analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Jap, nisi sproščena. Predstavljaj si, da bi vedno seksala pijana, potem pa bi enkrat v treznem stanju ! Sux .
Boli pa ponavadi samo takrat, ko da glavico noter (vsaj mene), potem pa samo in samo paše. Po mojem je najboljše, da mu rečeš, da najprej poskusi malo s prstom. Če ne bo bolje, kupi lubrikant. Sprostit se moraš pa ti sama, kot ti sama veš, da bo zate dobro, ker nima vsaka istega načina sproščanja.
Boli pa ponavadi samo takrat, ko da glavico noter (vsaj mene), potem pa samo in samo paše. Po mojem je najboljše, da mu rečeš, da najprej poskusi malo s prstom. Če ne bo bolje, kupi lubrikant. Sprostit se moraš pa ti sama, kot ti sama veš, da bo zate dobro, ker nima vsaka istega načina sproščanja.
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Midva sva probavala brez lubrikanta pa je skoraj vedno bolelo. Sedaj uporabljava lubrikant in je res hud filling. Tako, da jaz ti priporočam uporabo le tega. Zakaj bi se mučla, če se ti ni treba
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
mene je pa strah probat...nevem...se bojim ku d se mi bo kej not poškodovalo al kej tazga...k je ena punca k je pole 3 dni krvavela iz riti k sta šla s tipom analno...in pole je padla skupi in so jo peljali u bolnico...pole pa nevem kej se je zgodilo z njo...verjetno kej lepega že ne...
-
*Kitten* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
Ja mi2 sva tut že prakticirala, pa sploh ni grozn, kukr sm jz slišala zgodbice o tem. Rabiš sam lubrikant, al pa vazelin, moraš bit sproščena pa je. Men to še celo bolj paše kot pa vaginalno . Ja pa pri nanašanju ne smeš pretiravat, al pa ga premal dat .
- Aditia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2007
Jst sm bla najbolj proti temu... še "malo" krščanske vzgoje, pa vam bo vse jasno..
Ampak ko enkrat probaš, ti je kul, no vsaj z mano je blo tko. Ampak je pa v večji meri odvisno od njega.. ker če je nežen in se potrudi zate, potem ni nobene panike, gre vse tko na easy in je vse super.. pa takih orgazmov ne moreš kontrolirat potem...
Je pa res, da mi vedno ni, ker mam včasih še nek tak kompleks "nečistoče", čeprav ni problem v higieni...
Sej veste... ritka in njene običajne naloge..
Ampak ko enkrat probaš, ti je kul, no vsaj z mano je blo tko. Ampak je pa v večji meri odvisno od njega.. ker če je nežen in se potrudi zate, potem ni nobene panike, gre vse tko na easy in je vse super.. pa takih orgazmov ne moreš kontrolirat potem...
Je pa res, da mi vedno ni, ker mam včasih še nek tak kompleks "nečistoče", čeprav ni problem v higieni...
Sej veste... ritka in njene običajne naloge..
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez sm tudi govorila, da ne bova nikoli!!! Sam pol pa sva in... ni mi žal! Blo je noro! Kot da odkrivaš nov planet haha ! Pa ful sva se zbližala po tem, saj to prakticiranje zahteva ful zaupanja v tipa!
Seveda pa ta seks ni za vsak dan, vsaj pri naju ne, ker morš bit res ful ful sproščen, to pa v današnjem stresnem svetu ni vedno najlažje!
U glavnem, sigurno bova še kdaj!
Seveda pa ta seks ni za vsak dan, vsaj pri naju ne, ker morš bit res ful ful sproščen, to pa v današnjem stresnem svetu ni vedno najlažje!
U glavnem, sigurno bova še kdaj!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No meni je zopet uspel analni seks in priznam, da čisto brez bolečin...
No čeprav imam hemeroide sem mu vseeno pustila pa tudi krvavela nism nič po tem in je blo priznam da super...
No čeprav imam hemeroide sem mu vseeno pustila pa tudi krvavela nism nič po tem in je blo priznam da super...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov