analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
fun napisal/-a:^^ pomojem je fejkala ekstazo in se zanalašč tresla
dvomim da bi komu prišlo vsake pol minute sam od nabijanja v rit..
Ne, res, men ni blo videt, da glumi. Sj ne vem, kaj sta vse prej počela, jst sm vidla pač un del, ko sta se šla analca in ženska je bla čist out, na vsake pol minute jo je stresl Sj sm že dostkrat slišala, da enim lahko pride čist sam od analnga seksa, čeprov men ni jasn, kako, vrjamem pa.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
haley napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:p!ka napisal/-a:Jz sm nekje brala, da baje sploh ni tolko dost bakterij v ritki oz. črevu. Baje, da je clo več bakterij, ko ma punca gljivice al pa kkšno drugo unetje kot pa v ritki. Ampak ne me jemat za besedo, ker se ne spounem kje sm prebrala.
Tudi jaz sem neki takega slišala, ampak si tega, napisanega, vseeno ne bi upala narediti... Ne, hvala, boš oralca dobiš kdaj drugič
Uf se strinjam...neb ga nikol takrat v usta dala
kaj pa če uporabljata klister??
- tancica2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: ljubljana
preveč alkohola in zgodi se tud analni sex, in zdej sm naslednji dan čist napsihirana. lih zarad menjavanja lukenj... kok je loh to neverno? kakšne mate res izkušnje s tem? med jst sm prej opazla en tak čudn krvav izcedek iz vagine, k da bi bla menstra ampak čist drug vonj (pa ne more bit!). zdej me je pa strah da je kakšna okužba al pa kej in sploh ne vem kaj nej nardim...
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
tancica2 napisal/-a:preveč alkohola in zgodi se tud analni sex, in zdej sm naslednji dan čist napsihirana. lih zarad menjavanja lukenj... kok je loh to neverno? kakšne mate res izkušnje s tem? med jst sm prej opazla en tak čudn krvav izcedek iz vagine, k da bi bla menstra ampak čist drug vonj (pa ne more bit!). zdej me je pa strah da je kakšna okužba al pa kej in sploh ne vem kaj nej nardim...
jah, js mislm, da ni lih preveč dobr, če najprej u ritko pol pa še vagnialno. preveč je bakterij iz prebavnga trakta tm, d bi se blo za zajebavat. najprej vaginalno, potem ritka, to že, obratno ni fajn. kdr sva z mojim to prakticirala, se je spravu umit al pa pač nisva več vaginalno in sva do konca analno.
tist izcedek , ki ga maš ti, je sicer čist možno samo zaradi preveč grobega spolnega odnosa. loh so pač kapilarce popopkale v analni odprtini. loh je pa kaj druzga. najbolš da mal počakaš, da vidš kk se bo razvil, pa pol zganjaš paniko. ni ti treba bit nč napsihirana, sam drugč mal misl al bo šou vate z umitim al ne, tut če si pjana.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
tancica2 napisal/-a:preveč alkohola in zgodi se tud analni sex, in zdej sm naslednji dan čist napsihirana. lih zarad menjavanja lukenj... kok je loh to neverno? kakšne mate res izkušnje s tem? med jst sm prej opazla en tak čudn krvav izcedek iz vagine, k da bi bla menstra ampak čist drug vonj (pa ne more bit!). zdej me je pa strah da je kakšna okužba al pa kej in sploh ne vem kaj nej nardim...
To se je men zgodil enkrat, k sm bla ko mina, sploh se ne spomnm več nč od kar smo zapustil en lokal lol in zjutri sam neki steče vn, in jz a sva?? in tko ja, sej si mi delvala dost trezno hahaha a jz se nč ne spomnm..in k sm zvedla da sm se drla ja kr dej iz vagine v rit, in ga je dau in nazaj v vagino not..JAOO lool nemorm vrjet haha k sm mus tokrat rekla, da se to nesme. ah pjaniii..pr men je blo use OK upam da bo tut pr teb, če se ti bo izcedk ponavlu pejt h ginekologu, ampk mislm da so so ti sma kšne žilce not popokale -če nis bla dost vlažna-al pa grob sex:)
- chiqqa
- Cosmofrik
To se je men zgodil enkrat, k sm bla ko mina, sploh se ne spomnm več nč od kar smo zapustil en lokal lol in zjutri sam neki steče vn, in jz a sva?? in tko ja, sej si mi delvala dost trezno hahaha a jz se nč ne spomnm..in k sm zvedla da sm se drla ja kr dej iz vagine v rit, in ga je dau in nazaj v vagino not..JAOO lool nemorm vrjet haha k sm mus tokrat rekla, da se to nesme. ah pjaniii..pr men je blo use OK upam da bo tut pr teb, če se ti bo izcedk ponavlu pejt h ginekologu, ampk mislm da so so ti sma kšne žilce not popokale -če nis bla dost vlažna-al pa grob sex:)
-
powerpuf - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
liziika napisal/-a:jooj..mene je pa full strah, da bi bolel..pa sploh nism probala..
a on si tega zeli sam k je men e fulll starh
ja meni prvič ni blo niti najmanj všeč:s sčasoma mi je pa ratalo res zelo. probaj, pa ne prvič obupat. edino če ti res nebo fajn!
- chiqqa
- Cosmofrik
powerpuf napisal/-a:liziika napisal/-a:jooj..mene je pa full strah, da bi bolel..pa sploh nism probala..
a on si tega zeli sam k je men e fulll starh
ja meni prvič ni blo niti najmanj všeč:s sčasoma mi je pa ratalo res zelo. probaj, pa ne prvič obupat. edino če ti res nebo fajn!
ah kaj te bo strah..česa???
a je možno, da se rit naravno vlaži, ker jz mam že tko zmer pousod mokro pr tamali,pr riti pa tut rata hitr..edin če se prenese iz vagine ke not?
- tancica2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
ful hvala za odgovore... ja sej, never say never ampak vseen upam da ne bom mela nikol vec takih netreznih podvigov... in upam da bo vse kul.
sej drgač mi pa ni blo slabo, tud bolel me ni nč in niti naslednji dan ne, sam ne vem pa če bi še probala lih zarad teh pomislekov.
sej drgač mi pa ni blo slabo, tud bolel me ni nč in niti naslednji dan ne, sam ne vem pa če bi še probala lih zarad teh pomislekov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]