analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%
Skupaj glasov : 1135

teejaramone
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a teejaramone » 05. Sep. 2010 16:45

kjuti napisal/-a:tocno to sem mu ze vse povedala, sva se pogovarjala o tem, skregala tud. in povedala sem mu tudi to, da v seksu morata oba uzivat, ne pa da en trpi, da zadovolji dugega. Sem ga prasala tudi, tebi je kul, ce tebi pase meni pa ne in te moram v vsakem primeru zadovoljit, kljub tem, da me res ful boli? in je bil odgovor JA, zato, ker se v zvezi oba morava trudit, da zadovoljiva obojne potrebe. Ampak ce ne gre, ne gre!! ne vem ni mu jasno najbolj...vseeno upa in misli, da lahko izpeljeva to na normaln, nebolec nacin...ne vem vec kaj naj:(

tudi jaz imam, ne ravno enako ampak podobno izkušnjo.. če ti ni všeč NE delaj tega! iz tega ne pride nič dobrega..zamerilo se ti je itak že ampk lahko se ti zameri se navaden seks in celo tvoj fant.. pri seksu ne smeš nikoli delat tistega kar ti ne paše.. in če te ima fant rad bo razumel.. jaz naprimer ne obožujem fafanja.. fantu je všeč ampak me v to ne sili in ker me ne mi pa pač včasih zapaše in počneva tudi to.. če mi pa ne pa pač ne..
Uporabniški avatar
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BHawk » 30. Sep. 2010 12:54

Konkubina* napisal/-a:Meni se pa analni seks GABI. :? Že samo zaradi tega, ker anus ni narejen za spolne odnose. In če samo pomislim na to, kaj od tam ven vse pride... :eek: Bognedaj, da bi mi kdo kaj tja noter tiščal ali okoli šaro, pa tudi če bi nevem kak hudo pasalo. No thanks... :tot: :stumm:

Ti ki še tamale nimaš vožene in sploh ne veš kakšni so občutki pri seksu, ne moreš govorit da ti analno ne bo pasalo... :P
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Limeta.* » 30. Sep. 2010 16:11

Js še nism probala ampak bi mi pomojm sedl če mi sede prst notr..morm se sam še opogumt :razz:
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
LiEn
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LiEn » 26. Okt. 2010 19:51

teejaramone napisal/-a:jst sm že probala..pa če po pravici povem..ne vem ali mi je bilo všeč ali ne.. vem samo da sem imela potem občutek kot da bi mogla it..na potrebo tavelko. xD
po precej neprijetni izkušnji pa se mi je to tako zagnusilo da niti slišat nočem več ničesar o tem. (prejšnji fant me je enkrat prisilil v to, ker tega nisem hotela me je za kazen še bolj grobo in potem me je vse bolelo tekla je kri itd. ker se je že prej izživljal nad mano sem ga pustila in imam zdaj mir. ampak jaz trapa tega izživljanja prej nisem dojela). Raje imam sproščen romantičen včasih tudi bolj divji seks s sedanjim fantom, ki me ima iskreno rad in mi to izkazuje vsako minuto.

pa se zavedaš da je to posilstvo znotraj zveze?
cebelica21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a cebelica21 » 26. Jan. 2011 21:28

Analni seks se mi je vedno gabil .. če je fant hotel oz. si želel analnega seksa sem bila vedno strogo proti saj sem imela občutek da mu moja ni dovolj .. analni seks sem imela samo za pedre...
hočem povedat da sem se glede tega očitno zmotila .. :D analno sem proba par dni nazaj .. bolelo ni čisto nič .. brez lubrikanta .. pasaaal je pa zeloooo tko da nikoli ne reci nikoliii :D :D
Uporabniški avatar
klawdy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 12. 2006
Kraj: celje

Neprebrana objavaNapisal/-a klawdy » 31. Jan. 2011 17:27

js pa pravim, da ni variante. Rit je rit in tm je pot za vn in ne noter, to ni spolni organ in tam nima kj šlatat. Čeprav sm mu po dolgem prigovarjanju oblibla, da enkrat bova, kdaj v daljni prihodnosti. Ne tm okol mu niti šlatat ne dovolim.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 31. Jan. 2011 17:36

Uf ne veste kaj zamujate, tiste ki pravite nikoli... Meni osebno hudooooooo sede. Z obilico lubrikanta in za začetek lepo počasi... Zakon občutek je. Meni zelo hitro pride, če analno sexava. Seveda mora bit za začetek pravi položaj, ker pod določenim kotom zna zabolet ob penetraciji...

In če poskrbiš za higijeno ni to res nič takega. Jaz osebno ne razumem tistih ki pravijo da ne pustijo, da se jih tam sploh dotakne. Meni paše že če mi prstek da v ritko medtem ko me z usti zadovoljuje.

Se oproščam, če sem koga užalila, ampak tako mislim.

Sicer pa vsak je oseba zase, vsak ima svoje mnenje in svoj okuh in HVALA BOGU da je tako!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a laguna » 11. Feb. 2011 23:11

prijateljica to dela. in mi je rekla da je bil njegov dejansko od shita :eew:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 11. Feb. 2011 23:20

^^jah, če bi rit zlato srala, bi bil pa zlat...takle mamo... :D :D :D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 11. Feb. 2011 23:20

Jah, to pa menda že veš kdaj se ne dela :) (razen tisti, ki imajo take fetiše).
Večino časa je vse ql, kadar pa ni, pa to veš in se ne spraviš tega delat ali narediš mini klistir.
Osebno mi je občutek super.
A goal without a plan is just a wish.
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laguna » 11. Feb. 2011 23:25

svašta. :)
sicr men je tko bljak,ampak kaj pa čmo xD
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 11. Feb. 2011 23:26

ti daj najprej v luliko pa se pol z analo obremenjuj :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
laguna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a laguna » 11. Feb. 2011 23:31

haha ,ko bo čas :flower:
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 12. Feb. 2011 11:27

Vedno sem bila željna novih izkustev, tako da se tud analcu nisem "mogla" izognit. Začelo se je s prstkom, ker mi je nenormalno pasalo, sva s tedanjim partnerjem poskusila in sedaj ni poti nazaj, naravnost obožujem ga :twisted:
potrebno se je sprostit, odmislit na začetno bolečino in se samo prepustit...nič groznega se ne bo zgodilo, nenazadnje je tud prvi seks bolel in sedaj vseeno uživamo v njem...
Pri analcu mi še posebej močno pride zato sem mnenja-za užitek vse :P
Go on :wink:
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 12. Feb. 2011 11:35

meni že pri oralnem seksu paše, da ima tip prste povsod :D, totalno mi je hot, če si tut tip pusti porinit prst v rit in ga to rajca.
analni seks mi je super, strinjam se s tem, kar je napisala predhodnica.
As your lover describes you, so you are.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov