analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Moj ga je tudi samo malo dal not... Po mojem ga je blo preveč strah, da bi me preveč bolelo... Ker me je blo malo strah in mu verjetno nisem pokazala, da mi je kljub vsemu prav všeč... Zdaj pa si ne upa več... Bom morala spet jaz kdaj predlagat. Čeprav zdaj sem mu napovedala, da se bom jaz malo igrala z njim in bom probala njegovo prostato najt In je čisto prestrašen... Tako da bom morala bit zelo nežna, ker če bo njega kaj bolelo, si res ne bo več upal niti pri meni kaj poskušat
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:16, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
°PeeKaBoo° a veš da sm se ful našla v tvojem postku. Si ubisvu napisala čist tko kot bi jaz
Sam da pri nama je ta razlika da midva sva že probala. Pa moj si res fuuul želi, sam me nikoli ne sili al pa kaj takega in je res ful razumevajoč. Problem je v tem da moj nima glih majhnega in me je pač peklo takrat ko sva probala. In od takrat naprej sploh nimam več želje po tem. Pa se mi je res ful posvetil pa šaril tam okoli, kot si že ti rekla sam ko ga res lahko da not čist mal, drgač me že boli. Pa ko me s prstki zrajca, si res želim, pol ko ga pa da not, pa kr naenkrat odpor.
Tko da enkrat bo že....kondomi pa lubrikant pa bo....moj je pa itq že ves nakurjen sam da bi mu omenila kaj takega
Sam da pri nama je ta razlika da midva sva že probala. Pa moj si res fuuul želi, sam me nikoli ne sili al pa kaj takega in je res ful razumevajoč. Problem je v tem da moj nima glih majhnega in me je pač peklo takrat ko sva probala. In od takrat naprej sploh nimam več želje po tem. Pa se mi je res ful posvetil pa šaril tam okoli, kot si že ti rekla sam ko ga res lahko da not čist mal, drgač me že boli. Pa ko me s prstki zrajca, si res želim, pol ko ga pa da not, pa kr naenkrat odpor.
Tko da enkrat bo že....kondomi pa lubrikant pa bo....moj je pa itq že ves nakurjen sam da bi mu omenila kaj takega
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ravno danes sem mu omenila, če bi kdaj probala. pa je rekel, da mogoče pa kdaj
aja, je imela kdaj katera kakšne probleme, da se je kaj poškodovalo, da sta bila pregroba?
aja, je imela kdaj katera kakšne probleme, da se je kaj poškodovalo, da sta bila pregroba?
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 11:46, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Moj se tega definitivno brani 100 na uro, ker pol bo on ratau gej. Na obrazu se mu vidi, da mu paše, ma na neki točki se spouni kaj mu delam in blokira.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Moj je bil tut proti na začetku, ma ni šans, da bi kj šarila tam okol. Potem sm pa enkrat med seksom ga mal s prstom dražla tam ko je bil čist sproščen, pa mu je tko pasalo, da se ne brani več. Sam še vedno pa ne prizna, da mu paše, čeprav vem da mu!
-
delusional - Cosmopsiho
delusional napisal/-a:no, mene zanima, če lahko ena napiše ta postopek klistiranja
pa zanima me, kaj naredite s tem občutkom sranja?
slišala sem za enega tipa, da je pač seksal z eno punco, in ko ga je dal ven, da se mu je posrala. ne, ni vic.
in vse tiho je bilo....
poznam, in tudi tu gor je kakšen napisal, da nima nobene želje fukat punco v rit....
eden mi je tudi rekel, da hočejo to moški, da si psihološko podredijo žensko (da je ista finta kot pri tem da jo hočejo pošpricat v obraz)....
verjetno tega tudi ne bo nobena komentirala zakaj enim ni do tega.... pa ne mi s tistimi tipičnimi pederskimi forami....
odgovor za šmeky: mene od tipov rit prav nič ne zanima... in nimam želje prste notri vtikat... pravzaprav se mi zdi gnjusno.
-
delusional - Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Dlake nimajo nobene veze s higieno. In ne vem, kje ve te moške pobirate, ki si ne umivajo ornk ritke.
Zadnjič spremenil freaky, dne 14. Sep. 2008 17:24, skupaj popravljeno 1 krat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov