analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Oyna
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2006
Predno sem spoznala sedanjega partnerja si niti v sanjah nisem predstavljala, da bi analno...
enostavno sem imela OGROMEN odpor.
Sedaj pa se mi zdi to nekaj čisto običajnega, s partnerjem ga brez problemov prakticirava, pa še uživati se da ob njem
enostavno sem imela OGROMEN odpor.
Sedaj pa se mi zdi to nekaj čisto običajnega, s partnerjem ga brez problemov prakticirava, pa še uživati se da ob njem
-
InToXiCaTe - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Mb
Probala in morm priznat da ni blo slabo ...sam mi je vseen ljubše po tadrugi poti
- angkoriata
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2006
nama je pa zdnjič končno ratal in mi je blo všeč,sploh me nič ni bolelo,v glavnem bova še prakticirala
-
lolita - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
Jaz se pa analnega seksa bojim Enkrat sva z bivšim fantom probala, v bistvu sploh nisem vedla kaj namerava, pa sem se tko ustrašila, ker me je zabolelo Zaenkrat nad analnim seksom nisem niti mal navdušena, pa še strah imam pred njim
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Itak da te je zabolel če nisi pričakovala. Jst se morm na to prav psihično pripravit, drgač preveč boli. Sploh pa dokler te je strah nima smisla da poskušaš ker te ziher ne bo pasal. Analni sex zahteva vsaj še enkrat tolk sproščenosti, zaupanja partnerju in resnične želje da to nardiš, kot pa "navadn" sex. Saj pr men je tko.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov