analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%
Skupaj glasov : 1135

Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 23. Apr. 2007 18:34

Jap, nisi sproščena. Predstavljaj si, da bi vedno seksala pijana, potem pa bi enkrat v treznem stanju :D ! Sux :) .
Boli pa ponavadi samo takrat, ko da glavico noter (vsaj mene), potem pa samo in samo paše. Po mojem je najboljše, da mu rečeš, da najprej poskusi malo s prstom. Če ne bo bolje, kupi lubrikant. Sprostit se moraš pa ti sama, kot ti sama veš, da bo zate dobro, ker nima vsaka istega načina sproščanja.
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkica_ » 23. Apr. 2007 20:14

Midva sva probavala brez lubrikanta pa je skoraj vedno bolelo. Sedaj uporabljava lubrikant in je res hud filling. Tako, da jaz ti priporočam uporabo le tega. Zakaj bi se mučla, če se ti ni treba :D
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 23. Apr. 2007 21:36

jojjj... jaz si še vedno ne morem predstavljat kako se da uživat v analnem seksu... :? boli, ko samo pomislim na to. ((res slaba izkušnja očitno :roll: ))
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 23. Apr. 2007 21:52

mene je pa strah probat...nevem...se bojim ku d se mi bo kej not poškodovalo al kej tazga...k je ena punca k je pole 3 dni krvavela iz riti k sta šla s tipom analno...in pole je padla skupi in so jo peljali u bolnico...pole pa nevem kej se je zgodilo z njo...verjetno kej lepega že ne... :?
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 24. Apr. 2007 9:10

Ti upam skor garantirat da če poskusita z lubrikantom pa lepo počasi, te nima kej poškodovat. Seveda morš povedat ko/če te bo kej bolelo. Mislim da te ne more poškodovat ne da bi opazla. Sam lepo počasi pa nima kej bit.
Uporabniški avatar
rebel*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a rebel* » 24. Apr. 2007 19:45

ok, midva sva probala... z lubrikantom in vse... prvi "vhod" mi je bil zanimiv, potem mi je blo pa preveč podobno kot da sm res na wcju... in sm rekla da raj ne bi :oops:
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 25. Apr. 2007 13:56

jst sm z mojim enkrat probala, mi je dal pa sam glavico not pa me je tko zabolelo da pol nism hotla vec naprej.
Luna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2006
Kraj: overtherainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a Luna » 25. Apr. 2007 18:40

meni je pa ful dobro!!!! ko da glavico notr boli ko pa zacne naprej pa sede do konca. ponavadi se tok sprostim da sem bolj zivahna od njega :D ce se sprostis in ne mislis na to da te u ritko so obcutki res noro dobri!
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 28. Apr. 2007 14:05

Ja mi2 sva tut že prakticirala, pa sploh ni grozn, kukr sm jz slišala zgodbice o tem. :evil: Rabiš sam lubrikant, al pa vazelin, moraš bit sproščena pa je. Men to še celo bolj paše kot pa vaginalno :oops: . Ja pa pri nanašanju ne smeš pretiravat, al pa ga premal dat :) .
Aditia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Aditia » 29. Apr. 2007 11:17

Jst sm bla najbolj proti temu... še "malo" krščanske vzgoje, pa vam bo vse jasno.. :)

Ampak ko enkrat probaš, ti je kul, no vsaj z mano je blo tko. Ampak je pa v večji meri odvisno od njega.. ker če je nežen in se potrudi zate, potem ni nobene panike, gre vse tko na easy in je vse super.. pa takih orgazmov ne moreš kontrolirat potem...

Je pa res, da mi vedno ni, ker mam včasih še nek tak kompleks "nečistoče", čeprav ni problem v higieni...
Sej veste... ritka in njene običajne naloge.. :)
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 29. Apr. 2007 12:17

Meni je že ideja skrajno ogabna. Not going to happen.
My ass = exit only :D
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 29. Apr. 2007 12:48

Jez sm tudi govorila, da ne bova nikoli!!! Sam pol pa sva in... ni mi žal! Blo je noro! Kot da odkrivaš nov planet haha :D ! Pa ful sva se zbližala po tem, saj to prakticiranje zahteva ful zaupanja v tipa!
Seveda pa ta seks ni za vsak dan, vsaj pri naju ne, ker morš bit res ful ful sproščen, to pa v današnjem stresnem svetu ni vedno najlažje!
U glavnem, sigurno bova še kdaj! :D
Uporabniški avatar
PlayLejdi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a PlayLejdi » 29. Apr. 2007 18:34

nevem kako naj se sprostim, ker vedno mislim na to, da bo spet isto, da bom mela spet filing, kot da me tiši na blato. ob njem sem sproščena, vendar sama pri sebi mam tiste misli, in se prav zbojim.
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 02. Maj. 2007 20:49

No meni je zopet uspel analni seks in priznam, da čisto brez bolečin...
No čeprav imam hemeroide sem mu vseeno pustila pa tudi krvavela nism nič po tem in je blo priznam da super... :oops:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 03. Maj. 2007 13:01

mene ko da glavico notr noro zaboli, ampak je potem ok, sam če mu med sexom uide ven, se nemorem več tolk sprostit da bi ga dal še enkt notr.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov