Bivši FF in kolegi, ki vas osvajajo med zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 30. Nov. 2010 12:06

Meni se zdi čist v redu, če ignorira taka sporočila oz. da napiše nazaj, da je ne zanima. Ne vem več kaj bi lahko še nardila. Sicer pa tudi, če zbrišeš cifro iz telefonskega imenika... sej kliče in piše ti lahko še zmeraj, samo da ne bo napisalo imena na ekrančku ampak samo številko :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 30. Nov. 2010 12:24

claire napisal/-a:jaz bi sama od sebe zbrisala te kontakte iz fb in telefonske številke. iz preprostega razloga- ker bi šlo MENI na k*rac, da bi mi neki tipi težili.
me je klical enkrat en bivši jebač sredi noči. niti telefonske nisem imela več shranjene. kao, "če sem doma in mam kaj cajta".
sem mu rekla kar pred fantom, da je kreten, da naj se strezni in pol izbriše mojo telefonsko, če se bo sploh spomnil, da me je klical. in ne, nimam niti jutri, niti nikoli več časa zanj. rešeno. nikoli več ni poklical. :)

no, neki v tem stilu.

nevem zakaj bi ji tip težil, po drugi strani pa tudi ne vem zakaj hranit vse te kotakte, če ti pač nič ne pomenijo (in ti povrh vsega še težijo).

mene bi iskreno povedano, tudi motilo, da sredi noči cingljajo nespodobna povabila.
najbrž bi se obregnila tudi ob : joj kako mi gre na zivce da mi da bivša jebačica teži.....če ti gre na živce, skenslaš.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Nov. 2010 12:25

Njah, jz se pa strinjam z OP in verjamem, da pač ni prijetno, če punca kar naprej(karikiram; ne vem a je res tolk pogosto) spoznava nove in redno ostaja v kontaktu z bivšimi..iskreno, a vam bi bilo pa prijetno, če bi to počel vaš partner (tiste, ki zagovarjate punco)?
Ne pravim, da mora "zbrisat cel lajf" zarad novega tipa, ampak vseeno bi lahko vsem tistim bivšim dala vedet, da za njih ni več prostora v njenem življenju - razen, če vzdržuje stike "za vsak slučaj", to bi blo šele podlo. :?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Nov. 2010 12:26

haley napisal/-a:Meni se zdi čist v redu, če ignorira taka sporočila oz. da napiše nazaj, da je ne zanima.

Predvsem pr slednjem bi se jz ustavla. Meni nebi blo dovolj ignoriranje. Treba je napisat, da je ne zanimajo zdaj in potem pride ignoriranje. Tko pa deluje, kot da jih ima pač tam zadaj nekje na rezervi in se jim noče zameriti s tem, da bi odpisala, da pač dajo mir. :)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2010
Kraj: logatec

Neprebrana objavaNapisal/-a panthol » 30. Nov. 2010 12:27

..Evelyn.. napisal/-a:
claire napisal/-a:jaz bi sama od sebe zbrisala te kontakte iz fb in telefonske številke. iz preprostega razloga- ker bi šlo MENI na k*rac, da bi mi neki tipi težili.
me je klical enkrat en bivši jebač sredi noči. niti telefonske nisem imela več shranjene. kao, "če sem doma in mam kaj cajta".
sem mu rekla kar pred fantom, da je kreten, da naj se strezni in pol izbriše mojo telefonsko, če se bo sploh spomnil, da me je klical. in ne, nimam niti jutri, niti nikoli več časa zanj. rešeno. nikoli več ni poklical. :)

:zustimm: :zustimm:

no nekaj takega je tudi meni normalno in bi pričakoval neko tako reakcijo. No mogoče ne tako agresivno, lahko tudi v normalnem tonu - v glavnem, poveš jebačem in svetu, da si zaključil s prejšnjim življenskim slogom.

Če pa obdržiš kontakte pa tipu lahko sporoča to, da noče prekiniti stikov, ker nikoli ne ve kdaj jih bo spet rabila, ker ne zaupa v to ali bosta s tipom ostala skupaj ali ne.
Ko se jaz spustim v resno zvezo, se spustim z optimizmom da bo uspelo, ne pa da bi si puščal odprte opcije za nazaj.

To nabijanje o nesamozavesti enih izmed vas je bedno (kažete samo na to da ste imele slabe izkušnje s takimi tipi in ne razmišljate objektivno), gre se samo za to, kaj sporočaš okolici s svojim dejanjem. V tem primeru pa je sporočilo lahko to, da bi ona rada mogoče nekoč še kdaj koristila ta kontakt in se ne bi rada zamerila tem osebam.

Tako je moje razumevanje.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 30. Nov. 2010 13:04

ti sploh nisi prišel sem gor po nasvete, ampak po potrditev. itak veš, da imaš prav, cel dan si čakal da bo ena nekaj podobnega napisala, da boš lahko to označil za normalno.

ne, nimam izkušenj z nesamozavestnimi tipi, ki se ne morejo sprijazniti s preteklostjo svoje punce, če bi jih imela, bi bile pa zelo kratke.

nama obema se je že zgodilo, da sva bila komu všeč. ponavadi zaleže če poveš, da si zaseden. samo enkrat se mi je zgodilo, da je bil tip že tečen s svojo vztrajnostjo. nekje je dobil mojo cifro in začel klicat in pisat. javila se mu itak nisem, samo napisala da imam fanta. nekaj časa je še pisal, jst sem ga vztrajno ignorirala in ne boste verjeli, odnehal je brez da bi ga nadirala po telefonu da je kreten. in ves ta čas moj ni bil nič jezen name. čudno, a ne.

V tem primeru pa je sporočilo lahko to, da bi ona rada mogoče nekoč še kdaj koristila ta kontakt in se ne bi rada zamerila tem osebam.

a ignoriranje, da bi lahko imelo tako sporočilo? prvič slišim. sploh pa tip itak ne bo vedel, da je zbrisala njegovo cifro, razen če ga o tem predhodno obvesti. :lol:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 30. Nov. 2010 15:29

dobro, da bi me isti tip klical 5x, mi nonstop pošiljal sms-e ipd, potem bi mu rekla, da me ne zanima in da naj neha. ampak zaenkrat je ignoriranje zadostovalo. če pošlje sms, ne odpišem. če pošlje mail na fb, ne odpišem. če kliče ob normalni uri, se javim in odgovorim, kar ga pač zanima. če imam neodgovorjen klic ne kličem nazaj. kontaktov na fb ne brišem, prav tako ne telefonskih, razen če imam poln imenik. ni se mi še zgodilo, da bi dobila več kot 2 sporočila od nekoga, ki mu nisem odgovorila...

tudi v tvojem primeru, 1x jo je tip klical, po tem ko ji je isti dan poslal sporočilo na fb (verjetno je sklepal da ga ni videla). drugič, pa jo je en drug kontaktiral. potem sklepam, da sta dala oba mir. kaj bi ti torej še rad? njen sistem deluje.

razumem, da te moti njeno nereagiranje ko ji kdo dlje časa teži. ampak za smse/maile/klice različnih tipov, tega pa ne razumem več.

edit: da pojasnim še brisanje takoimenovanih številk raznih takih in onakih bivših, ki jih naj ne bi več nikoli potrebovala. meni to predstavlja nek telefonski imenik. nikoli ne veš kdaj boš kak kontakt rabu (za karkoli že) in ga imaš pač pri roki. brisanje mi predstavlja isto kot da iz telefonskega imenika potrgam ven liste z ljudmi, ki jih ne nameravam poklicat... btw. a mobitelov telefonski imenik, ki bi slučajno vseboval cifre vseh njenih tipov pa lahko ima doma?
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 30. Nov. 2010 15:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 30. Nov. 2010 15:34

tvoja punca se ni odzvala na povabilo, tako ali drugače. to je njen odziv, ki pač ni v skladu s tvojimi predstavami, ampak vseeno ni naredila nič narobe.
sicer pa a ji že po 3 mesecih čekiraš fb in mobitel, da veš da mu ni odpisala naj ji da mir? mogoče mu je pa odpisala, ko nista bla skupaj
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 30. Nov. 2010 16:11

1.) BIVŠI ff je bivši gotovo z razlogom. če bi bil tok hud vizualno, dobr fant, pa še dobr v postelji bi bila gotovo sedaj z njim in ne s tabo. dojemi da si ti boljši od njega, če ne bi bilo tako bi se gotovo k njemu stiskala zvečer in ne k tebi.

2.) skrbet bi te moralo, če ti ona za te smse ne bi povedala ali pa pač pozitivno odgovarjala nanje. tut mojmu fantu punca že več let (!!!) pošilja smse, včasih prazne, včasih samo neodgovorojen klic spusti (cca 1x na mesec), pa jo on ignorira, ker ve, da če bi ji odgovoril bi bil to samo povod zanjo da bi mu še bolj težila (zadevo sem vzela v lastne roke in jo seveda uredila). lej punci se z idioti, ki ne dojamejo da ima fanta, očitno ne da obadat. in se mi zdi da si lahko vesel, da je tako kot je. ker če bi ona samo malo podvomila v vajino zvezo, bi te lahko prevarala, al pa vsaj šla na pjačko.

če te pač to full moti, se lepo vsedita dol pa ji povej kako čutiš, brez kreganja, na lep način. ne zahtevaj od nje da briše dol folk iz fb, sam poslušej jo kaj ti ma za povedat.

vem jz tebe.. mam enga taga tipa doma :) še zdj po 2,5 letih ne dojame, da mam in hočm njega... da me lahko nevemkdo vreba pa bom vedno rekla ne. nesamozavestneži eni. c-c-c :alright:
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Nov. 2010 16:18

panthol napisal/-a:Predstavljajte si situacijo:

predstavili smo si situacijo.

1. odjavi mobitel in internet storitve
2. napelji zajlo od štedilnika do pralnega stroja naprej do likalnika ter končno do f** kamre
3. nabavi ketno in pasjo ovratnico
4. za vsak slučaj najami detektivske storitve
5. last but not least: konkretno jo obdeluj (v tem primeru niti ne bo imela časa uporabljati mobilnika in interneta

si predstavljaš situacijo? :)
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 30. Nov. 2010 16:28

če se vživim v situacijo (s tem ne mislim na Jochievo oslikavo :D), razumem obe plati:
1. nov začetek, kjer si oba želita resno zvezo pomeni tudi čist začetek.
S tem, ko je punca ignorirala klice, sms se tudi ni izpostavila in te tipe postavila na njihovo mesto.
In če je nekdo horny in je do sedaj navajen jo poklicat, bo tako deloval tudi v prihodnje, dokler se ona jasno ne izrazi.

2. tipi imajo veliko krat večjo težavo kot ženske, pri sprejemanju partnerjeve preteklosti, še posebaj kar se števila spolnih partnerjev tiče.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 30. Nov. 2010 16:46

Po mojem je tudi tu nesamozavest fanta pravi razlog. Ignoriranje je točno to, kar bi jaz od partnerja pričakovala. Brisat številko iz telefona je butasto - jaz brišem številke takrat, ko pričakujem, da z osebo ne bom nikoli več v kontaktu, če bi pa vedela, da bo nekdo težil, bi ga imela pa v imeniku že zato, da vem kdo mi sploh teži. Enako na FB - kolikor vem, lahko sporočilo nekomu pošlješ tudi, če te on nima pod prijatelji.

Pač, tudi jaz sem doživela podoben primer, ko tip kar ni nehal. Najprej so bili samo SMSi in maili, pa sem jih ignorirala - kot so ostale rekle, to običajno zadostuje. Ker ta dečko kar ni hotel odnehati, sem mu pač lepo razložila, da sem v resni zvezi in da ne mislim z njim met ničesar. Tudi moj fant je že od začetka vedel, da se ta tip zanima zame, pa ni imel nič proti načinu, kako sem do stvari pristopila. Enako pri par drugih, ki so bili manj vztrajni in ki sem jih samo ignorirala.

panthol, ne bodi no tako užaljen, če ti povemo, da si nesamozavesten. Če bi jaz bila s tipom, ki bi zahteval, da izbrišem kontakte od drugih, bi mi šlo to kar pošteno v nos in bi se mi zdelo, da je moj partner malo posesiven - kot so že druge rekle, a to, da ignorira ljudi, ni dovolj? Pa resno, a ti si pri vseh prejšnjih zvezah prekinil vse pretekle stike? Jaz imam tudi enega bivšega na FB, pa z enim si občasno pošljeva kak mail. Pa to niti slučajno ne pomeni, da si puščam odprte opcije za nazaj. :?

Jaz iz principa ne bi brisala, ker sem mnenja, da se mi tip nima za vtikat v to, katere številke imam jaz v imeniku. Pa še to, v razmislek: moj fant, s katerim sva že nekaj let v resni zvezi, ve telefonsko od svoje prve punce še vedno na pamet, nima je pa v imeniku. Mojo številko ima v imeniku in jo ve tako na približno na pamet (včasih zameša dve številki :lol: ) Kaj pa to sporoča okolici? Da me vara z njo, čeprav ona živi v drugi državi, je poročena in ima otroke? :roll:
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 30. Nov. 2010 16:54

panthol napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:

:zustimm: :zustimm:

no nekaj takega je tudi meni normalno in bi pričakoval neko tako reakcijo. No mogoče ne tako agresivno, lahko tudi v normalnem tonu - v glavnem, poveš jebačem in svetu, da si zaključil s prejšnjim življenskim slogom.

lej, saj si sam rekel, da je imela veliko jebačev. a zdaj pričakuješ, da bo vsakega posebej poklicala in z njem mela terapevtski pogovor zakaj pa trenutno ne more bit z njim in naj jo že neha klicat?
tudi jaz sem že bla v taki situaciji, in sem enostavno ignorirala, ker se mi ni dalo. in ignor še najbolj boli in najbolj zaleže.

aja, pa zate in za tvoje psihično zdravje bi bilo dobro, da nehaš živet v iluziji, da si po 4 mescih zveze moški, s katerim se želi postarati.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 30. Nov. 2010 17:22

Akvamarin napisal/-a:Ves kdaj se rece, da je moski mocan? Ko je ponosen kako zgleda njegova punca, ko nikoli ji ne prepove, da se oblece atraktivno in je ponosen, da se tipi obracajo, ko nikoli ji ne prepove da bo sla nekam, ker on ve, da punca ne glede na to kje je, ga ne more dati ven iz glave, in je tolk zaljubljena in ga spostuje, da ni sposobna naredit nic slabega!! Takrat moski zmaga in ima kontrolo nad zensko... kontrola nikoli se ne doseze s prepovedovanjem v smislu, zbrisi kontakte, zbrisi fb, ne nosi kiklo, ne smes na kavo z frendom itn. itn.

Akvamarin, bravo!!!! Trikrat se podpišem pod to izjavo!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 30. Nov. 2010 18:03

Ma ja, sej to je problem, ko so tipi nesamozavestni. Punca jih je skenslala, kaj bi ti še rad?
Drugače pa, poznamo te fore, da je kiklica kratka premrzla na zimo, le v primeru če grem sama ven in podobno, pa gre za kr samozavestnega moškega, tak da kake finte imajo neke reve in copate si niti ne morem zamisliti.
Je pa neki čudež da ko si v zvezi, te vsi obletavajo 10X bolj kot prej. Menda odsevaš neko energijo, pozitivno, da si zadovoljen in potem privlačiš pe bolj, tak pravijo. Sama nisem popolna, sem povprečna, večina bi me sicer dala med zelo simpatične, ampak se jz imam za povprečno po lepoti, pa ko sem bila samska me niso tipi niti približno tolk obletavali kot me sedaj, ko se v zvezi. Ampak, briga mene, ko jih j***. Če ženska ve kaj ima, potem naj ne bi bilo nobenega problema, tak da avtorju svetujem, da si ne dela problemov po nepotrebnem.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]