analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Meni se je zadnjič po nesreči zgodilo da sva bila ful hitra pri vaginalnem in me je zato ponevedoma zadel v ritko/anus...Zdej ne vem če je šel kej notri, ampak občutek je bil grozen. Komaj sem sedela, jokala sem, kri mi je tekla in 2 dni nisem upala it kakat. Zdaj tudi cvikam med vaginalnim če je kaj hitrejši,da se ne bi ponovilo....Ampak je bil tak položaj,imela sem noge na njegovem vratu ali nekaj takega,pa potem je bil valda čist v bedu,sej ni bil kriv...
Analni seks že tako sovražim, me ne rajca in ga ne mislim nikoli prakticirat isto pa on ne. Imam že tako dosti težav z zadnjično odprtino (nimam hemeroidov,ampak vhod mi občasno krvavi) tako da se niti podrazno ne mislim zajebavat.
Skratka...SAFR.
Analni seks že tako sovražim, me ne rajca in ga ne mislim nikoli prakticirat isto pa on ne. Imam že tako dosti težav z zadnjično odprtino (nimam hemeroidov,ampak vhod mi občasno krvavi) tako da se niti podrazno ne mislim zajebavat.
Skratka...SAFR.
-
Mayflower* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
Nisem se poskusla, me niti nima, mogoče enkrat, nikoli ne reci nikoli
me je pa strah, priznam
me je pa strah, priznam
-
nikkita - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jooj moj mi že kar malo utruja s to ritko
sva probala ene parkrat, pa več kot samo glavica ni šlo notri. In je vedno bolelo ko pes. Pa sva že probavala z lubrikantom, ampak jaz ne morem pomagat, mene boli. Je pa res, da če bi jaz vzela stvari v roke, bi šlo vse booooollljjj počasi in bi mogoče še šlo. Ker drugače nisem nek zamašen človek, sem odprta za take stvari, samo pač ni še šlo. Pa tudi to njegovo teženje, me prej odbije kot pa spodbudi.
sva probala ene parkrat, pa več kot samo glavica ni šlo notri. In je vedno bolelo ko pes. Pa sva že probavala z lubrikantom, ampak jaz ne morem pomagat, mene boli. Je pa res, da če bi jaz vzela stvari v roke, bi šlo vse booooollljjj počasi in bi mogoče še šlo. Ker drugače nisem nek zamašen človek, sem odprta za take stvari, samo pač ni še šlo. Pa tudi to njegovo teženje, me prej odbije kot pa spodbudi.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Neeeee Valda se malo igram okol ritne luknce in tko naprej
Opazam pa da majo nekateri ful zadrzke pri temu. Sva se menla z enim tipom o tem, pa je reku, da mu ni do tega, pa sem se ga potem lotla ko sva bla u akciji in mu je ful pasalo, tko da... Men je blo kul se lotit ritke, njemu pa ocitno tudi
Opazam pa da majo nekateri ful zadrzke pri temu. Sva se menla z enim tipom o tem, pa je reku, da mu ni do tega, pa sem se ga potem lotla ko sva bla u akciji in mu je ful pasalo, tko da... Men je blo kul se lotit ritke, njemu pa ocitno tudi
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Po pogovorih z moškimi kolegi ima večina odpor do tega, da se ženska dotika njegove ritne odprtine. Tisti, ki so poskusili, jim pa zelo paše. Jaz se "poslužujem" ritne odprtine pri moških, do tiste meje, ko mi tip potem reče: "E bejb, zdaj pa dovolj." Izredno všeč mi je, ko mi moški pove kaj in kako mu paše, rada vidim, da je njemu všeč.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja če si rečeš, da bi poskusila...pa dej ampak...ampak vedite punce, da morate biti tukaj zelo sproščene...jaz velikokrat to počnem ampak se mi tudi včasih zgodi, da se nemorem sprostiti in takrat pač ne ker me boli...
Morate se sprostiti in potem res NIČ boli...
Morate se sprostiti in potem res NIČ boli...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- PASSION
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: LJ
se že veselim dneva, ki ni več tako daleč od vstopa v ritko
seveda pa najprej neki sladkih poljubčkov na sladko ritko in super akcija je zagotovljena...
ps. sm kr v eni temi za dve teme odgovoru...
namreč lizanje ritke
kaj pa je narobe, če je čista
pa še nekak me zlo privlači, da ji še to nudim
lp
seveda pa najprej neki sladkih poljubčkov na sladko ritko in super akcija je zagotovljena...
ps. sm kr v eni temi za dve teme odgovoru...
namreč lizanje ritke
kaj pa je narobe, če je čista
pa še nekak me zlo privlači, da ji še to nudim
lp
-
peek-a-boo - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: Special place
Meni partner nikoli ni predlagal, da bi v ritko...in pol sva bla na morju...tko ležim na postli & sva se glih menla o sexu...pol sm mu predlagala analca in mi je blo tooook fajn , da zdj to večkrat prakticirava. Fuuuul mi je hudo...toook fajni filing...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov