Anketa o odnosu do seksualnosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Fensi Šmensi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2008
Pontifex Maximus napisal/-a:Joj, men se to ne ljubi...
Ah, to je bilo sploh potrebno napisati? Če se ti ne da, ti ni treba po nepotrebnem pisati v temo, ker to verjetno nikogar ne zanima.

No, jaz sem rešila anketo, sem pa opazila, da je pri zadnji nalogi dvakrat isto vprašanje oz. trditev: moški imajo izrazitejši spolni nagon kot ženske. Samo toliko v vednost avtorici.

-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^zbereš lahko 3 odgovore največ. In če bi ti enga kliknila, pa takoj zatem še enega (brez držanja tipke CTRL) bi se ti označil drugi odgovor, ne pa tisti, ki si ga kliknila že prej...
Če pa ti klikneš enega, pa se ti tudi en rug zdi v redu, pritisneš CTRL in klikneš še ta drugega... In evo...Oba odgovora označena
Če pa ti klikneš enega, pa se ti tudi en rug zdi v redu, pritisneš CTRL in klikneš še ta drugega... In evo...Oba odgovora označena

-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Sm rešila
Upam,da sm kej pomagala 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Oh, sem hotel sedaj rešit, pa je ravno fuzbal...tako da... 

-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
MilkyWay napisal/-a:^^zbereš lahko 3 odgovore največ. In če bi ti enga kliknila, pa takoj zatem še enega (brez držanja tipke CTRL) bi se ti označil drugi odgovor, ne pa tisti, ki si ga kliknila že prej...
meni pa je vedno samo en ostal, pa sem stisnila ctrl

If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Ti rezultati bodo sfiženi, ker odgovarjajo samo ženske. Čudna statistična množica bo to. 

Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]