Bivša me ne pusti pri miru

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

roberto
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a roberto » 02. Sep. 2012 20:55

imam sina vsak petek,soboto,nedeljo pri meni
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 02. Sep. 2012 21:34

Slabo mi postane ob misli, da lahko ena oseba naredi to komu, se majn pa ce ze mata otroka in ce ni povoda za varanje... ocitno se punca ne zaveda, kaj je zgubila.... druzino, otrok bo na slabsem, ker ne bo odrascal v druzinskem okolju, najbolj pa osebo, ki ji je pri svojih letih nudila ze stanovanje.

Glede na tezenje tvojim bodocim puncam ne vem kaj bi lahko naredil, glede na to, da predvidevam, da se z lepim pogovorom nic ne doseze, ce zamenjas stevilko tut ne.... Najbolj podlo se mi zdi, da gre pa tem puncam tezit. Ocitno je lubusumna in obupana, da sesusca na tak nivo. Ampak koker kol... ona je zajeb*** situacijo. Po toci zvoniti je pa itak prepozno...

Koliko je pa star otrok?

Upam, da se bo cimprej skulirala ;)
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 02. Sep. 2012 21:49

Slabo mi postane ob misli, da lahko ena oseba naredi to komu, se majn pa ce ze mata otroka in ce ni povoda za varanje... ocitno se punca ne zaveda, kaj je zgubila.... druzino, otrok bo na slabsem, ker ne bo odrascal v druzinskem okolju, najbolj pa osebo, ki ji je pri svojih letih nudila ze stanovanje.

Glede na tezenje tvojim bodocim puncam ne vem kaj bi lahko naredil, glede na to, da predvidevam, da se z lepim pogovorom nic ne doseze, ce zamenjas stevilko tut ne.... Najbolj podlo se mi zdi, da gre pa tem puncam tezit. Ocitno je lubusumna in obupana, da sesusca na tak nivo. Ampak koker kol... ona je zajeb*** situacijo. Po toci zvoniti je pa itak prepozno...

Koliko je pa star otrok?

Upam, da se bo cimprej skulirala ;)
roberto
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 9. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a roberto » 02. Sep. 2012 22:52

2leti in 6 mesecev je star
T00Mika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a T00Mika » 03. Sep. 2012 10:46

Mislim, da bi pred "stanovanjem" po vsem tem kar je storila, v prvi vrsti potrebovala kakšen pogovor oz. nasvet, bi ji veliko bolj koristil.
In zadnji čas "da ji dobesedno" nehaš kimati, ampak jo enostavno postaviš pred dejstva, da bo videla, da ne more početi vsega kar ji pride na misel, sploh po vsem tem ne, kar je storila.
Že to, da si ji pustil stanovanje..sej ne rečem, ok, mama tvojega otroka, ampak.. vsepovsod so neke meje.
In drugo kot drugo, prevarala se je, takrat je vedela v kaj se spušča..sedaj pa naj ti pusti dihati in živeti svoj life-tako kot si želiš ti.
Veže vaju le otrok.. in pogovarjala in urejala bi izključno zadeve okrog tega..Ničesar druga se je ne tiče več!
Ampak dokler boš tiho, mirno vse skupaj prenašal..bo ona to izkoriščala in "nagajala" dalje.
Mogoče zgolj iz jeze, ljubosumja ter "ponižanja", ker se nisi vrnil k njej.. Postavi jo pred dejstvo-druga ti ne preostane, pa veliko sreče!
Uporabniški avatar
Quanesha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Quanesha » 03. Sep. 2012 12:25

Če ima tvoj domač telefon potem lahko blokiraš njeno številko...samo vrjetno nisi vedno doma...in če se tvojemu otroku kaj zgodi te bo vrjetno kontaktirala na mobite...tako da tukaj spet nastane problem...tvoja punca oz. bodoća punca pa jo lahko blokira, če ji bo preveč težila. In jest sm tudi takega mnenja da se probata pogovorit (čeprou vrjamem, da tut to mogoč ne bo pomagal). Ampak pogovor bi moral biti samo glede vajinega otroka...ostalo se je ne tiče. Bodi odločen in postavi neke meje...v skrajnem primeru pa lahko tut poskusiš dobit skrbništvo nad otrokom...samo to je pa spet slabo za otroka, ker more imet mamo ob sebi

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov