analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
mulatto_f napisal/-a:Midva prakticirava, pa mi tud ful paše (obema) pa tud vedno brez lubrikanta, k sm itak tok vlažna da ni problema, sma pa razmislala o nabavi vibratorja, da bi z obema naenx
Kako pa si v ritki lahko vlažna, ko praviš, da nimata nobenega lubrikanta in nič?
Midva sva to prakticirala, zdaj pa že res kar nekaj časa nisva.
Ne vem, meni zaenkrat ni toliko do tega.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
*lilica* napisal/-a:mulatto_f napisal/-a:Midva prakticirava, pa mi tud ful paše (obema) pa tud vedno brez lubrikanta, k sm itak tok vlažna da ni problema, sma pa razmislala o nabavi vibratorja, da bi z obema naenx
Kako pa si v ritki lahko vlažna, ko praviš, da nimata nobenega lubrikanta in nič?
Midva sva to prakticirala, zdaj pa že res kar nekaj časa nisva.
Ne vem, meni zaenkrat ni toliko do tega.
jst isto. če prou ni duge (med M in d je potreba ) potem ja, čene pa ne.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
sibtigrca - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2007
čao,
meni se je od začetka ko je moj prvič omenil to temo, zdelo to misija nemogoče, ker si nisem mogla predstavlat da bi to počela, že misel me je odbijala... fant je razumel zadržke vendar je vsake toliko ko sva imela časa na pretek spet temo privlekel na dam in sva probala, vse živo in se nisem mogla sprostit, tudi z lubrikantom ne. Sva že čist obupala. Potem pa sva šla na dopust in en večer je spet reku če bi, in je bilo vse tako navlaženo da je samo zdrknil noter, za prvič mislim da je najbolj misijonarski položaj, ker se lahko najbolj sprostiš! zdej ko sem probala morem rečt da sem včasih celo bolj jaz navdušena kot pa fant
midva obvezno prakticirala to z lubrikantom, ker se lažje sprostiš in lažje gre not, ni neprijeten občutek! res pa je da če boste vmes mislile na to kako bo bolelo, mišic ne boste nikoli sprostile, enkrat si reč kar bo pa bo, še vedno lahko rečeš ne!!
meni se je od začetka ko je moj prvič omenil to temo, zdelo to misija nemogoče, ker si nisem mogla predstavlat da bi to počela, že misel me je odbijala... fant je razumel zadržke vendar je vsake toliko ko sva imela časa na pretek spet temo privlekel na dam in sva probala, vse živo in se nisem mogla sprostit, tudi z lubrikantom ne. Sva že čist obupala. Potem pa sva šla na dopust in en večer je spet reku če bi, in je bilo vse tako navlaženo da je samo zdrknil noter, za prvič mislim da je najbolj misijonarski položaj, ker se lahko najbolj sprostiš! zdej ko sem probala morem rečt da sem včasih celo bolj jaz navdušena kot pa fant
midva obvezno prakticirala to z lubrikantom, ker se lažje sprostiš in lažje gre not, ni neprijeten občutek! res pa je da če boste vmes mislile na to kako bo bolelo, mišic ne boste nikoli sprostile, enkrat si reč kar bo pa bo, še vedno lahko rečeš ne!!
-
*frutabela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2008
Hey. Midva sma že kar nekaj krat probala, pa razen malo bolečnie ni šlo nič narobe.. Včeraj pa se je pojavila kri. Bilo je nežno in počasi zato nevem zakaj se je pojavila kri?
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Mogoče te je malo ranu pa zato kri. Uporabta naslednič lubrikant.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Probala. Na morju, malce pod vplivom alkohola. Je blo pa brez lubrikanta in kondoma. Mi je blo kar kul, ker bla res čist sproščena. Naslednjič nujno z lubrikantom in kondomom!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
*frutabela* napisal/-a:Hey. Midva sma že kar nekaj krat probala, pa razen malo bolečnie ni šlo nič narobe.. Včeraj pa se je pojavila kri. Bilo je nežno in počasi zato nevem zakaj se je pojavila kri?
Kri se zna pojavit zato, ker je koža tam tanjša in občutljivejša. (Zato so tudi geji bolj na udari pri AIDSu). Če ni bolelo in če se ne ponovi, ni razloga za skrb.
Imaš, da me vikaš!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
^^ Zato pa se tolko priporoča uporabo kondoma pri analnem seksi.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- Gost
Kaj pa hemoroidi? Tudi zaradi njih anus zakrvavi. Mogoče jih z analnim seksom še bolj poslabšaš in zato kri.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]