analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Mene ni moj nič silu, jst tut njega ne. Pač je prišlo samo od sebe, med sexom. Ko me je danes mal pregovarju kr se mi nič ni lublo mi je pa kr vse dol padlo, pač mine te. Tak, da je ne sili.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- angkoriata
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2006
mi2 sva zadnjič probavala,ampak nama ni ratal,ker ga sploh ni mogu noter dat prej mi je že mal prstke not dal pa to,uporabila sva lubrikant ampak ni šlo...je to mogoče moja podzavest in kao nisem bla sproščena,čeprav sm si želela?on je to že prej probal z eno drugo,zame bi blo pa prvič
-
Blooma - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2005
- Kraj: nekje...med oblaki
živjo!
tale tema je tako dolga, d ane vem kako se lotit iskanja odgovora na svoje vprašanje
zato ga bom kr napisala tu
Zanima me, kaj se lahko zgodi če fantu pride ko ga ima notri? a je to res tako slabo oz. nepriporočljivo? zakaj?
hvala vnaprej za odgovor
tale tema je tako dolga, d ane vem kako se lotit iskanja odgovora na svoje vprašanje
zato ga bom kr napisala tu
Zanima me, kaj se lahko zgodi če fantu pride ko ga ima notri? a je to res tako slabo oz. nepriporočljivo? zakaj?
hvala vnaprej za odgovor
se la vita non ti sorride...falle il solletico!
-
Blooma - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2005
- Kraj: nekje...med oblaki
a res?
ki sem neki časa nazaj brala en članek da kako to odsvetujejo, da lahko dobiš ne vem kaj zaradi tega
pa si nisem pol nikoli upala tako...pa čeprav se mi zdi da nebi blo nič tazga to
zato bolj malo testirava "od zadaj", glih zaradi tega, ker smo mislili da je nepraktično, ker pol on ne more normalno končat..
ki sem neki časa nazaj brala en članek da kako to odsvetujejo, da lahko dobiš ne vem kaj zaradi tega
pa si nisem pol nikoli upala tako...pa čeprav se mi zdi da nebi blo nič tazga to
zato bolj malo testirava "od zadaj", glih zaradi tega, ker smo mislili da je nepraktično, ker pol on ne more normalno končat..
se la vita non ti sorride...falle il solletico!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Nč ni narobe, če mu pride v tvojo ritko -> kok se čudn sliš ja...
Naj kar spusti vate sej al ti v rito al pa v tvojo tamalo po eni strani isto sranje ane. Ja edin kar ti bo ven tekl. Ampak leposčistiš in je to to
Naj kar spusti vate sej al ti v rito al pa v tvojo tamalo po eni strani isto sranje ane. Ja edin kar ti bo ven tekl. Ampak leposčistiš in je to to
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
beepsi - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
- Kraj: Lj
Jaz recimo nisem pri nobenemu do zdaj privolila v analni sex. Smo malo probali, pa konc, ker me je zabolelo ful. Nato pa sem spoznala mojega sedanjega dragega, ki me je pa tako peljal do visav z občutki raznoraznimi, da je analni sex zdaj normalen del najinega spolnega zivljenja... Do tega je pa prislo, ker sem mu 100% zaupala, se do konca sprostila, bil je grozno nezen...
Pase mi pa ponavadi na koncu, ko me ze prej vzdrazi na vseh drugih mestih Da me zraven boza po gumbku, sigurno dozivim se en orgazem takoj.
Spusti pa vedno noter.. (jaz grem kar na WC, pa enga puka spustim ).
Prvič slišim, da bi bil pa to nek zdravstveni problem. Kot je bilo ze omenjeno, ne smes iz analne v vaginalno odprtino, le obratno. Seveda tudi ni priporočljivo, ce ima kaj vneto na penisu ali kaj takega. Tam vseeno drek ven pride in ce se ne klistiras redno... ni ravno sterilno podrocje
Pase mi pa ponavadi na koncu, ko me ze prej vzdrazi na vseh drugih mestih Da me zraven boza po gumbku, sigurno dozivim se en orgazem takoj.
Spusti pa vedno noter.. (jaz grem kar na WC, pa enga puka spustim ).
Prvič slišim, da bi bil pa to nek zdravstveni problem. Kot je bilo ze omenjeno, ne smes iz analne v vaginalno odprtino, le obratno. Seveda tudi ni priporočljivo, ce ima kaj vneto na penisu ali kaj takega. Tam vseeno drek ven pride in ce se ne klistiras redno... ni ravno sterilno podrocje
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Sem probala analni sex, ampak mi ni čist nč sedl, u bistvu me je kr dost bolel. Pa še moj tip je kr bogato obdarjen, tko da...no thanx Itak mam baje luliko ful ozko, tko da je tipu isto al me v rito al pa v luliko Tko da sploh več ne razmišljava o tem, da bi prakticirala analni sex.
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
joooooj, js sm še zmer tok proti. Je pa res, da se je zsdnč prvič zgodil, da me je ob akciji zravn še s prstkom u ritko in mi je začuda prou pasal-sam se mi zdi, da morš bit u tistm času u enm drugm svetu...
Mi je pa ful dobr feeling, če ga sam podrajsa ob mojo ritko, tko da ga mau dražm...Sva hotla probat sicr zares, sam....to je GROZN!!! Ne mislm več tega počet, skor nč ga ni dou not, mene pa bolel k....pa ne to ni za naju...ma mau prevelzga(tut za določene položaje normalnga sexa)
Mi je pa ful dobr feeling, če ga sam podrajsa ob mojo ritko, tko da ga mau dražm...Sva hotla probat sicr zares, sam....to je GROZN!!! Ne mislm več tega počet, skor nč ga ni dou not, mene pa bolel k....pa ne to ni za naju...ma mau prevelzga(tut za določene položaje normalnga sexa)
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Midva sva tud nekej probavala, sam nekak ni in ni šlo dobr. Ne vem zej a sm "scrklana" sam mene je bubal, pol pa raje nisva. Ampak bova še probavala
Pa mislim, da ni tok v velikosti njegovega prijatelja, ampak sam položaj, navlaženost, pripravljenost ... Ne vem no...
Pa mislim, da ni tok v velikosti njegovega prijatelja, ampak sam položaj, navlaženost, pripravljenost ... Ne vem no...
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
js sm tud... v soboto prvič. sva bla pod tušem, pa je najprej s prstkom, pol pa... pač. ni me bolel, sam mela sm mal tist filing, k da ritka misl da je hočem neki vn dt, ne not pol sm bla mal razbolela no... sva v nedeljo popoldne še enkrat hotla, pa sm bla zlo sproščena, ampak me je še vedno bolel od sobote zvečer tko da nisva rajš.
morm kupt lubrikant
morm kupt lubrikant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov