analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja mene je prvič bolel sam sva počas napredovala...nisva takoj obupala! tko da po mojm ne smeš takoj obupat ampak probita kr ene parkrat...boš vidla bo vedno manj bolel...aja pa dobr kje če uporabljata lubrikant
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
Joj jaz res analno ne maram. Odkar me je moj bivši vedno ko sem bila malo pod uplivom alkohola želel prepričati, pa čeprav si nisem želela. Bljak..Sedaj se počasi navajam, ampak mi je še vedno najbolj všeč vaginalni spolni odnos
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
vrednagreha - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 3. 2006
Midva z lubijem sva pa po večih letih "navadnega" sexa prvič probala analnega....on si je to že vs čas želel, jst sm bla pa mal v dvomih....ampak je na koncu dober izpadlo.Nč me ni bolelo, pa še pasal mi je!
Živim življenje.....
- aneta***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2006
- Kraj: tam nekje
Jst mam eno vprašanje. Z lubijem bi ful probala analnega, vendar se bojim, ker mam hemoroide, sicer ne glih hude, ampak jih mam, pa me zanima, če je to izvedljivo. Predvsem me je strah, da ne bi stanja poslabšala. Kakšen nasvet????
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
hm...nevem ali bi ti rekla ja ali ne...
Jst sem jih zaradi tega dobila ampak to samo v zadnjo ko sva nisva mela lubrikanta in sem dobla hemeroide...
Zdej lahko se ti stvar samo še poslabša...edino če bi veliko lubrikanta uporabila in bi počasi in previdno...
Neupam ti nič rečt...
jst vem, da nam šla več ker imam hemeroide...
Jst sem jih zaradi tega dobila ampak to samo v zadnjo ko sva nisva mela lubrikanta in sem dobla hemeroide...
Zdej lahko se ti stvar samo še poslabša...edino če bi veliko lubrikanta uporabila in bi počasi in previdno...
Neupam ti nič rečt...
jst vem, da nam šla več ker imam hemeroide...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
ok panika
učer sva s tipom sexala in sva tud u ritko...sam je mene pol ful bolel in sva nehala in sva pol sam še normalno! sam zdele sm šla pa kakat in mi je kri tekla iz ritke a je to normalno al nej grem do zdravnice...ker sm bla res ful šokirana sm prej že ene parkrat u ritko pa se nikol ni kej tazga zgodil prosm pomagite!!
učer sva s tipom sexala in sva tud u ritko...sam je mene pol ful bolel in sva nehala in sva pol sam še normalno! sam zdele sm šla pa kakat in mi je kri tekla iz ritke a je to normalno al nej grem do zdravnice...ker sm bla res ful šokirana sm prej že ene parkrat u ritko pa se nikol ni kej tazga zgodil prosm pomagite!!
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
A sta mela kak lubrikant, kremo al pa slino..? Karkol? Če si mela, sam recimo na wc papirju neki malega rdečih pikic, pol ni treba nevem kake panike po moje, lahk, da ti je na vhodu koža počla, enako ko recimo v kotičku suhih ust. Pol ni panike. Če ti pa teče iz notranjosti in, da je mal več krvi pol je pa lahk kej drugega.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
ja ni blo ful velik, ni pa blo tud ful mal...tko na papirju sm opazla k je biu precej rdeč. drgač mi pa ni prou tekla vn iz ritke. drgač me pa nč ne boli, ne peče ne nč...a ful paniko zganjam k me je res ful strah..upam da ni kej narobe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov