analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1220 prispevkov
• Stran 80 od 82
•
Prejšnja
1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82
Naslednja
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Ko sva se pogovarjala o trojčku, omenil mi ga je neštetokrat (cca. 10x v parih mesecih), je povedal, da je on to že preizkusil (2 ženski in on). Povedala sm da si "želim" imeti fanta poleg, čeprav nimam pojma kako bi to dejansko blo, nakar je odgovoril, da ta tip lahko samo gleda, da se me ne sme dotikat...
Tko, da zdej ne štekam kako fantazije, če trdi, da je to že sprobal? Mu je blo fajn in si želi ponovit?
Tko, da zdej ne štekam kako fantazije, če trdi, da je to že sprobal? Mu je blo fajn in si želi ponovit?
- čuftika
- Cosmofrik
Glede na to, da sva se v štartu zmenila, da sva si zvesta, se mi vsake debate o trojčku zdijo malo tako - tako, neokusne, najpolj ponižujoče, pa je blo ko mi je rekel, da zakaj sestro nisem vzela s sabo, da bi se lahko šli trojčka - a ti to resno?
-
suzanne windlow - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2013
- Kraj: Simulator
Dobra rešitev trojčka je četvorček
yes, I am avatar
-
en_drug - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2015
Meni bi blo groza, da bi kdo drug natepaval mojo punco. Ne daj bože da kdaj to doživim
-
Mishela - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 6. 2012
čuftika napisal/-a:Glede na to, da sva se v štartu zmenila, da sva si zvesta, se mi vsake debate o trojčku zdijo malo tako - tako, neokusne, najpolj ponižujoče, pa je blo ko mi je rekel, da zakaj sestro nisem vzela s sabo, da bi se lahko šli trojčka - a ti to resno?
Omojbog :S jaz ne vem, ce bi lahko se kdaj bla intimna s takim tipom pa nimam sestre, ampak ce bi jo mela, bi me ze sama misel na to, da bi ji vidla golo, travmatizirala.
- čuftika
- Cosmofrik
No, jz sm svojo sestro že vidla nago, ker pač hodimo v savne in tut se ne skrivamo v kopalnici, ampak da bi sestra ali katerakoli druga ženska sodelovala pri trojčki mi je enostavno NO GO, niti rabim še enega moškega.
Sej pravim lahko da so to ble samo njegove fantazije in da jih ne bi želel uresničit, vendar itak ni več pomembno ker je bivši.
Sej pravim lahko da so to ble samo njegove fantazije in da jih ne bi želel uresničit, vendar itak ni več pomembno ker je bivši.
-
suzanne windlow - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2013
- Kraj: Simulator
Jaz sem enkrat videla mojega očeta golega v FKK kampu. Sedaj že dve leti hodim k privat psihologu zaradi travme. Na srečo ga oče plačuje.
yes, I am avatar
-
capo di banda - Debatorica
- Na forumu od: 29. 1. 2015
Ko že misliš da si slišal vse neumnosti sveta, te vedno še en večji biser preseneti ...
Prvi neprebran prispevek • 1220 prispevkov
• Stran 80 od 82
•
Prejšnja
1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov