analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jaz sem prvic iz cetrtka na petek, brez lubrikanta in je bilo bozansko... komaj cakam, da spet ponoviva...
-
svedsen - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 6. 2007
No jst sm bla tud zmer proti analnem, kr nekak se mi je zdel de ritka je namenjena za kakat ne pa za kaj not vtikat. Pa tud frendi-m spola so zmer nabijal a si že v ritko pa zakaj ne?!? tak de me je že ta odnos odbijal.
Pol pa učer ko sva šla spat, mu je tiček vstal in se je drgnil ob ritko in me je ful zrajcal de sm ga kr hotla fasat tako da pol sva z lubričem namazala in v položaju žlička nadaljevala kar je prišlo čisto nepričakovano. Nisva ga dala čist celga not ampak čist v easy za prvič in naju je tko zrajcal de sva kmal dokončala
Tako da čeprav jem KT sva se odločla de od sedaj naprej bodo obezen pripomoček tudi kondomi, da si privoščica analca kadar nama zapaše
Se pa nikoli nisva o analcu pogovarjala, saj noben ni čutu potrebe po tem, sej se da od odzadi seksat tud v tamalo, ampak so občutki v ritko fenomenalni in res je kot vsi pravijo sam sproščene morate bit punce pa res si morate zaželet de bi v ritko, če ne se raje ne lotite. pa obvezna oprema kondom in lubrikant
Veliko užitkov ob analnem seksu vsem pri meni bo vsekakor sedaj ko vidim de je super večkrat na sporedu
Pol pa učer ko sva šla spat, mu je tiček vstal in se je drgnil ob ritko in me je ful zrajcal de sm ga kr hotla fasat tako da pol sva z lubričem namazala in v položaju žlička nadaljevala kar je prišlo čisto nepričakovano. Nisva ga dala čist celga not ampak čist v easy za prvič in naju je tko zrajcal de sva kmal dokončala
Tako da čeprav jem KT sva se odločla de od sedaj naprej bodo obezen pripomoček tudi kondomi, da si privoščica analca kadar nama zapaše
Se pa nikoli nisva o analcu pogovarjala, saj noben ni čutu potrebe po tem, sej se da od odzadi seksat tud v tamalo, ampak so občutki v ritko fenomenalni in res je kot vsi pravijo sam sproščene morate bit punce pa res si morate zaželet de bi v ritko, če ne se raje ne lotite. pa obvezna oprema kondom in lubrikant
Veliko užitkov ob analnem seksu vsem pri meni bo vsekakor sedaj ko vidim de je super večkrat na sporedu
-
noname123 - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 9. 2008
Jaz sem bila tudi vedno proti... ko pa sem spoznala sedanjega, mi je (sicer ne takoj ) povedal, da mu bi to fuul sedl. Nekaj časa sem se še izmikala, nato pa sva poskusila. Mi je pa nooro pasalo, sam mora it najprej fuuuul počas šele potem, ko sva nekajkrat že tako seksala, mi ga je lahko dal celega notr... tko da....seeeedeee
-
natašika - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
meni je moj že tud dosti krat reko pa nikoli nisem bla za to.. pol na morju pa me je kr naenkrat primlo tak.. pa pač sma.. pa ni blo tak napačno no..
samo ni pa zaj tak, da boma to redno prakticirala.. če se še bo a kdaj ponudlo, pa ne bom rekla ne
samo ni pa zaj tak, da boma to redno prakticirala.. če se še bo a kdaj ponudlo, pa ne bom rekla ne
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
midva sva prvic brez lubrikanta pa me ni cist nc bolelo, fora je u sproscenosti pol se mi pa ne rata vedno tok sprostit, tk da ponavadi dava lubrikant pa najprej mal pocasi pol pa gre. men je kul, neverjamem pa da bi mi lahka tako prislo..ampak, popestritev pa je
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
red_rose napisal/-a: men je kul, neverjamem pa da bi mi lahka tako prislo..ampak, popestritev pa je
Se strinjam. Jaz verjamem, da mi tako ne bi moglo priti, ker me niti tako zelo ne vzburja, je pač nekaj posebnega in zanimivo, ampak, da bi me pa to ne vem kako zelo vzburjalo..to pa ne. Še vedno veliko bolj paše v tisto drugo luknjico
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov