Bivši FF in kolegi, ki vas osvajajo med zvezo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Akvamarin napisal/-a:c
Enako kot pumi, bom tudi tebi rekla, da ce me hoces spoznati, stojim na raspolago, danes, jutri, kadarkoli, ker zaenkrat nikoli nisem cutila potrebo, da bi si ustvarjala laznega identiteta in da se delam nekaj, kar nisem!
kdaj bi naj ti meni to rekla?
svašta majka rodi
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
kje je ta post, kjer si meni to napisala? ... saj razen tega, ki sem ga izpostavila, prvič vidim, da sploh omenjaš srečanje v živo, na katerega se morebiti celo odzovem
in ni mi treba nekih dodatnih etiket lepit, je puma čist dovolj
in ni mi treba nekih dodatnih etiket lepit, je puma čist dovolj
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Ne morem verjeti kako ste se ene pripravljene spustit na osebno raven, žali, res nizko ste padel (se boste že samme prepoznale). Pa ni to prvič, če bi bilo bi še zamižala in tegale posta ne bi bilo.
Ne se norčevat iz ljudi katerih ne poznaš bi jz dala kot pravilo tega foruma, pod številko ena.
Strinjam se z akvamarin-končno ena, ki je realna, se ne spušča na osebni nivo in zna razmišljati s svojo glavo!
Kar se tiče *male*, pa kaj ti moreš bit v vsaki juhi začimba? (prevod: skos se nekaj štuliš, vtikaš noter, brez tebe ne more nič minit).
Ne se norčevat iz ljudi katerih ne poznaš bi jz dala kot pravilo tega foruma, pod številko ena.
Strinjam se z akvamarin-končno ena, ki je realna, se ne spušča na osebni nivo in zna razmišljati s svojo glavo!
Kar se tiče *male*, pa kaj ti moreš bit v vsaki juhi začimba? (prevod: skos se nekaj štuliš, vtikaš noter, brez tebe ne more nič minit).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Samo odgovorila sem ji na nekaj, kar je spregledala. Ne tež, baba tečna
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
janeva napisal/-a:Dejansko si končno ena, ki ima nekaj pametnega za povedat.
res upam, da je to hec...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov