ker je zaljubljena in ga spostuje...

kontrola je kontrola in ne paše v sklop zdravega partnerskega odnosa. to, da se zaljubiš, pa ne smatram kot kontrolo. kar se mene tiče, mora biti partner zadosti samozavesten, da ve, da ga ima partnerka rada in in ji pač zaupat. ne pa, da vzpostavlja avtoriteto in kontrolo, pa sej nismo v zaporu :)
...just breathe...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 04. Dec. 2010 11:05

...
Zadnjič spremenil Akvamarin, dne 13. Jan. 2012 12:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 04. Dec. 2010 11:23

bubbles, pa saj mislimo isto, se samo zapletamo v izrazoslovju kontrola/vpliv/zaljubljenost!
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 04. Dec. 2010 12:34

Akvamarin napisal/-a: nekateri so res nezmozni imeti niti FF niti ONS!

kako 'motnjo' majo pa ti?
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 04. Dec. 2010 13:33

^^^ nekateri pac preprosto ne sede met ONS in FF.....zakaj bi zato obsojali??? Vsak naj dela kakor mu pase.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 04. Dec. 2010 13:35

s0nckic4, tukaj pravzaprav se ne gre za motnjo niti pri enih niti pri drugih, ampak za custveno konstrukcijo osebe! V literaturi velik poudarjajo, da osebe, ki niso zmozni imeti FF ali ONS, da so bolj komplekse custvene narave, da prej custveno dozorijo in kao, da so custveno intelegentnejsi!
Zadnjič spremenil Akvamarin, dne 13. Jan. 2012 12:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 04. Dec. 2010 14:09

vesna, samo sprašujem, glede na to, da je akvamarin podajala psihološke razlage nekaterih pojavov.
btw. zna bit, da si čustveno inteligentnejša ker ti jih ne sede imet. :)
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 04. Dec. 2010 14:58

akvamarin, pa saj folk ne rabi doktorata iz psihologije, da pošteka, da z žensko, ki ima pri 30ih 150 spolnih partnerjev, ni vse ok. tudi vsi vemo, da se v vseh 150 ni zaljubila, tudi vemo, da to pomeni, da se čustveno ne vpleta.
toda, da ti postaviš neko "diagnozo" za točno določen osebek je hecno. in poleg tega mešeč take ven, da se človek vpraša koliko je v tebi dejansko kakega znanja o tem, koliko pa copy-paste iz gugla (npr. "pol bi pa imeli 200 sp. spolnih partnerjev do smrti" ali "kontrola=ljubezen".) bulšit. :roll:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 04. Dec. 2010 15:37

kolikor sem jaz razumela Akvamarin, je rekla, da je to VERJETNO pri njej (punci z 90 sp. partnerji), ni pa rekla, da točno to za njen primer drži. in od takrat govori o vsem skupaj na splošno.

s tem napadanjem ste že malo smešne.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov