analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
rosomah napisal/-a:Lepo da priznaš, da te beda zrajca. Smo že opazili. Tudi s takimi se ne bo svet podrl, bo pa malo bolj gnil
Mislim da lahk govoris sam v svojem imenu. Zna usak sam svoje mnenje izrazit. Kaj si pa ti mislis, me pa tak boli k*!
Oh s takimi kot si ti, je pa svet sam se bolj omejen. Ne vem zakaj je tok tezk sprejet, da pa enim pase tud analni sex. Men bi se pa recimo gabilo teb gledat v oci (ne daj boze kakrsen koli stik), pa ne napadam zdej tvojih bivsih bejb kot so gnile ipd.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Dobr si to napisala! Jst tut ne štekam kako je enim težko sprejet njemu drugaše misleče...Mah, sej taki se zmeri najdejo, se ne splača z njimi ukvarjat...Gre tut men na živce če en skoz neki po svoje tupi in ne neha in ne neha...To me pa še pa pol še bolj dvigne, jaoo!
Anyway, bom se še enkrat ponovila (sm že k lajna...) - usakemu svojeeee pa bo svet prec lepši!
Anyway, bom se še enkrat ponovila (sm že k lajna...) - usakemu svojeeee pa bo svet prec lepši!
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Mahagonij napisal/-a:Klobasa fekalij torej.rosomah napisal/-a:nastasia napisal/-a:rosomah tebi pa v glavi dogaja, da se ti ljubi takole spravljat nad vsakega, ki mu je do analnega seksa.
Meni se v glavi zaključi tisto, kar se marsikomu pri riti šele prične
Ne morem pomagat, pa zlobna al pa ne, ampak tud on grdo napada druge s foruma...
p.s. sm si dovolila komentar v tej temi čeprov sm še nedolžna
Always look on the bright side of life!
-
88.vesna - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ko sem mela menzo, sva prakticirala analca, ampak je blo občutje med bolečino in slastjo...bolj bi lahk rekla da sem se nagibala k bolečini...nimam pa nobene želje več, da bi šla še enkrat na tak način.
tak da...jst verjetno tega ne bom več prakticirala
tak da...jst verjetno tega ne bom več prakticirala
- Marilyn 777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: povsod malo...
ja, pri meni je tudi tak občutek med bolečino in užitkom... na nek način mi je ful všeč
...if it hurts, it's probably worth it...
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Marilyn 777 napisal/-a:ja, pri meni je tudi tak občutek med bolečino in užitkom... na nek način mi je ful všeč
točno tak..samo oni užitek odtehta vse..tak da definitivno bom še prakticirala
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
rosomah napisal/-a:Lepo da priznaš, da te beda zrajca. Smo že opazili. Tudi s takimi se ne bo svet podrl, bo pa malo bolj gnil
ne vem kdo je tu bolj gnil... sploh pa se prej pozanimaj glede tistega "dreka", ki misliš, da ti bo ostal na tiču... take bedarije pa še ne.
rosomah napisal/-a:Pa saj je potem ja vseeno, ali imaš moškega ali žensko. Rit je rit.
torej je po tvoji logiki tudi vagina vagina in natepavaš vsako, ki gre mimo tebe. vagina je ja vagina.
rosomah napisal/-a:Če bi bila ti moški bi bila ziher pedrček
je rekel prdrček... zaradi tega, ker ji paše v rit, še ne pomeni, da bi bila peder in/ali da je to njen fant.
rosomah napisal/-a:ne, logika
hm... logika? jaz bi na tvojem mestu bila tiho, ker mislim, da si edini, ki razmišlja tako. sploh kar se tiče zgornje izjave. pa skuliraj se, ker kvasiš take bedarije, da ti ni para. in sprejmi razmišljanja drugih, ker nisi tukaj edini! in tako kot mi nimamo, tudi ti nimaš vedno prav
aja, kaj si ti župnik ali samo ministrant?
-
sanck - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
- Kraj: lj
lubrikanti rox!
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
-
sanck - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2004
- Kraj: lj
al pa če hodš ob nedeljah v k4, pa jih tm dobiš zastonj
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
~NIA~ napisal/-a:ni poguma
jah za to je kar potrebno zaupati partnerju in biti res sproščena...da ti ne raztrga danke...mora imeti tudi on občutek...jaz sicer nisem še nobeno v rit, ker tudi nobena ni izrazila te želje, pa tudi meni ni ravno do tega...sem pa odprt če bi izrazila željo.
Tako da vse ob svojem času
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
A se vam nikol ne zgodi, da imate po analcu ostanke blata okrog odprtine, oziroma moški na penisu?
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov