Bivši FF in kolegi, ki vas osvajajo med zvezo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Akvamarin napisal/-a:To ti je psihoseksualna disocijacija, eto postavila sem ji diagnozo!
No, zdej pa še priporoči, kako naj se sooči z potencialno diagnozo
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
barbie_girl_85
Punca namrec ima nezaveden emocionalen konflikt, ki meji na nimfomanizem, se pravi hitro zamenja seksualne parnerje, nima materijalne koristi in to ni prostitucija, punca tesko ustvari emocionalen stik. Take zenske so skoraj popolnoma hladni v postelji ampak imajo mocan spolni nagon, ki ga ne morejo nikakor zadovoljiti, in to poskusajo kompenzirati s povecanim stevilom spolnih partnerjev, namrec se branijo prizadetosti v ljubezni in se pocutijo bolj sigurno, ce moski jim pristopi samo seksualno, namrec tudi vsak novi jebac ima doloceno osobino, ki je za zenske privlacna ampak ni zadostna, in zenska skusa dobiti eno celoto osebnosti, ki bi ji ustrezale, tako da poveca st. oseb, namrec si ustvari idealnega moskega, in to je disociranost, iz druge strani pa ostane hladna v postelji, ker potrebuje tudi ljubezensko komponeto, in najde hitro resitev tako, da zamenja seksualnega partnerja! Resitev je, da se zenska odpre emocionalno in razcisti tocno kaj hoce, in najde moskega ki ji bo ustrezal emocionalno in seksualno, takrat se bo umirila!
Punca namrec ima nezaveden emocionalen konflikt, ki meji na nimfomanizem, se pravi hitro zamenja seksualne parnerje, nima materijalne koristi in to ni prostitucija, punca tesko ustvari emocionalen stik. Take zenske so skoraj popolnoma hladni v postelji ampak imajo mocan spolni nagon, ki ga ne morejo nikakor zadovoljiti, in to poskusajo kompenzirati s povecanim stevilom spolnih partnerjev, namrec se branijo prizadetosti v ljubezni in se pocutijo bolj sigurno, ce moski jim pristopi samo seksualno, namrec tudi vsak novi jebac ima doloceno osobino, ki je za zenske privlacna ampak ni zadostna, in zenska skusa dobiti eno celoto osebnosti, ki bi ji ustrezale, tako da poveca st. oseb, namrec si ustvari idealnega moskega, in to je disociranost, iz druge strani pa ostane hladna v postelji, ker potrebuje tudi ljubezensko komponeto, in najde hitro resitev tako, da zamenja seksualnega partnerja! Resitev je, da se zenska odpre emocionalno in razcisti tocno kaj hoce, in najde moskega ki ji bo ustrezal emocionalno in seksualno, takrat se bo umirila!
-
Akvamarin - Kofetarica
puma beri zgoraj, to je za punco, ki jih je imela 90!
drugac pa niti 20-25 ni malo, pa tudi ce seksa od 16 leta, ce gledas po tisti logiki, se pravi bi se pricakovalo do 70 leta, da je normalno imeti 200 spolnih partnerjev! ampak to folk ne dela, a ne da?
drugac pa niti 20-25 ni malo, pa tudi ce seksa od 16 leta, ce gledas po tisti logiki, se pravi bi se pricakovalo do 70 leta, da je normalno imeti 200 spolnih partnerjev! ampak to folk ne dela, a ne da?
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Akvamarin napisal/-a:barbie_girl_85
ja zato ji je zdej grozno v življenju ko se je umirila s super tipom in si počasi ustvarja družino.... to nima nobene veze to s čustvi, pač noben tip ni ustrezal njenim kriterijem za resno zvezo medtem ko seks ji je ustrezal. Ne poglabljaj in en išči stvari ki jih ni..
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Akvamarin napisal/-a:puma beri zgoraj, to je za punco, ki jih je imela 90!
heh ... če je punca pri starosti 28 let in spolno aktivnim življenjem od 16 leta dalje imela 90 spolnih partnerjev ... je to 7,5 tipov na leto.
7 ali 8 moških na leto nikakor ne ustreza opisu osebe z tako diagnozo, ki jo podajaš in zagovarjaš.
in če bi ti tip rekel, da je imel 8 žensk v enem letu, bi mu postavila enako diagnozo?
-
Akvamarin - Kofetarica
puma, glej jaz se ne bom sla racunat ali zenske imajo 3, 5, ali 8 novih jebacev na leto, jaz primerjam zensko staro 28, ki jih je imeja 90, in zensko staro 28, ki jih je imela reimo 8! Jaz sem samo odgovorila barbiju, glede tisto, kar me je vprasala, in je to odgovor, ki ni napisan za salo, ampak imam podlage glede tega! Seveda lahko se strinjas lahko ne, tvoj problem!
Jaz recimo bi pricakovala bolj konstruktiven odgovor od tebe in od drugih, zakaj pa se tebi zdi, da je normalno imeti 90 jebacev, in zakaj bi ti to opisala kot normalno stanje?
Jaz recimo bi pricakovala bolj konstruktiven odgovor od tebe in od drugih, zakaj pa se tebi zdi, da je normalno imeti 90 jebacev, in zakaj bi ti to opisala kot normalno stanje?
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
izjava, da imaš podlago za takšno mnenje ni nobena konstruktivna razlaga, kaj šele kaj druga.
Diagnoza, ki si jo postavila nakazuje ravno na tvoje neznanje, kateremu se pridružuje še nezmožnost dojemanja enostavne statistike, z čimer je tvoja ''diagnoza'' kr nekaj .
Raje reci, da je takšno tvoje mnenje, potem takem bi napisano delovalo veliko bolj verodostojno.
Moje mnenje je sledeče:
meni je vseeno koliko ima kdo jebačev. Mi pa 7 spolnih partnerjev na leto, ni tak velik halo, da bi to tretirala kot 'nenormalno'.
In če imaš problem z številko, deli svoje mnenje, zakaj in kje imaš problem z tem.
Diagnoza, ki si jo postavila nakazuje ravno na tvoje neznanje, kateremu se pridružuje še nezmožnost dojemanja enostavne statistike, z čimer je tvoja ''diagnoza'' kr nekaj .
Raje reci, da je takšno tvoje mnenje, potem takem bi napisano delovalo veliko bolj verodostojno.
Moje mnenje je sledeče:
meni je vseeno koliko ima kdo jebačev. Mi pa 7 spolnih partnerjev na leto, ni tak velik halo, da bi to tretirala kot 'nenormalno'.
In če imaš problem z številko, deli svoje mnenje, zakaj in kje imaš problem z tem.
-
Akvamarin - Kofetarica
puma, zal se ne razumemo, sem zgoraj napisala odgovor in poudarila, da se lahko strinjas s tem, lahko ne, in da je to tvoja osebna stvar, in poudarjam, da to velja tudi za ostalih! in ne vem zakaj te izraz konstruktivno sploh tolk razburil, vsi znamo narediti statistiko, ki jo ti delas, in zal ne poves nic novega s tem!
A me hoces podjebavat ali kaj? Ce znas argumentirat na forumu, potem argumentiraj in povej zakaj mislis drugac, ne pa samo pises napamet in skoz nakladas statistiko, tako da letno razdelis jebacev! Tukaj govorimo o cifri 90 sp.parterjev, se ne pogovarjamo o 9!!
A me hoces podjebavat ali kaj? Ce znas argumentirat na forumu, potem argumentiraj in povej zakaj mislis drugac, ne pa samo pises napamet in skoz nakladas statistiko, tako da letno razdelis jebacev! Tukaj govorimo o cifri 90 sp.parterjev, se ne pogovarjamo o 9!!
Zadnjič spremenil Akvamarin, dne 13. Jan. 2012 12:15, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
kok je pa tebe težko brat...vsak stavek raztegnjen v 5 vrstic, omg.
da ne bom OT: me prav zanima kje je avtor teme, da bi podal svoja stališča? se mi zdi, da ni dobil odgovorov, ki jih je pričakoval in se potuhnil...
da ne bom OT: me prav zanima kje je avtor teme, da bi podal svoja stališča? se mi zdi, da ni dobil odgovorov, ki jih je pričakoval in se potuhnil...
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]