anketa o varanju

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste že varali? na kakšen način?

DA (sex,poljubi)
58
22%
DA (poljubljanje)
79
30%
NE (temu strogo nasprotujem)
126
48%
Skupaj glasov : 263

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 10. Nov. 2009 16:21

purple_rain napisal/-a:
čuftika napisal/-a:
Anelise napisal/-a:mislim,da nism bla nikoli prevarana (zanimivo,da vas je vecina prepricanih v to,da vas tipi niso nikol prevarali..jst za nc ne dam roke v ogenj..obicajno nasankas lih takrat,ko si v nekaj ziher). :?

ja ponadavi te res zafrkne tisti, za katerega si najmanj misliš da te bo. Tut meni je zanimivo, da večina punc tukaj gor živi v prepričanju, da jih tipi nikoli niso prevarali, lahko da jih res niso, če pa so že, seveda tega ne bodo razglašali naokoli! No pač jz seveda upam da tiste, ki ste ziher da vas tip ni prevaral, da vas zares ni...
Sama pa za svojega vem da me ni in da me ne bo, ker je v preteklosti že imel negativne izkušnje z varanjem ( bil je prevaran), sam čist 100% tut ne morem bit, sm pa skor ziher da mi tega ne bo naredil/.../
Najprej se zgoraj vneto strinjaš, da kako so lahko tako zelo prepričane, potem pa sama (skor) isto rečeš. ;)
(ja, saj vem, da si potem mal bolj objasnila oz. rekla, da sej ne morš bit 100%).
Pa še osebno mnenje: tud ti praviš, da "ker je imel slabe izkušnje v preteklih zvezah" - no, jz sem jih tud mela, ampak to me ni ustavilo, da nisem tud sama prevarala :? (ja, nisem ponosna; ampak samo v razlago..).

ja zanimivo se mi zdi da so vse tako prepričane ja, ker pa vem za ogormno znancev, prijateljev, sorodnikov, ki vara, je varalo in verjetno bo to še naprej počelo. Se pravi ogromno parov poznam, kjer en vara, drugi je pa prevaran, pa tega ne ve, jz pa tut ne mislim govorit čez nobenega, prijatelji tipa tak zamerijo če vtikaš nos kjer tini mesto.
Seveda ne moreš biti 100% za nobenega, razen za sebe!
Moj me ni prevaral, vsaj menim da me ni,ker sva skupaj par mesev, ko ne dela je večino časa pri meni, tak da časovno ne vem kdaj bi se mu prevarala iztekla, če ne zaradi drugih drugega :wink:
To kar praviš da si sama imela negativne izkušnje, pa vseeno varala, sej smo vsi krvavi pod kožo, čeprav avranja res ne odobravam. Tut meni se lahko zgodi da bom prevarana (čeprav dvomim ampak dobro, nikoli se ne ve), samo v tem primeru bo pa konec zveze...in to moj ve. tak da če to želi, sej dobro ve kaj more narditi. Se pa strinjam da zna biti kdaj pa kdaj skušnjava res opasna, sama imam enga kolega, ki me je v času ko sem samska bila vsakič zmedel do konca, to dobro vem in se ga izogibam v širokem loku, pa ne da bila prepričana da bom prevarala, je že to dosti da te kdo zmede, pa če je v zvezi rahla kriza, pa se več stvari poklopi, zna priti do prevare. Vse kar mi ostane, je da lahko upam da nikoli ne bom tako neumna, da grem svojega sedanjega tipa prevarati... Ker povedati da tega ne bom nikoli naredila je brezveze, sej dejansko ne moreš vedeti kaj se lahko zgodi.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]