Bivši FF in kolegi, ki vas osvajajo med zvezo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 143 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
-
little.miss.trouble - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2009
če je punca luštna se bo vedno na vsake tolko našo kdo ki jo bo osvajal ...
step 1: sprijazni se
step 2: ne delaj napak, kot so nenehno kontroliranje, postavljanje omejitev, prepovedi ...
step 3: potrudi se da ne bo imela niti razloga niti želje da bi za kom drugim sploh pogledala pa se nimaš čisto nič bat
step 1: sprijazni se
step 2: ne delaj napak, kot so nenehno kontroliranje, postavljanje omejitev, prepovedi ...
step 3: potrudi se da ne bo imela niti razloga niti želje da bi za kom drugim sploh pogledala pa se nimaš čisto nič bat
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
mene pa tukaj firbcajo 2 stvari:
1. kolk huda more bit ta p***a, da se ji tolk dogaja pri 28ih?
2. kako da si se ti, ki si toliko manj izkušen od nje, odločil za resno zvezo s tako kurbo?
2. kako da si se ti, ki si toliko manj izkušen od nje, odločil za resno zvezo s tako kurbo?
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
ok, sama bi najprej takega posesivnega dečka odpikala.
punca ni naredila nič narobe in ja, ignoriranje ali pa izpoved, da ima fanta, navadno deluje.
sicer pa: tudi če ona izbriše kontakt ima pe vedno on njeno cifro. ubadat se z blokiranjem številke zaradi nesamozavestnega dečka se pi zdi pa rahlo odveč.
prvi del je tak fajn napisan, drugi pa je naravnost bolan. kako vidite kontrolo kot zdrav del razmerja??? bruh!
punca ni naredila nič narobe in ja, ignoriranje ali pa izpoved, da ima fanta, navadno deluje.
sicer pa: tudi če ona izbriše kontakt ima pe vedno on njeno cifro. ubadat se z blokiranjem številke zaradi nesamozavestnega dečka se pi zdi pa rahlo odveč.
Akvamarin napisal/-a:Ves kdaj se rece, da je moski mocan? Ko je ponosen kako zgleda njegova punca, ko nikoli ji ne prepove, da se oblece atraktivno in je ponosen, da se tipi obracajo, ko nikoli ji ne prepove da bo sla nekam, ker on ve, da punca ne glede na to kje je, ga ne more dati ven iz glave, in je tolk zaljubljena in ga spostuje, da ni sposobna naredit nic slabega!! Takrat moski zmaga in ima kontrolo nad zensko... kontrola nikoli se ne doseze s prepovedovanjem v smislu, zbrisi kontakte, zbrisi fb, ne nosi kiklo, ne smes na kavo z frendom itn. itn.
prvi del je tak fajn napisan, drugi pa je naravnost bolan. kako vidite kontrolo kot zdrav del razmerja??? bruh!
...just breathe...
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
bubbles, jas ne vem kako kontrolo imas v mislih, da pri tebi izzove tak refleks bruhanja, ampak jaz mislim na nezavedno kontrolo v smislu mocnega vpliva, ki ga lahko ima ena oseba na drugo in ki izkljucuje kakrsnakoli tezenja v smislu prepovedovanja ali prisilitve...in to moski doseze ce si zgradi avtoriteto in sposovanje v oceh zenske, se pravi jo mora zmesati, tako da zenska ne bo sposobna poceti kaj slabega...se pravi i pusti celotno svobodo, ampak je dosegel to, da ga ne more dati ven iz glave, se pravi tudi ce zura, ce se druzi s frendi, ce hoce potovat, ga ona ne more prevarati, ker je zaljubljena in ga spostuje...
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
delusional napisal/-a:mene pa tukaj firbcajo 2 stvari:
sploh ne razumem kaj te tukaj firbca jaz dostkrat pogledam za kakšno milfo 45+ in si mislim wow je huda. nisi še vidla kakšne take? mislim da se ti to loh zgodi kadarkoli, sploh če je ženska prej ''vsem na razpolago'' pol pa kr naenkrat ne več. itak da vsazga zanima kaj se dogaja.
mislim tud, da odločitev za resno zvezo ni zgolj racionalna odločitev, in vsaj jaz se nebi obremenjevala s partnerjevo zgodovino, če bi mi bil všeč in bi hotla bit z njim. verjamem pa, da marsikdo to počne. meni osebno se je škoda obremenjevat z nečim kar je blo in zarad tega izpustit priložnost da sem z nekom, ki mi je pač všeč
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Pa a ne veš, noooo, ženske smo lepe samo nekje do zgodnjih 20ih, potem pa vse tko grdo ovenimo, da se lahko samo še stran vržemo.punkie_ napisal/-a:delusional napisal/-a:mene pa tukaj firbcajo 2 stvari:
sploh ne razumem kaj te tukaj firbca
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
s0nckic4 napisal/-a:če pošlje mail na fb, ne odpišem.
vem, da si nekako že razložila (ampak meni je razlog "moj imenik" kr neki), toda- daj mi še enkrat razloži zakaj bi imela nekoga dodanega na fb in ga potem ignorirala? wtf? mislim. ne štekam. kje je torej point da imaš take ljudi na fb? da gledaš njihove slikce? da si nabiraš število virtualnih frendov? da, če ti bo morda po treh letih, ko boš šla s fantom narazen, zapasal sex, da boš mela koga poklicat? (nekako še razumem, da imaš na fb sošolca iz oš, s katerim v živo nisi govorila že 10 let, ampak je pravnik in ti kdaj lahko pomaga).
mislim. ne vem za vas, ampak meni gre to teženje tako na jetra, da brezveze. in da- bi bila užaljena, če bi mojemu fantu pritiskale bivše, on bi pa to le ignoriral.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
pustimo to al je kurba al ne, kurbe računajo, ona ne, kokr ugotavljam, tko da bi rekla da jih je dala nekaj čez...
Koliko mora bit huda? Ja, pomoje rabi bit povprečna + simpatična in je takoj okoli veliko tipov. Nekateri vidijo rajše če komu zvezo razdrejo, je potem to zanj še slajše, ker je to težka naloga. Zato so zasedene ženske iskane in zanimive.
Koliko mora bit huda? Ja, pomoje rabi bit povprečna + simpatična in je takoj okoli veliko tipov. Nekateri vidijo rajše če komu zvezo razdrejo, je potem to zanj še slajše, ker je to težka naloga. Zato so zasedene ženske iskane in zanimive.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
claire napisal/-a:s0nckic4 napisal/-a:če pošlje mail na fb, ne odpišem.
vem, da si nekako že razložila (ampak meni je razlog "moj imenik" kr neki), toda- daj mi še enkrat razloži zakaj bi imela nekoga dodanega na fb in ga potem ignorirala? wtf? mislim. ne štekam. kje je torej point da imaš take ljudi na fb? da gledaš njihove slikce? da si nabiraš število virtualnih frendov? da, če ti bo morda po treh letih, ko boš šla s fantom narazen, zapasal sex, da boš mela koga poklicat? (nekako še razumem, da imaš na fb sošolca iz oš, s katerim v živo nisi govorila že 10 let, ampak je pravnik in ti kdaj lahko pomaga).
mislim. ne vem za vas, ampak meni gre to teženje tako na jetra, da brezveze. in da- bi bila užaljena, če bi mojemu fantu pritiskale bivše, on bi pa to le ignoriral.
Evo, panthol, imamo rešitev: vzemi si Claire za punco pa ne boš več imel tega problema
Every rose has its thorn
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
od kje vam ideja, da ignoriranje pomeni, da nekoga šparaš za ''hude'' čase?
če ljudje nebi tako enolično gledali drug na drugega bi imeli veliiiko manj problemov, tako pa si jih sami delamo, ker si razlagamo po svoje, namesto da bi enkrat za spremembo prisluhnili in verjeli nekomu, ki naj bi nam toliko pomenil, in ki ga tako ljubimo in oh in sploh...
če ljudje nebi tako enolično gledali drug na drugega bi imeli veliiiko manj problemov, tako pa si jih sami delamo, ker si razlagamo po svoje, namesto da bi enkrat za spremembo prisluhnili in verjeli nekomu, ki naj bi nam toliko pomenil, in ki ga tako ljubimo in oh in sploh...
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ubistu me tema ne nekaj zanima, ampak ne morem se ne obregnit ob dejstvo. KURBA?!?! Punca je stara 28 let. Ženske spolno življenje pričnejo pri 16 (leto gor, let dol). Torej 12 let spolnega življenja. Baje je imela med 20-25 partnerjev. To je povprečno 2 na leto (tudi če je bila 1 leto v resni zvezi in je imela naslednje leto zato 3-whatever). In ok, razumem, da bi to reku en čudn moški, ampak, da slišim neki tko poniževalnega kot kurba iz ženskih ust-smo se vrnili nazaj v čas zatiranja spolnosti al kaj? (aja, predn se kaka javi, da sm tudi jst kurba in jo zato zagovarjam.. sm že ogromno let z enim fantom, ki je tudi edini moj spolni partner do sedaj)
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Dej preberi še enkrat kdo je napisal to no.. Potem pa razmisli znova, če bi se tok razburila..
It was forever..but it didnt last long..
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
claire napisal/-a: (nekako še razumem, da imaš na fb sošolca iz oš, s katerim v živo nisi govorila že 10 let, ampak je pravnik in ti kdaj lahko pomaga).
jz ravn zato shranjujem vse številke. Tudi načeloma sem oseba ki je z vemi v dorih odnosih.
Če bi poznala tipa ne bi šla brisat števlke bivših FF ker kot prvo bi jih imela na rezervi , kot drugo pa imajo takšne službe da bi bil čisti idiotizem da jih ne bi ohranila v svojem lajfu... Res pa je da me nihče ne upa poklicati ob dveh zjutri - maksimum kar upa samo ena oseba je da mi napiše sms ob dveh če kje bluzim da zabluziva skupaj.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
..Evelyn.. napisal/-a:Dej preberi še enkrat kdo je napisal to no.. Potem pa razmisli znova, če bi se tok razburila..
piiihihihihi
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz sicer cifer ne brišem iz imenika, niti slučajno pa ne bi prav dolgo prenašala klicev sredi noči. Zaradi kvalitete lastnega spanca, ne zaradi eventualnega tipovega ljubosumja.
Dvakrat bi telefon ponoči zvonil, tretjo noč bi bil pa utišan/izklopljen. Pa še to samo zato, ker moj mobitel nima funkcije ignoriranja posamezne cifre, eni jo baje imajo.
Dvakrat bi telefon ponoči zvonil, tretjo noč bi bil pa utišan/izklopljen. Pa še to samo zato, ker moj mobitel nima funkcije ignoriranja posamezne cifre, eni jo baje imajo.
Prvi neprebran prispevek • 143 prispevkov
• Stran 3 od 10
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov