analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Wiiiuuuw pozdravljena
Pac zdej si poskusla, usec ti je, zdej se mors sam se pocas navadt, pa bo Prvic je itak res tak cuden filing.
Poza? Js mam najrajse nasploh pasji polozaj, ker tud ce me mal zaboli, mi je to usec Je pa tud okej ce si zgori, ker pol sama kontroliras use skup - pac k te na zacetku boli, sama najbolj ves kdaj mal bolj pocas, previdn ipd.
Pac zdej si poskusla, usec ti je, zdej se mors sam se pocas navadt, pa bo Prvic je itak res tak cuden filing.
Poza? Js mam najrajse nasploh pasji polozaj, ker tud ce me mal zaboli, mi je to usec Je pa tud okej ce si zgori, ker pol sama kontroliras use skup - pac k te na zacetku boli, sama najbolj ves kdaj mal bolj pocas, previdn ipd.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sej za začetk mi je blo res najlažji da sm bla zgoraj pa sm tako sama kontrolirala zadevo, a ne
Pol sva se pa dala na bok in on za mano, pa je blo tut kul. On je neizmerno užival, jst pa se morm še mal privadit feelinga ja...Paše pa, to je neizpodbitno dejstvo
Pol sva se pa dala na bok in on za mano, pa je blo tut kul. On je neizmerno užival, jst pa se morm še mal privadit feelinga ja...Paše pa, to je neizpodbitno dejstvo
- šejla
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2006
Men je prvič zlo pasal, je mal bolel, ampak je bil pa občutek božanski. Potem en čas nisva, ko sva pa drugič spet poskusla, me je pa zlo bolel. Tko da morš bit res zlo potrebn in sproščen, da ne boli tok hudo. Ampak js bom še poskusla...
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Midva sva včeraj probala nekej v izi, čist mal, pa me niti ni tok bolel, pa sva bla tud brez lubrikanta. Občutek je bil zanimiv, nekej drugačnega, zagotovo bova še probala, samo rabim mal časa, da bi spet hotla.
Analni seks med nosečnostjo? Pojma nimam, kaj bi strokovnjaki rekli o tem, ampak mislem, da ne more nič bit narobe, samo če nosečnici to paše.
Analni seks med nosečnostjo? Pojma nimam, kaj bi strokovnjaki rekli o tem, ampak mislem, da ne more nič bit narobe, samo če nosečnici to paše.
-
bouhica - Kofetarica
Js vedno seksam brez lubrikanta, pa me je sam prvic bolelo z enmu, k nama pol ni ratal, z drugim tipom je slo pa cist lepo, sprva je mal bolel, potem je blo pa kul
Med nosecnostjo? Mislim da bi ti najlazje odgovorila takrat, ko/ce bi bla noseca. Zdej sem vsekakor za
Med nosecnostjo? Mislim da bi ti najlazje odgovorila takrat, ko/ce bi bla noseca. Zdej sem vsekakor za
-
Joj bouhica - brez lubrikanta?? Jst ne vem kako bi pri meni to funkcioniralo brez, hm... BTW - moj je čist not padu zdej u ta analni sex in zgleda da sploh ne bo več sexanja brez tega, hudiča - ga bom še preveč razvadla zdej
-
bouhica - Kofetarica
Mnja
A res? Le merki na to, da bota dala kdaj tvoji ritki tud pocitek. Ni dobr prevec pogosto... Ceprov po mojem je dost manj tvegano za poskodbe z lubrikantom, tko da res boljs, da ga zacnem uporablat, drgac bojo kmal moral dat ritki kake popravke
A res? Le merki na to, da bota dala kdaj tvoji ritki tud pocitek. Ni dobr prevec pogosto... Ceprov po mojem je dost manj tvegano za poskodbe z lubrikantom, tko da res boljs, da ga zacnem uporablat, drgac bojo kmal moral dat ritki kake popravke
-
Ah ne...Tko k tebi najbl paše a ne?
Ne skrbi, ne bo pretiravanja - konc konceu gre za mojo ritko, a ne?! Sicer pa pretežno sexava sam med vikendi, tko da mam zdej cajt da se spočijem do petka
Ne skrbi, ne bo pretiravanja - konc konceu gre za mojo ritko, a ne?! Sicer pa pretežno sexava sam med vikendi, tko da mam zdej cajt da se spočijem do petka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov