anketa o varanju

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že varali? na kakšen način?

DA (sex,poljubi)
58
22%
DA (poljubljanje)
79
30%
NE (temu strogo nasprotujem)
126
48%
Skupaj glasov : 263

Uporabniški avatar
ice-red
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 2. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a ice-red » 05. Mar. 2009 21:30

ko že ravno o varanju.

kaj bi pa ve nardile, če bi vedle, da se dopadete tipu ki je že poročen in hoče bit z vami, pa veste da ne morta bit skup?
bi šle z njim za eno noč?
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 05. Mar. 2009 21:48

jst se nebi hotla tko zapletat, pa bit enmu cepcu posteljna popestritev. men je to res mim, sam ubistvu je pa odločitev na teb, če on tebe zapeljuje pa ga misliš ponucat ga dej, ti s tem nikogar ne varaš. če ma pa otroke pa men vest nebi dala da bi se zapletla z enim kekcem k si rabi jajca spraznit :?
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 09. Mar. 2009 23:37

odvisno od tega, kakšen človk si ... če veš, da bo lahko ostal samo pr seksu, ne vem, zakaj ne be .. sj je on tolk smotan, da vara (bo varov) ženo, ne ti, ki z njo nimaš nič ... če veš, da se lahko vanj zaljubiš, ga čim prej pozabi. sem že bila s poročenim (brez otrok) in se dobiva pač vsake toliko, ko kam gre (morje, hribi) ali ko žene ni doma. se zavdam, da je grdo od mene, ampak še vedno se ne čutim tako zelo krive, kolikor bi se krivega moral počutiti poročeni dečko .. tako da, ice-red, odločitev je tvoja
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 10. Mar. 2009 9:02

ice-red napisal/-a:ko že ravno o varanju.

kaj bi pa ve nardile, če bi vedle, da se dopadete tipu ki je že poročen in hoče bit z vami, pa veste da ne morta bit skup?

ne. nočem si zapletat življenja z butastimi deci
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 13. Mar. 2009 21:04

se strinjam s SoftTouch ;)

drgac pa:varala nism nikoli in mislim,da nism bla nikoli prevarana (zanimivo,da vas je vecina prepricanih v to,da vas tipi niso nikol prevarali..jst za nc ne dam roke v ogenj..obicajno nasankas lih takrat,ko si v nekaj ziher). :?

Mi je pa (vseeno) vsec ta misel:
Ce kaj pogresas, si vzemi. Ni varanja, ni slabe vesti. Varas lahko le sam sebe. (VM)
cajkis
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2009
Kraj: kamnik

Neprebrana objavaNapisal/-a cajkis » 30. Mar. 2009 23:50

nikol varala ampak bla prevarana...
življenje je lepo,če ga živiš,tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 27. Okt. 2009 10:07

Nikoli nisem varala, niti sem bila prevarana.
Varanje se mi zdi res nefer do partnerja, gledam nanj kot na egoistično dejanje, saj v primeru da imaš nekoga doma za katerega veš da te ima rad , potem je egoistično iskat nekaj drugega in varati. Raje prekinit zvezo, če ugotoviš da ni to tisto pravo, kot pa varati. Moji prijatelji , ki so že bili večkrat prevarani pravijo da preveč boli... :?

Za svojega fanta sem 100% da me ne bo prevaral, ker je on bil že večkrat prevaran.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 27. Okt. 2009 11:03

Jst sm že prevarala,s poljubi in sexom...Bla sm tud že prevarana tko da milo za žajfo :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Okt. 2009 19:09

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 12:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 27. Okt. 2009 19:12

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:11, skupaj popravljeno 2 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 27. Okt. 2009 21:52

~NIA~ napisal/-a:
ice-red napisal/-a:kaj bi pa ve nardile, če bi vedle, da se dopadete tipu ki je že poročen in hoče bit z vami, pa veste da ne morta bit skup?

no mojo sestrično je zapeljeval nek znan slovenski pevec. in ona je vedla da ma kao neko punco, ampak je useen bla z njim - nč resnga, tko kao f** frenda. in pol je šou kao na neko službeno pot, ves ta čas ji je pisal smsje, nakar je v neki tabloidni reviji prebrala da je njen prijateljček na medenih tednih s svojo ženo :)

to itak veš da nima prihodnosti, ker noben znan ne mara škandalov..razen aleš čepin :lol:
jz bi ga sam hotla tko sprobat, izkoristt, to je pa to...pa še to če bi bla samska pa da bi me jemou kot žensko ne kot eno kurbo k loh z njo pometa kukr če.
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 07. Nov. 2009 12:14

Seyfullah napisal/-a:Jst sm že prevarala,s poljubi in sexom...Bla sm tud že prevarana tko da milo za žajfo :D

Tudi jaz...
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 08. Nov. 2009 17:23

Anelise napisal/-a:mislim,da nism bla nikoli prevarana (zanimivo,da vas je vecina prepricanih v to,da vas tipi niso nikol prevarali..jst za nc ne dam roke v ogenj..obicajno nasankas lih takrat,ko si v nekaj ziher). :?

ja ponadavi te res zafrkne tisti, za katerega si najmanj misliš da te bo. Tut meni je zanimivo, da večina punc tukaj gor živi v prepričanju, da jih tipi nikoli niso prevarali, lahko da jih res niso, če pa so že, seveda tega ne bodo razglašali naokoli! No pač jz seveda upam da tiste, ki ste ziher da vas tip ni prevaral, da vas zares ni...
Sama pa za svojega vem da me ni in da me ne bo, ker je v preteklosti že imel negativne izkušnje z varanjem ( bil je prevaran), sam čist 100% tut ne morem bit, sm pa skor ziher da mi tega ne bo naredil, če pa bo on varal ali bom jz varala, pa oba dobro veva da si s tam podpiševa izptopnico iz zveze, če seveda drugi za to izve, vse se pa zve, prej ali slej, tako da....škoda reskirati in zgubiti tistega, ki te ima rad, zaradi nekoga, ki ti je všeč...no sej original je zapustiti, ne zgubiti, ampak tole bolj paše v kontekst :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Nov. 2009 17:54

čuftika napisal/-a:
Anelise napisal/-a:mislim,da nism bla nikoli prevarana (zanimivo,da vas je vecina prepricanih v to,da vas tipi niso nikol prevarali..jst za nc ne dam roke v ogenj..obicajno nasankas lih takrat,ko si v nekaj ziher). :?

ja ponadavi te res zafrkne tisti, za katerega si najmanj misliš da te bo. Tut meni je zanimivo, da večina punc tukaj gor živi v prepričanju, da jih tipi nikoli niso prevarali, lahko da jih res niso, če pa so že, seveda tega ne bodo razglašali naokoli! No pač jz seveda upam da tiste, ki ste ziher da vas tip ni prevaral, da vas zares ni...
Sama pa za svojega vem da me ni in da me ne bo, ker je v preteklosti že imel negativne izkušnje z varanjem ( bil je prevaran), sam čist 100% tut ne morem bit, sm pa skor ziher da mi tega ne bo naredil/.../
Najprej se zgoraj vneto strinjaš, da kako so lahko tako zelo prepričane, potem pa sama (skor) isto rečeš. ;)
(ja, saj vem, da si potem mal bolj objasnila oz. rekla, da sej ne morš bit 100%).
Pa še osebno mnenje: tud ti praviš, da "ker je imel slabe izkušnje v preteklih zvezah" - no, jz sem jih tud mela, ampak to me ni ustavilo, da nisem tud sama prevarala :? (ja, nisem ponosna; ampak samo v razlago..).
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a keksy » 10. Nov. 2009 15:08

Še nisem varala,vem pa da sem sposobna to narest.Prevarana pa še nisem bila.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov