analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
doors girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
če to počneš s tapravo osebo je super! jst ga prakticiram ... ne paše vedno, sam ko pa paše je pa noro
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
Včeraj je bilo meni in jemu prvič analno-... js sm bla tok potrebna k še nikol prej. najprej sva v vagino, potem pa sem skočila na njega in ga je naštimal za v rito in sem se gor usedla pa me je full zabolel pa sm šla dol pa se na hrbet ulegla, pa sm rekla nj gre on na mene pa še enkt in 2. je blo čist navadn... uživala sva. res da prej nisem bila na veliki potrebi in je bil tič umazan, ampak z vodo gre vse dol =)
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Prakticiral sem samo z eno žensko vse skupaj ene 6x. Meni osebno je full dobr in orgazem je čist drugi, velik boljši! Nikoli s kondomom, nikoli z lubrikantom samo slina in njena mokrota, ki sem jo prenesel na anus. Na začetku jo malo boli potem, ko se ulaufa je pa ql sam ji pa ne sede ne vem, kok
- MysteryGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2006
Ne prakticiram, nočem, ni naravno, boli. That's it:). Zakaj si tipi tega tako zelo želite??
- MysteryGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2006
Mogoče bi pa res morala 1x probati... ko bom zbrala dovolj poguma:):)
- Deepsea Princess
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2006
MysteryGirl napisal/-a:Ne prakticiram, nočem, ni naravno, boli. That's it:). Zakaj si tipi tega tako zelo želite??
sestrinjam,enkrat je probal in ni sel do konca me je grozno bolelo.
-
brunett - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 11. 2006
Js sm probala dvakrat, pa ni šlo... Amaterka pač ! Še danes ne vem kaj je šlo narobe
Bi pa ful rada se "naučila", se mi zdi, da ko dobiš občutek za to mora bit prav fajn. Sam moreš met pravo osebo poleg sebe...
Bi pa ful rada se "naučila", se mi zdi, da ko dobiš občutek za to mora bit prav fajn. Sam moreš met pravo osebo poleg sebe...
..::never make somebody your everything, cause when he's gone you've got nothing::..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov