Beli tok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
- TheChamp
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 9. 2016
Pozdravljene!
Mene zanima ce ima se katera beli tok prisoten vsak dan. V zadnjem letu se mi je sicer malo zmanjsal in ni vec tako motec, ampak me vseeno moti. Zaradi tega mi je neprijetno najti fanta, ker ne ven kako bo ze v "predigri". Skrbi me kako bo fant odreagiral ko bo sel prvic v hlacke in bo morda zacutil ta izcedek. Ali je to normalno, se se kateri to dogaja?
Mene zanima ce ima se katera beli tok prisoten vsak dan. V zadnjem letu se mi je sicer malo zmanjsal in ni vec tako motec, ampak me vseeno moti. Zaradi tega mi je neprijetno najti fanta, ker ne ven kako bo ze v "predigri". Skrbi me kako bo fant odreagiral ko bo sel prvic v hlacke in bo morda zacutil ta izcedek. Ali je to normalno, se se kateri to dogaja?
-
disketa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 8. 2009
Beli tok je popolnoma nornalen, saj je nožnica sluznica in mora biti vlažna. Na ta način se čisti in vzdržuje ugodno bakterijsko floro. Količina in videz toka sta odvisna od menstrualnega cikla. Najbrž si že sama ugotovila, kakšen je zate normalen tok. Ni pa normalno, če te srbi, peče, je sivkast/rumen/zelen, oziroma ima tok neprijeten vonj.
Glede predigre pa vedi, da še noben fant ni bil navdušen, če je po predigri naletel na suhe hlačke.
Glede predigre pa vedi, da še noben fant ni bil navdušen, če je po predigri naletel na suhe hlačke.
Prvi neprebran prispevek • 3 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]