Bivši FF in kolegi, ki vas osvajajo med zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 09. Dec. 2010 17:08

:D Ja, sej zmeri sam odgovoriš, vedno in povsod.
Zate sem tečka, tut prav, vsak ima svoje mnenje, kar je tudi edino pravilno.
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 09. Dec. 2010 17:29

čuftika napisal/-a::D Ja, sej zmeri sam odgovoriš, vedno in povsod.

ja, kaj pa je forum če ne to, da se odgovarja drugemu? če bi vsi samo brali, noben nič napisal dvomim, da bi blo kaj iz tega:)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 09. Dec. 2010 17:38

sem mislila da se bo razbralo da je hec da zmer sam ogovori, se pravi sem mislila "odgovori", menim da se zmer vtika v to in ono in nekega detektiva špila, ko privleče vleče poste stare 100 let (po moji izkušnji).
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 09. Dec. 2010 17:47

Janeva,nanamiša,čuftika, hvala za mnenje :)
Zadnjič spremenil Akvamarin, dne 13. Jan. 2012 12:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Dec. 2010 17:53

Čisti OT:
čuftika napisal/-a:sem mislila da se bo razbralo da je hec da zmer sam ogovori, se pravi sem mislila "odgovori", menim da se zmer vtika v to in ono in nekega detektiva špila, ko privleče vleče poste stare 100 let (po moji izkušnji).

Prebol že :roll: Pač si se takrat ti vtaknila v meni zelo ljubo uporabnico in kritizirala njeno pisanje določenih stvari, medtem ko sama isto počneš :P

Js brez poblema priznam, da se vtikam, ampak očitno je tebi problem :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 09. Dec. 2010 18:55

Akvamarin napisal/-a:

Evo, da bos srecna, jaz ne rabim dodatnih priznanj in potrditve glede mene, tako da ti oddam priznanje pod najem in najem se pricne ze danes!
peppermint, dejansko si koncno ena, ki ima nekaj pametnega za povedat!

glej, moti me, da na vse gledaš preveč objektivno. ne moreš nekomu preko foruma napisat diagnoze. ali se motim? še posebej takšne diagnoze, glede katere se je šlo v tem primeru...
če dam npr. en primer (blažji:D): ker nekoga vidiš oblečenega celega v črno, je torej, če gremo gledat v knjige, to posledica tega, ker se nevem... počuti nerazumljenega, ima probleme, je depresiven itd. kaj pa če mu je pač ta barva všeč?paše k torbi, itd?:D to je zdaj res bedn primer, ampak vseeno :D
ne moreš vse samo gledat iz ene stvari... ne piše vsega v knjigah in ni rečemo, da vse kaj je v vseh teh leksikonih itd. tudi realno v življenju.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 09. Dec. 2010 20:50

peppermint, v mojih postih sem ze vse odgovorila, tako da nima smisel da bi ponavljala!

Razen tega da napisem, da javni forumi niso primerne za take teme, jaz nimam kaj drugega za dodat!
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 16. Dec. 2010 17:01

Midva sva imela podoben problem, ko sva bila še skupaj in tudi živela skupaj. Dva njegova (zdaj že bivša) kolega sta mi občasno pisala sms-e, če bi šla na kavo, kosilo ipd. Sporočil nisem ignorirala, pač pa sem vedno napisala: lahko gremo vsi trije (z mojim), kar se mi je zdelo edino logično, če sta bila tako eden kot drugi prijatelja od mojega. Seveda je potem šlo že tako daleč, da me je eden od njiju občasno klical, a se na klice nisem odzivala. Tukaj se mi je zdelo najbolje ignorirati klic in s tem pokazati svoje - torej da interesa ni. Sva se glede tega z bivšim parkrat hudo skregala in mi je bilo potem žal, saj sem jaz dala tako enemu kot drugemu svojo št., a obakrat vpričo mojega, ko smo bili zunaj. Do neke mere sem krivila samo sebe in se bivšemu tudi opravičila, a sem mu takrat tudi povedala, da del krivde nosi tudi on in naj se tega zaveda, saj je vedno, ko me je njegov kolega v prisotnosti njega povabil na kosilo, moj rekel: vidva kar, vama ne branim. Jaz seveda nikoli nisem šla sama z nobenim niti na kavo, kaj šele na kosilo. Tako da... take finte lahko sčasoma pokopljejo zvezo, zato je treba že na začetku postaviti mejo, da se kolegi kontrolirajo in vejo, kam ne smejo drezat. :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]