analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
V bistvu sem že imela tipa ki mi je konstantno najedal z analnim seksom in sem ga odjebala. Sori: Meni je to ogabno in niti nočem da se me kdo tam okrog dotika.Zame je rit tabu,ki je namenjena samo za praznenje. Če mu pač to tolko pomeni naj gre z drugo.
Bivši je šel z drugim
Bivši je šel z drugim
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men to ni najbolj ql, pa ne zato ker bi se mi zdelo ogabno al pa kej, ampak zgolj zato ker me boli že sam ko pomislim ... auč.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Meni ne paše. Prvič mi je blo full bedno, na začetku je bolel, kasneje sicer ne tok, ampak ko ga je dal nazaj v "tapravo" lukno sploh nisem več čutila kje je. Tist večer sem še mal čudno hodila oz. mela sem občutek, kot da ga imam še vedno notr. Pa še naslednje 2 dni nisem mogla normalno kakat.
-
crnolaska - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
- Kraj: Dolenska
joj men je pa u ritko neki najbolšga....tle dosežem bolše orgazme pa ne vem zakaj...js se spomnim prvič, da najprej nisva mogla s tipom vaginalno-ni šlo noter pol je pa reku da bova probala u ritko..in sva res...nč bolelo res brez problemov use....tak da sva pol še enkrat probala vaginalno in je uspelo:) drgač je pa moj prvi sex temeljil na analnem sexu in od takrat mi je še tolk bolj ušeč:)
pa še tip mi je reku, da je njemu velik bolš tko...zdj pa res ne vem al je tipom res to tko ušeč;)
pa še tip mi je reku, da je njemu velik bolš tko...zdj pa res ne vem al je tipom res to tko ušeč;)
-
brunett - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 11. 2006
Js sem pred kratkim probala in mi je blo super. Tut js sem dolgo prelagala to, čeprav sem si želela, ker sem mela slabo izkušnjo ko je bivši kr porinu.
Zdej mi je pa moj med seksom reku da če bi neki novega probala in sma počasi, najprej prsti pa to in morem rečt da sem ful uživala, celo orgazem sem doživela.
Mislim da je stvar sam v sproščenosti in pa v tem kolk zaupaš partnerju.
Skratka, tiste ki še niste, počasi pa z občutkom
Zdej mi je pa moj med seksom reku da če bi neki novega probala in sma počasi, najprej prsti pa to in morem rečt da sem ful uživala, celo orgazem sem doživela.
Mislim da je stvar sam v sproščenosti in pa v tem kolk zaupaš partnerju.
Skratka, tiste ki še niste, počasi pa z občutkom
-
mucamaca5 - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^jaa 100% se strinjam stabo.. nezen mora bit samo na zacetku potem pa nj on vodi igro, saj je to vseeno bol za njegov uzitek, ce pa se tut punca sprosti je obema lahko zelo lepo.
js osebno ne bi mogla met tipa, k bi mu blo odvratno me kusnt na ritko al pa dt prstk not..
js osebno ne bi mogla met tipa, k bi mu blo odvratno me kusnt na ritko al pa dt prstk not..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]