analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- irma89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 9. 2008
- Kraj: Ljubljana
Roberta R. napisal/-a:irma89 napisal/-a:ja 4 leta zdravstvene šole je kr natančna razlaga
mislm, da če bi bla zadeva nevarna in boleča, da se ne bi moglo teh stvari prosto kupit v lekarni brez recepta, ne? mogoče pa to ni isti način klistiranja, kot ga majo po bolnicah, si pomislla na to? js mam tut 4 leta ekonomske narjene, pa to še ne pomen, da vem vse o odpiranju podjetja..
ja če bi odprla tok podjetij kokr sm jst riti bi mogoče vedla
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
pa si si šla pogledat članek če sploh je isti način klistiranja? js sicer ne vem, ker ne prakticiram.. ampak se mi zdi da to ni isto veš..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- irma89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 9. 2008
- Kraj: Ljubljana
klistir je klistir,tko kt tableta,več vrst ampk požremo jo usi na isti način.drgač sm pa sam hotla posredvt da ni fajn filing, da se da use na naravn način,pač poserješ se in se dolčkaš,brezveze dodatne komplikacije in metanja dnarja u smeti če lahk serješ tko kt je treba.donat mg je dost cenejši naprimer
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
ja js sm pa hotla povedat da maš tabletke ki so bl močne, in tabletke ki so manj močne.. torej je ta klistir lahko manj močen.. mislm, če je tako kot si ti rekla, pol vrjetno tega ne prodajajo kr v uporabo vsakemu..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- Black Kitty
Sicer ni tema o klistirju, lahko se kaka nova odpre . Postopek je vse prej kot boleč, filing je prav smešen, je pa res da si dam do max. 1 liter vode, ker več ne rabim. Če govorimo o analnem sexu, potem ne bi js ravno takrat jemala odvajala ali pila donat , gre se za to, da si ščistiš ne pa zamažeš .
Drugače klistir ni nevaren, ampak je prej dobrodošel, saj kolikor sem govorila s svojo zdravnico.
Drugače klistir ni nevaren, ampak je prej dobrodošel, saj kolikor sem govorila s svojo zdravnico.
- Black Kitty
Zakaj bi se mešal v zdravje in kadili cigarete, jedli nezdravo hrano, bili preobremenjeni,...?
Hahahaha, včasih je dobro naredit klistir in na kak post it (prej seveda moraš prebrati ustrezno literaturo in se posvetovati z zdravnikom), da si ščistiš telo.
Drugač pa drage punce, klistir ne boli. Vprašajte katero, ki si ga je dejansko sama naredila in vam bo isto povedala. Razen, če si ni šlaufa tlačla notr
Hahahaha, včasih je dobro naredit klistir in na kak post it (prej seveda moraš prebrati ustrezno literaturo in se posvetovati z zdravnikom), da si ščistiš telo.
Drugač pa drage punce, klistir ne boli. Vprašajte katero, ki si ga je dejansko sama naredila in vam bo isto povedala. Razen, če si ni šlaufa tlačla notr
- *srcica*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2008
tadejci napisal/-a:ali ga kera prakticira?
Vam paše? Ali pa tudi ne? In zakaj ne, zakaj ja?
no debatirajmo malo o tem
mja js bi rekla tko... em men pase...res ga sede...
nebom rekla da zmer...s tipom sva ze dolgo skupaj...
bla sem mu prva bil je on meni...po kakih 6,7 mesecih...sva se odločla..da
bowa tut to probala..in res....mene je blo strah mau...amapk kul je ... res..prvic mi je blo bol tkio...pol pa sva nabawla lubrikant...zej pa pr sexuu brez tega ne gre.. res nama je usec..uzivava... ))
- addie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
jaz sem včeraj prvič v ritko, no s prstki sem že prej, pa se nisem nič klistrirala al pa kej, je pa kar nekaj časa trajalo, da je šel cel noter, sem bila ful sproščena in sem mu zaupala kaj dela in je bilo res božansko, bi še kdaj, pa tut bolelo me na koncu ni nič, samo na začetku, ko je širil
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
tadejci napisal/-a:ali ga kera prakticira?
Vam paše? Ali pa tudi ne? In zakaj ne, zakaj ja?
no debatirajmo malo o tem
Da,in za to,da sm se za to odločla je minilo ful cajta.Prvič sm ga prakticirala pred kake pol leta s sedanjim partnerjem pa mi glih nkak ne paše najbolj,razen v ležečem položaju na boku,preveč boli.Res zna gadno bolit,tak da se ga kr izogibam,razen če si to on res želi mu ugodim.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Kdo je na strani