analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
paše paše... ampak niti slučajno brez kondoma in zelo veliko lubrikanta
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ŽuŽa napisal/-a:Midva to prakticirava občasno, ampak zdej že kr ene 2 mesca nisva ker sva bla zanč oba mal pod vplivom alkohola, in mi ga je ful na hitr zabil in me je pol še skor 2 dni bolel .
to se je pa men tut ze zgodilo svinjsko boli!
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Meni je tut ponesreči že ene 2x not šou na silo in me je bolel ene 15 min lih tok da sem se mal zjokala, pol je blo pa kul.
Drugače je pa to dost v psihi. Meni kadar ni do tega me vedno boli, kadar se pa "psihično" pripravim že vnaprej mi je pa čist normalno.
Drugače je pa to dost v psihi. Meni kadar ni do tega me vedno boli, kadar se pa "psihično" pripravim že vnaprej mi je pa čist normalno.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
*hox* napisal/-a:Meni je tut ponesreči že ene 2x not šou na silo in me je bolel ene 15 min lih tok da sem se mal zjokala, pol je blo pa kul.
Dobr da te je sam 15min, jst sm 2 dni na širok hodila hahaha.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
MilkyWay napisal/-a:^^Uuuuuu
Počasi zbiram razloge, zakaj to stvar ni pametno počet
ma ne lej, drugac ni problema, sam pripravljena in sproscena mors bit midva sva pol naslednjic BREZ LUBRIKANTA pa me ni sploh nic bolelo ker sem se pac tok sprostila..res, nobenga problema ni blo!!!
medtem ko vcasih pa tut z lubrikantom boli..pac ni vedno dan za to...
midva sva vcasih mal vec to pocela, ampak spet pa tut ne tako zelo velikrat...
zdej ze ful dolg nisma. pomoje si on ful bolj zeli kot jst
aja drugac pa stranski ucinki: bolelo me je ko sem sla kakat pa ko sem sedela ahahah...ampak to sam takrat ko je blo ponesreci ful na hitr!! drugac nic ne boli kot sm ze rekla! sploh nic ce te bo bolelo, nehaj
je pa vseen mal cudn obcutek, mors se ga navadit... pa obvezno te ne sme kakat tiscat lol
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^To so pa prav izčrpni napotki . Ne, sej vem, samo sproščena moram bit. Ampak nekako naju zaenkrat sploh ne vleče v to "ta zadnjo" smer. Noben izmed naju ni nikoli dal predloga (mogoče pa ga je moj dal, ma sm js takoj z glavo mahala, da ne ), tko da bo treba po moje še malo počakt...
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
ŽuŽa napisal/-a:*hox* napisal/-a:Meni je tut ponesreči že ene 2x not šou na silo in me je bolel ene 15 min lih tok da sem se mal zjokala, pol je blo pa kul.
Dobr da te je sam 15min, jst sm 2 dni na širok hodila hahaha.
Js sem to samo prvič in sem mela skos filing, da mam še zmer neki v riti.
Drugač pa ne vem če sva mogoče ene 2x uporabila lubrikant, gre ponavadi tut brez, samo če sem pripravljena.
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Če moški zna, potem pašeeeee!
Živim življenje.....
-
Stella* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2006
Midva tut to prakticirava,pa mi kar paše,sam se morem obvezno sama zraven božat da mal preusmirim filing
...drugač pa nazadnje ko sva,potem še cel naslednji dan nisem mogla na potrebo. samo zrak mi je šel ven in me je bilo prav sram pred cimro ko se je samo pfffff,pffff slišalo iz wc-ja
...drugač pa nazadnje ko sva,potem še cel naslednji dan nisem mogla na potrebo. samo zrak mi je šel ven in me je bilo prav sram pred cimro ko se je samo pfffff,pffff slišalo iz wc-ja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov