babyface
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikapoka123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2012
Se pridružujem mnenjem predhodnic, dodala bi pa tudi, da nekateri svoj videz podkrepijo s svojim obnašanjem, na drugi strani se pa da s svojim obnašanjem to tudi na nek način "zakrit".
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
Baby face pomeni na splošno bolj okrogel, nedifiniran, debeluškast obraz z neizrazitimi ličnicami ter čeljustjo, izrazitejša (odebljena, okrogla) lica, mehke linije, "otroški" nosek, koža in obrvi sta bolj svetlega tipa. Na splošno se tak obraz opiše kot lušten (v pravem pomenu besede, torej ne menjati z "atraktiven"), pobalinski, otroški in feminističen. Tak tip obraza je med žensko populacijo v seksualnem smislu nezaželjen, ker enostavno ni atraktiven.
Imam kolega, ki ima zelo izrazit baby face (bolj kot jaz ), ampak ima vsaj to srečo da je velik in nabit, tako da nekako s tem "kompenzira". Ti (OP) pa lahko probaš z bolj moškimi/resnejšimi oblačili, barvanjem las v temnejše odtenke in pa nazadnje s puščanjem brade, vendar za slednje ne verjamem, da bi delovalo, ker brada ponavadi ne paše na baby face.
Pa da te ne bo slučajno kaj zavedlo, če ti ženske rečejo, da imajo rade baby face. Dostikrat je to sicer res, ampak ko pravijo da jih imajo rade, to velja bolj v prijateljskem smislu. To se odraža v tem, da so dečkoti s takimi obrazi ponavadi frend zone varianta za ženske oz. njihovi emocionalni tamponi.
Pa tiste obraze, ki sta jih navedla sirova štručka in dayđremer, nikakor NISO baby face-i lol. Gre za čisto moške obraze z malo mladostnega "touch- up" in to je to, ne pa za baby face haha. To me spominja na kolegico, ko sem ji rekel, da mi pokaže kako slikco od sexy g33ka, mi je pa poslala sliko od enega s testosteronim prepolnega, orto jebaća z očali brez šipc in knjigo v roki.
Imam kolega, ki ima zelo izrazit baby face (bolj kot jaz ), ampak ima vsaj to srečo da je velik in nabit, tako da nekako s tem "kompenzira". Ti (OP) pa lahko probaš z bolj moškimi/resnejšimi oblačili, barvanjem las v temnejše odtenke in pa nazadnje s puščanjem brade, vendar za slednje ne verjamem, da bi delovalo, ker brada ponavadi ne paše na baby face.
Pa da te ne bo slučajno kaj zavedlo, če ti ženske rečejo, da imajo rade baby face. Dostikrat je to sicer res, ampak ko pravijo da jih imajo rade, to velja bolj v prijateljskem smislu. To se odraža v tem, da so dečkoti s takimi obrazi ponavadi frend zone varianta za ženske oz. njihovi emocionalni tamponi.
Pa tiste obraze, ki sta jih navedla sirova štručka in dayđremer, nikakor NISO baby face-i lol. Gre za čisto moške obraze z malo mladostnega "touch- up" in to je to, ne pa za baby face haha. To me spominja na kolegico, ko sem ji rekel, da mi pokaže kako slikco od sexy g33ka, mi je pa poslala sliko od enega s testosteronim prepolnega, orto jebaća z očali brez šipc in knjigo v roki.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
^^ F E M I N I L E N!
Sicer pa ... primeri, ki jih navaja sirova, so čisto super. Jaz bi dodala še: Ashton Kutcher, Orlando Bloom, Robert Pattison ... in mnogo mlajših hollywoodskih zvezdnikov. In ne: to ne pomeni, da je moški manj privlačen. Pomeni samo, da ima bolj nežne, deške poteze.
Baby face =/= grd moški.
Sicer pa ... primeri, ki jih navaja sirova, so čisto super. Jaz bi dodala še: Ashton Kutcher, Orlando Bloom, Robert Pattison ... in mnogo mlajših hollywoodskih zvezdnikov. In ne: to ne pomeni, da je moški manj privlačen. Pomeni samo, da ima bolj nežne, deške poteze.
Baby face =/= grd moški.
-
CorrectionPen - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2013
*Abby** napisal/-a:
Sicer pa ... primeri, ki jih navaja sirova, so čisto super
Ne niso. Kot sem omenil gre za čisto atraktivne obraze z malo mladostniškimi potezami, jaz (in pa po vsej verjetnosti tudi OP) sem pa mislil dejanske baby fejs face tipa matej lahovnik. Če ti ženska reče (sploh če za tvojim zahrbtom), da imaš baby face, ZAGOTOVO, 100% ne misli na tak obraz kot jih ve tu gor limate. Fail.
Jaz bi dodala še: Ashton Kutcher, Orlando Bloom, Robert Pattison ... in mnogo mlajših hollywoodskih zvezdnikov.
Spet atraktivni obrazi z nekaj mladostniških potez in nikakor ne baby face-i.
In ne: to ne pomeni, da je moški manj privlačen.
Točno to pomeni; da je moški manj privlačen. Take poteze kažejo manj znakov moškosti in posledično tudi manjšo prisotnost testosterona, torej manj atrakcije. Abby ti nimaš pojma.
Pomeni samo, da ima bolj nežne, deške poteze.
... ki so manj privlačne.
Baby face =/= grd moški.
Res je, baby face večinoma ne pomeni grd moški, pomeni pa neprivlačnost.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Odlično, ti bedasti osel. Jaz nimam pojma. Sem ženska, sem uporabljala ta izraz, ampak nimam pojma. Okej, kakorkoli. Začni že enkrat dejtat tipe in pusti ženske pri miru. Očitno te nobena nima rad in očitno si ne zaslužiš, da te bi kakšna imela.
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
po moje to pomeni, da ne zgledaš kot taprav dec!
mogoče si luškan, kjut, ne pa spolno privlačen, kot so to tapravi deci z intenzivnimi moškimi potezami...mmm
mogoče si luškan, kjut, ne pa spolno privlačen, kot so to tapravi deci z intenzivnimi moškimi potezami...mmm
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov