analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%
Skupaj glasov : 1135

chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 03. Nov. 2007 16:31

a je to normaln da jz ne rabm nobenga lubrikanta ampk postaja kr smao od sebe vlažno..vrjetn od tipa (predsemenska) ne bi mogla bit ker ni možno proizvest tok količine med samim dejanjem.. in ja, ne smrdi..ampk tega je res ful...use teče pol z mene...to govorim za rit :D sej tm je pa tut ista zgodba.. sam od česa oz. iz česa se ma rit za vlažit???? :?
Uporabniški avatar
Abby
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Abby » 03. Nov. 2007 18:26

...
Zadnjič spremenil Abby, dne 20. Apr. 2009 9:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Triia*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Triia* » 03. Nov. 2007 22:51

men p ni kul...ubistvu nvm...sm probala enkrat pa sm mela pol ceu nasledn dan filing da morm na vc :oops: drugac pa ja na zacetku je bolel pol p ne...
recimo da bi se lah navadla...=)
Uporabniški avatar
azuc@r
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2007
Kraj: blizu ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a azuc@r » 03. Nov. 2007 22:58

mene tut ne mika, ta luknca je narjena za kakat :D
lamarka26
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lamarka26 » 04. Nov. 2007 15:48

moj mi je veckrat predlagu, da bi probala ampak mi enostavno ni, da bi... Sej zanima me kako je, sam nevem... :oops:

A druge ko ste ze, ste zele same od sebe al je bil dragi pobudnik? A prvic zelo boli?
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 04. Nov. 2007 16:39

lamarka26 napisal/-a:A druge ko ste ze, ste zele same od sebe al je bil dragi pobudnik? A prvic zelo boli?

Jest sem si želela probat, pa tud moj dragi si je tega želu, pa sva probala. Enkrat sam tko, pa ni šlo lihk najboljš, pol sva pa lubrikant kupla, pa kondom gor dala, pa šla čist počas..in je obema pasal..ni nč bolel, ker je bil nežen, jest sem se pa sprostila in je blo fino :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 04. Nov. 2007 20:09

^^
mene je zanimal, moj je biu pa tut že dlje časa za, isto firbc če je to res tko dobr :) in sva probala pa ful poslinla pa je šlo :) sej nazačetku pač greš nežno, počas..pol nakonc delaš pa lohka že vse možno, isto kot pr navadnem sexu :)
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 04. Nov. 2007 22:04

U taprvo k sva me res ni nč bolel. Pol ene parkrat sva probala pa je bolel fuul. In jzt enga dne mal premlevam dogodke, pa ugotovim da me sploh nč skor ne bolim če sva pod tušem pa v stoje. :) Sej drgač je men kul analni sex, sam zarat umazanije pa to. Sm že uporabla klistir.. in pol po sexu vidš še ostank kar je klistir spucu :oops: .
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 04. Nov. 2007 23:05

*Kitten* napisal/-a:Sej drgač je men kul analni sex, sam zarat umazanije pa to. Sm že uporabla klistir.. in pol po sexu vidš še ostank kar je klistir spucu :oops: .

A je tko hudo?

Pri nama ni bilo pa nič umazanije, pa tut po sexu ni blo nobeniih vidnih ostankov, sam kakat pa tist dan res nisem mogla. :D
Uporabniški avatar
Leelee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 5. 2007
Kraj: NeKje MeD ObLaKi

Neprebrana objavaNapisal/-a Leelee » 05. Nov. 2007 16:52

js sm tut že pa zmer lubrikant ubvezn zravn pa tut ni blo nč "ostankou" :D ja na wc je pa tist dan res mau problem it :D drgač pa nazačetku zloo mau zaboli pol je pa čist ql
lamarka26
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lamarka26 » 05. Nov. 2007 21:15

Vasi odgovori so mi dali malo mislit... In mogoce obstaja kaksna moznost da pa svojega dragega presenetim in mu ugodim. Sam klistira si pa ne bom dala, to pa 100% (brez zamere kitten) ;) A tipom je to full dober? Je blo vasim fajn, bi zdj rajsi analni sex?
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 05. Nov. 2007 22:20

Sej drgač je men kul analni sex, sam zarat umazanije pa to. Sm že uporabla klistir.. in pol po sexu vidš še ostank kar je klistir spucu

Zato pa obstaja kondom :roll:
Uporabniški avatar
Leelee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 5. 2007
Kraj: NeKje MeD ObLaKi

Neprebrana objavaNapisal/-a Leelee » 06. Nov. 2007 18:22

ja blo mu je in zdej to vlikrat ponoviva sam prau da useen je pa še zmer bolš uspredi :D ja probat ni greh ane sam res lubrikant je bolš met (gre tut brez sam mau teži) :D
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 07. Nov. 2007 14:58

Jaz tudi kadar sem analno seksala in ga je mel notar se mi je vedno zdelo da se bom pokakala. :x :cry: Kaj je mela katera isto situacijo?Drugače bi rada samo nočem da se bi pokakala.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 09. Jan. 2008 21:53

No evo, sm mal prečitala...Zgleda da se bo treba kar odočit a ne...Bova šla čez vikend u sex shop še kšno mal večjo igračko iskat pa se še mal rajcat, pa bo...

No, da še sprot uprašam - a vam paše če mate med sexom kr obe luknci zafilani? Meni blazno paše (orgazem zagotovljen u pol minute) če je on u pol sedečem položaju, jst lepo on top, u ritki pa igračka...Jaooo!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov