ASEKSUALNOST
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Glorfindel
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2010
''Nekaj že delaš narobe, če vse zadeve super štimajo, za punco te pa noben ne bi mel.''
Točno to-kaj bi lahko počela narobe? Tudi moji bližnji, ki me dobro poznajo, tega ne znajo razložit. Samo to me skrbi, da sem mogoče pa popolnoma realno-seksualno neprivlačna. Pa ne sebi, ampak drugim. [/quote]
Točno to-kaj bi lahko počela narobe? Tudi moji bližnji, ki me dobro poznajo, tega ne znajo razložit. Samo to me skrbi, da sem mogoče pa popolnoma realno-seksualno neprivlačna. Pa ne sebi, ampak drugim. [/quote]
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Si za svoja leta normalno razvita? Apeliram predvsem na prsi. Kakšen tip postave imaš (dolge noge, močan trup, maščevje se ti nabira predvsem na ...)?
Kako pa izgleda pristop (oziroma sklepanje novega poznanstva) pri moškem, ki ti je všeč? Poskusi malo bolje opisati situacije, morda tudi še kaj več, kar drugi povedo o tebi...
Kako pa izgleda pristop (oziroma sklepanje novega poznanstva) pri moškem, ki ti je všeč? Poskusi malo bolje opisati situacije, morda tudi še kaj več, kar drugi povedo o tebi...
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Kako pa ti gledas na seksualnost? A imas mogoce bolj konzervativno vzgojo glede tega? A je mogoce tvoja druzina bolj konzervativna? Razmisli o tem kako ti sama dojames stvari, verjamem, da hoces bit seksualno sproscena in privlacna, ampak nekaj te ovira pri tem, pa se ne zavedas! Si mogoce nedolzna?? Oprosti ker te sprasujem intimnosti, ampak ti hocem pomagat!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
A si sramežljiva? Kaj rečeš če ti da tip opazko o videzu - ali flirtaš?
Nevem jz sm navajena da me načeloma vsi hočjo prej ko slej spravit v posteljo ampak sem že po naravi igriva in nonstop flirtam -naravno ne prisiljeno. Pa bistveno je da ustvariš sproščen odnos. Vse je v komunikaciji - videz načeloma sploh ni pomemben. Pa prijaznost nima nič s seksapilnostjo.
Nevem jz sm navajena da me načeloma vsi hočjo prej ko slej spravit v posteljo ampak sem že po naravi igriva in nonstop flirtam -naravno ne prisiljeno. Pa bistveno je da ustvariš sproščen odnos. Vse je v komunikaciji - videz načeloma sploh ni pomemben. Pa prijaznost nima nič s seksapilnostjo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
...torej "ladder theory" velja za oba spola? , dobivam občutek ob tvojih komentarjih.Glorfindel napisal/-a:Ker se mi iz dneva v dan potrjuje, da sem ''super punca, ki bi jo želel za punco, če bi se zaljubil vate-pa se nisem.'' Tole je nekaj, kar sem nekoč slišala in mogoče še najlepše opiše odnos, ki ga imajo fantje do mene.
Prijatelji mi NE gredo na živce, prizadeta sem samo zato, ker vsak fant, ki ga spoznam, v meni vidi zgolj to-prijateljico. Nekaj platonskega.
Mimopotka: nisi edina. Samo - ja, prepričaj se, da ni res, da si obupano želiš prek tega, potem boš mogoče tudi sicer bolj sproščeno delovala in...nekdo bo že moral nekoč to opaziti.
- Tysia
- Kofetarica
Tysia napisal/-a:Si za svoja leta normalno razvita? Apeliram predvsem na prsi. Kakšen tip postave imaš (dolge noge, močan trup, maščevje se ti nabira predvsem na ...)?
Sprašujem zaradi razmišljanja v smeri hormonsko ravnovesje - neravnovesje.
- Tysia
- Kofetarica
Tysia napisal/-a:Si za svoja leta normalno razvita? Apeliram predvsem na prsi. Kakšen tip postave imaš (dolge noge, močan trup, maščevje se ti nabira predvsem na ...)?
- Tysia
- Kofetarica
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
mislim da gre tukaj bolj za pristop... s preveč prijaznosti in ustrežljivosti pač pride do tega, kar praviš... imam podoben problem, pa vseeno mi ni treba prosit za seks in si upam narest prvi korak, če mi je nekdo všeč. včasih sem se podobno spraševala kot ti, sedaj pa ugotavljam, da mi je bolje tako.. fantje majo en rešpekt pred mano in še nikol se ni zgodilo, da bi me kdo grabil za rit in trobil za mano... ne rabim te potrditve, jo pa lahko kadarkoli dobim, če se oblečem v štikle in minico do pizde in se hihitam na veliko in mlatim prazno slamo. pa mi to ni v interesu. to sem dala kot primer, da ne bo kdo mislil, da sta samo ta dva ekstrema. najboljš je seveda najdt neko srednjo pot.
in kot so že rekli... najprej moraš bit sama sebi seksi in lepa, ker to se čuti na daleč in privlači poglede, pa ne rabiš bit 90-60-90.
in kot so že rekli... najprej moraš bit sama sebi seksi in lepa, ker to se čuti na daleč in privlači poglede, pa ne rabiš bit 90-60-90.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Nesanica napisal/-a:Nevem jz sm navajena da me načeloma vsi hočjo prej ko slej spravit v posteljo ampak sem že po naravi igriva in nonstop flirtam -naravno ne prisiljeno.
In v posteljo te najhitreje spravi tak, ki se dovolj uspešno dela, da te ne šljivi 5 %.
-
Akvamarin - Kofetarica
Džeki se delno strinjam s tabo, ampak recem da je cist odvisno od zenske!
Zenska ki je prepricana, da je seksi in privlacna definitivno bo padla na tipa ki je ne slivi 5%, zenska ki se pocuti neprivlacno, pa bo padla na tipa, ki ji bo dajal komplimente! Se pravi, ce hoces osvojiti manekenko, reci ji da je grda!
Zenska ki je prepricana, da je seksi in privlacna definitivno bo padla na tipa ki je ne slivi 5%, zenska ki se pocuti neprivlacno, pa bo padla na tipa, ki ji bo dajal komplimente! Se pravi, ce hoces osvojiti manekenko, reci ji da je grda!
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Akvamarin napisal/-a: Se pravi, ce hoces osvojiti manekenko, reci ji da je grda!
hahaha....svasta.
S takim ''komplimentom'' te nau nobena hotla met....al si kdaj to ze probal, pa je delovalo (da lahko sploh izustis kaj tak glupega)????
-
Akvamarin - Kofetarica
v-e-s-n-a, a ti si dobesedno razumela da res tip mora rect zenski da je grda?? Lepo te prosim ampak moras razumet sale na forumu!! Ni bilo misljeno da ji tip kar blekne direkt v faco kolk je ona grda! pac ce je zenska ful lepa in seksi, brezveze je, da ji tip govori kolk je ona lepa, ker ji to najbrz govori vsak drugi moski, in bo moski bolj pritegnil njeno pozornost ce jo ignorira!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:Nesanica napisal/-a:Nevem jz sm navajena da me načeloma vsi hočjo prej ko slej spravit v posteljo ampak sem že po naravi igriva in nonstop flirtam -naravno ne prisiljeno.
In v posteljo te najhitreje spravi tak, ki se dovolj uspešno dela, da te ne šljivi 5 %.
Nope.. To je bilo pri devetnajstih, dvajsetih... Zdaj me najhitreje spravi v posteljo če ima odličen smisel za humor in me vizualno/spolno privlači, in z mano ravna spoštljivo, prijateljsko... Lahko rečem da imam s skoraj vsemi bivšimi ljubimci še vedno super odnos.
Ta tvoja teza predvsem drži pri mladih nesamozavestnih bejbah z bl mal izkušnjami.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]