analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Mi2 z mojim sva brez kondoma, samo ga moraš potem, ko greš spet vaginalno umit, ker sicer je to preveč nehigienično.
Sicer pa sm js nekak hotla to sprobat in na njegovo pobudo tut sva. Ker sm mu zaupala, da bo pač nehu, če bom rekla, da me boli. Če je podmazano, če si zrajcan in tip zna ravnat, potem ni problem. Ko je enkrat noter je feeling super.
Sicer pa sm js nekak hotla to sprobat in na njegovo pobudo tut sva. Ker sm mu zaupala, da bo pač nehu, če bom rekla, da me boli. Če je podmazano, če si zrajcan in tip zna ravnat, potem ni problem. Ko je enkrat noter je feeling super.
- nani8590
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2009
- Kraj: lj
hei....jst tut na začetku nism bla glih zato pol sm pa dobila fanta k mu je to zlo ušeč...!in k sva enkrat probala mi je zdei res ful dobr....tko kt jih ful tuki napiše...če si dost zrajcan pa maš dobr lubrikant in zaupaš partnerju pol se nimaš česa bat!je pa res da mi ne paše usakič!najrajš mam pa da medtem k sexava on s prstkom al pa čem drugim šari po moji ritki.....booožansko...
- nani8590
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2009
- Kraj: lj
hei....jst tut na začetku nism bla glih zato pol sm pa dobila fanta k mu je to zlo ušeč...!in k sva enkrat probala mi je zdei res ful dobr....tko kt jih ful tuki napiše...če si dost zrajcan pa maš dobr lubrikant in zaupaš partnerju pol se nimaš česa bat!je pa res da mi ne paše usakič!najrajš mam pa da medtem k sexava on s prstkom al pa čem drugim šari po moji ritki.....booožansko...
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
men pa tole sploh ne sede se mi zdi da je to bl ušeč tipom (tud kšnim puncam kot ene pravte da vam paše), k itak sam porivajo pa jim to ful sede, medtem pa punca prenaša bolečino.. no ne vem usaj jst komi zdržim, čeprou vmes paše drgač pa toook boli da sm sam parkrat zdej nazadne sm pa rekla da nau nlč iz tega, kr nasledn dan ne morm normalno hodt pa it na velko potrebo kje je pol tuki užitek? itak pa eni tipi nabijajo čist brez občutka k da ti bo črevesje vn potegnu... no to sm jst naletela na enga takega k sm mela avanturico zdej mi pa itak ni več do tega.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Js ne bi to šla s tipom s katerim bi imela avaturco..
Drugač bova z mojim po dolgem času spet ta teden. Prakticirava pa parkrat letno, ker mi ni ravno vsak mesec do tega. Če bi bilo po njegovo, bi verjetno parkrat na teden .
Drugač pa analni sex paše, če traja dalj časa, si sproščen in ima tip mal daljšega (mo)
Drugač bova z mojim po dolgem času spet ta teden. Prakticirava pa parkrat letno, ker mi ni ravno vsak mesec do tega. Če bi bilo po njegovo, bi verjetno parkrat na teden .
Drugač pa analni sex paše, če traja dalj časa, si sproščen in ima tip mal daljšega (mo)
A goal without a plan is just a wish.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
*Gaja* napisal/-a:nasledn dan ne morm normalno hodt pa it na velko potrebo kje je pol tuki užitek?
Men se tud to dogaja,da me pol še ceu nasledni dan čudno tišči,da bi pa ne morem.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Mi2 tut redno prakticirava analno, zdej sva oba čist notr, sm že skor pozabla kako je vaginalno men je tut včasih mal gadno, pa me zanima Ajča kako narediš klistir čist tko, zaradi boljšega filinga, pa večje higiene.
Dons ga bom presenetla, že vidm
Our passion is our strength <3
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
*Gaja* napisal/-a:men pa tole sploh ne sede se mi zdi da je to bl ušeč tipom (tud kšnim puncam kot ene pravte da vam paše), k itak sam porivajo pa jim to ful sede, medtem pa punca prenaša bolečino.. no ne vem usaj jst komi zdržim, čeprou vmes paše drgač pa toook boli da sm sam parkrat zdej nazadne sm pa rekla da nau nlč iz tega, kr nasledn dan ne morm normalno hodt pa it na velko potrebo kje je pol tuki užitek? itak pa eni tipi nabijajo čist brez občutka k da ti bo črevesje vn potegnu... no to sm jst naletela na enga takega k sm mela avanturico zdej mi pa itak ni več do tega.
hej, pa a ni point seksa da oba uživata. če te je bolelo, bi mu povedala, a ne?! punce, punce...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Dita- napisal/-a:Mi2 tut redno prakticirava analno, zdej sva oba čist notr, sm že skor pozabla kako je vaginalno men je tut včasih mal gadno, pa me zanima Ajča kako narediš klistir čist tko, zaradi boljšega filinga, pa večje higiene.
dozivis orgazem ob tem?
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
- suzika020
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 11. 2009
Dita- napisal/-a:Mi2 tut redno prakticirava analno, zdej sva oba čist notr, sm že skor pozabla kako je vaginalno men je tut včasih mal gadno, pa me zanima Ajča kako narediš klistir čist tko, zaradi boljšega filinga, pa večje higiene.
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
a je kera za akcijo?
sem presenečen da vas veliko prakticira to...v pozitivnem smislu seveda..da me ne boste spet napadale
sem presenečen da vas veliko prakticira to...v pozitivnem smislu seveda..da me ne boste spet napadale
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:a je kera za akcijo?
ti mislis da se ti bo zdej ena javla?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov