analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%
Skupaj glasov : 1135

Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 08. Sep. 2008 11:31

Moj ga je tudi samo malo dal not... Po mojem ga je blo preveč strah, da bi me preveč bolelo... :? Ker me je blo malo strah in mu verjetno nisem pokazala, da mi je kljub vsemu prav všeč... Zdaj pa si ne upa več... :D Bom morala spet jaz kdaj predlagat. :) Čeprav zdaj sem mu napovedala, da se bom jaz malo igrala z njim in bom probala njegovo prostato najt :D In je čisto prestrašen... Tako da bom morala bit zelo nežna, ker če bo njega kaj bolelo, si res ne bo več upal niti pri meni kaj poskušat :P
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 08. Sep. 2008 12:53

Meni ga je tud prvič ful tko na počasi in malo dau not, da me nebi bolelo. Sam pol, k sm ugotovila da ne čutim nobenih bolečin samo.. Kaj čakaš ? Dej ga not :D:D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 12. Sep. 2008 19:57

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 12. Sep. 2008 22:43

°PeeKaBoo° a veš da sm se ful našla v tvojem postku. Si ubisvu napisala čist tko kot bi jaz :wink:

Sam da pri nama je ta razlika da midva sva že probala. Pa moj si res fuuul želi, sam me nikoli ne sili al pa kaj takega in je res ful razumevajoč. Problem je v tem da moj nima glih majhnega in me je pač peklo takrat ko sva probala. In od takrat naprej sploh nimam več želje po tem. Pa se mi je res ful posvetil pa šaril tam okoli, kot si že ti rekla :D sam ko ga res lahko da not čist mal, drgač me že boli. Pa ko me s prstki zrajca, si res želim, pol ko ga pa da not, pa kr naenkrat odpor.
Tko da enkrat bo že....kondomi pa lubrikant pa bo....moj je pa itq že ves nakurjen sam da bi mu omenila kaj takega :D :twisted:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 13. Sep. 2008 17:33

ravno danes sem mu omenila, če bi kdaj probala. pa je rekel, da mogoče pa kdaj :twisted:

aja, je imela kdaj katera kakšne probleme, da se je kaj poškodovalo, da sta bila pregroba?
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 13. Sep. 2008 17:51

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 11:46, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Šmeky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Šmeky » 14. Sep. 2008 8:00

še eno bolj tako pitanje:ali tudi ve to kdaj svojim tipom prakticirate(anala pa te zadeve)?
Ali tipi tega nočejo ker potem naj bi bili kao geji češ v ritko pa samo geji oz. kakšen je pogled vaših tipov na to da bi ve njim?
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 14. Sep. 2008 9:40

Moj se tega definitivno brani 100 na uro, ker pol bo on ratau gej. :roll: Na obrazu se mu vidi, da mu paše, ma na neki točki se spouni kaj mu delam in blokira. :roll:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 14. Sep. 2008 12:37

Moj je bil tut proti na začetku, ma ni šans, da bi kj šarila tam okol. Potem sm pa enkrat med seksom ga mal s prstom dražla tam ko je bil čist sproščen, pa mu je tko pasalo, da se ne brani več. Sam še vedno pa ne prizna, da mu paše, čeprav vem da mu! :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 14. Sep. 2008 12:39

delusional napisal/-a:no, mene zanima, če lahko ena napiše ta postopek klistiranja :!:

pa zanima me, kaj naredite s tem občutkom sranja?

slišala sem za enega tipa, da je pač seksal z eno punco, in ko ga je dal ven, da se mu je posrala. ne, ni vic.

in vse tiho je bilo....

poznam, in tudi tu gor je kakšen napisal, da nima nobene želje fukat punco v rit....
eden mi je tudi rekel, da hočejo to moški, da si psihološko podredijo žensko (da je ista finta kot pri tem da jo hočejo pošpricat v obraz)....

verjetno tega tudi ne bo nobena komentirala zakaj enim ni do tega.... pa ne mi s tistimi tipičnimi pederskimi forami....

odgovor za šmeky: mene od tipov rit prav nič ne zanima... in nimam želje prste notri vtikat... pravzaprav se mi zdi gnjusno.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 14. Sep. 2008 12:46

tudi mene niti najmanj ne zanima tlacit moj prst v tipovo ritko..ne hvala..
Šmeky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Šmeky » 14. Sep. 2008 16:44

Ne da bi vas kaj napadal ampak ali je ženska ritka kaj bolj čista kot moška :?:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 14. Sep. 2008 16:46

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 14. Sep. 2008 17:12

jaz vem da si rit dobro operem, moski so pa moski, se posebaj ker se ne tusera pred vsakim sexom, predvidevam da ni glih cisto tam...in ce on meni hoce je to njegova stvar, jaz pac ne mislim..in ja, tiste dlake tam okrog...
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 14. Sep. 2008 17:15

Dlake nimajo nobene veze s higieno. In ne vem, kje ve te moške pobirate, ki si ne umivajo ornk ritke. :D
Zadnjič spremenil freaky, dne 14. Sep. 2008 17:24, skupaj popravljeno 1 krat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov