Bi hodile z ginekologom?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Verjetno nebi mogla..res ne. Od random lepih žensk, do random vagin, pregledov dojk..men to nebi pasal, res ne )
It was forever..but it didnt last long..
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
pomoje odvisno od človeka. tip ki se zna zadržat in ima počiščen v glavi ga nobena ne bo ganila pa če je nevem kakšna.
sploh pa ima pa luknja ima zelo majhno estetsko vrednost če mene vprašaš, dvomim da se bo kak tip "zaljubil" v nožnico. mene bi bolj odbilo kot privlačilo da bi moral vsebino noter gledat..
sploh pa ima pa luknja ima zelo majhno estetsko vrednost če mene vprašaš, dvomim da se bo kak tip "zaljubil" v nožnico. mene bi bolj odbilo kot privlačilo da bi moral vsebino noter gledat..
hej norci
-
she-devil - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Bi bila, me ne bi motilo. Mam tudi privlačnega ginekologa in kljub temu, da dobro zgleda mi pregled pri njem ni nič kaj rajcig haha. Verjetno je njemu isto tudi, če pride še tako privlačna pacientka. Itak pa kot strokovnjak na tem področju obrača pozornost na druge stvari kot pa na to da ima zdaj prste trenutno v eni luštni punci.
Breakfast is my religion! (The Mask)
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
abby, max pet smajlijev.. PA NEE SPEEET S SLOVENCOM ZAČEET NOOO PRROOOSIM FOOOLK.
Njemu pač očitno nima vagina neke estetske vrednosti, drugim mogoče ma. Pikaa.
Njemu pač očitno nima vagina neke estetske vrednosti, drugim mogoče ma. Pikaa.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Mah že sam filing, da je tvoj tip tam nekje v ordinaciji in drugim ženskam prste rine v vagine..Nebi šel skozi, res ne. Pa ni vse v tem sumu za prevaro..ampak preprosto to, da veš, da vseskoti videva in pretipava druge ženske pa čeprav je zvest jada jada..Zgoraj našteti poklici nobeni ne tlačijo svojih prstov v ženske vagine..
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men bi blo tut pomoje mal čudno...no če bi mi bil tip res ibr všeč, me to verjetno ne bi TOK ZELO motilo. Pol sčasoma se pa itak navadiš. Sam če lahk zbiram, mam rajši, če je magar zobar madona
Pa blablabla, so zdravniki pa so navajeni. Nazadnje ko sem bila pri ginekologu na rednem pregledu, mi je ene petkrat povedu, da drugače vidi same "bolne" in da nima skor nobene zdrave, pa še za nogo me je držu, ko sva gledala slikico na ekranu. Skratka ni blo kul in sem komi čakala, da pridem ven.
Pa blablabla, so zdravniki pa so navajeni. Nazadnje ko sem bila pri ginekologu na rednem pregledu, mi je ene petkrat povedu, da drugače vidi same "bolne" in da nima skor nobene zdrave, pa še za nogo me je držu, ko sva gledala slikico na ekranu. Skratka ni blo kul in sem komi čakala, da pridem ven.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Če bi mi bil všeč ginekolog, zagotovo ne bi pomislila na njegov vsakdanji delavnik. Prej na to, da je tip dejansko pameten,da je končal medicino in specializacijo-dvomim, da je kateri izmed ginekologov tako trčen, da si je ob letih in letih učenja mislil kako bo šaril po vaginah svojih bodočih pacientk.
The world is as you are.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Heruur napisal/-a:Bi bilo zanimivo videt reakcije žensk, če bi njihov tip omenil, da gre na preventivni pregled k urologINJI xD
ah, to se pa meni ne zdi nič čudnega.
tudi sama imam moškega ginekologa, lih iz obratnih razlogov kot je abby rekla zakaj ženska. moški zato, ker ne izhaja iz sebe, kar je velik problem mnogih ginekologinj. če njo ne srbi za znoret ko ima glivice, pol nobene ne,... itd. (ona že ve, saj je ja ženska!) -slišala sem že ogromno pritoževanja čez ženske ginekologinje, čez moške manj, če svojega pa sploh ne.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- lunek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2008
Mene ne bi motilo, če bi fant bil ginekolog. Če je profesionalec, ima profesioinalni odnos do teh delov ženskih teles. Profesionalnost razvije skozi prakso in veliko število pacientk. Sama sem bla v zadnjem času na zares ogromno ginekoloških pregledih in moram reči, da je s količino le teh popolnoma izginilo tudi moje razmišljanje o nožnici kot o spolnem organu, v času pregleda je to le del telesa, kot npr. roka ali noga. Moram pa reči, da mi je bilo nerodno in sem razmišljala drugače kot sedaj, ko sem hodila le na redke redne preglede in torej še nisem imela veliko "prakse" s tovrstno zdravstveno vejo. Če bi bil fant ginekolog, bi pa tudi verjetno imel že kar nekaj prakse na tem področju in bi prav tako drugače doživljal te dele telesa, kot jih je doživljal ob pregledu prve pacientke. Zaupala bi torej njegovemu profesionalizmu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov