analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
a je to normaln da jz ne rabm nobenga lubrikanta ampk postaja kr smao od sebe vlažno..vrjetn od tipa (predsemenska) ne bi mogla bit ker ni možno proizvest tok količine med samim dejanjem.. in ja, ne smrdi..ampk tega je res ful...use teče pol z mene...to govorim za rit sej tm je pa tut ista zgodba.. sam od česa oz. iz česa se ma rit za vlažit????
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
lamarka26 napisal/-a:A druge ko ste ze, ste zele same od sebe al je bil dragi pobudnik? A prvic zelo boli?
Jest sem si želela probat, pa tud moj dragi si je tega želu, pa sva probala. Enkrat sam tko, pa ni šlo lihk najboljš, pol sva pa lubrikant kupla, pa kondom gor dala, pa šla čist počas..in je obema pasal..ni nč bolel, ker je bil nežen, jest sem se pa sprostila in je blo fino
-
*Kitten* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
U taprvo k sva me res ni nč bolel. Pol ene parkrat sva probala pa je bolel fuul. In jzt enga dne mal premlevam dogodke, pa ugotovim da me sploh nč skor ne bolim če sva pod tušem pa v stoje. Sej drgač je men kul analni sex, sam zarat umazanije pa to. Sm že uporabla klistir.. in pol po sexu vidš še ostank kar je klistir spucu .
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
*Kitten* napisal/-a:Sej drgač je men kul analni sex, sam zarat umazanije pa to. Sm že uporabla klistir.. in pol po sexu vidš še ostank kar je klistir spucu .
A je tko hudo?
Pri nama ni bilo pa nič umazanije, pa tut po sexu ni blo nobeniih vidnih ostankov, sam kakat pa tist dan res nisem mogla.
- lamarka26
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
Vasi odgovori so mi dali malo mislit... In mogoce obstaja kaksna moznost da pa svojega dragega presenetim in mu ugodim. Sam klistira si pa ne bom dala, to pa 100% (brez zamere kitten) A tipom je to full dober? Je blo vasim fajn, bi zdj rajsi analni sex?
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Sej drgač je men kul analni sex, sam zarat umazanije pa to. Sm že uporabla klistir.. in pol po sexu vidš še ostank kar je klistir spucu
Zato pa obstaja kondom
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
No evo, sm mal prečitala...Zgleda da se bo treba kar odočit a ne...Bova šla čez vikend u sex shop še kšno mal večjo igračko iskat pa se še mal rajcat, pa bo...
No, da še sprot uprašam - a vam paše če mate med sexom kr obe luknci zafilani? Meni blazno paše (orgazem zagotovljen u pol minute) če je on u pol sedečem položaju, jst lepo on top, u ritki pa igračka...Jaooo!
No, da še sprot uprašam - a vam paše če mate med sexom kr obe luknci zafilani? Meni blazno paše (orgazem zagotovljen u pol minute) če je on u pol sedečem položaju, jst lepo on top, u ritki pa igračka...Jaooo!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov