analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%
Skupaj glasov : 1135

kjuti
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kjuti » 30. Avg. 2010 0:10

hvala vsem za odogovore:) se strinjam glede vsega kar ste napisali. Pa najprej morm nase gledat, me nima nihce ta silit v nic. Tako, da mislim, da bo ostalo pri ne. Hvala se enkrat! c ya:)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 30. Avg. 2010 18:09

delusional napisal/-a:mel je pa tiča od slona, tko da če bi res blo kej, bi mogla it rit šivat.

:lol: jao, si me nasmejala s to izjavo!
Večina tule gor bi te obtožla da se kao nekaj hvališ, bla, bla :roll: Ampak je itak izjava tragikomična, ker res ne bi blo fajn kaj takega sprobat, če so okoliščine take kot so pač bile...
Menda pedri redno hodijo na šivanje riti in to je še ena stvar več, ki me odvrača od pomisli na analni sex, da bi šlo kaj po nesreči in da bi končala na šivanju, jao, si ne predstavljam... Bi mi blo prav nerodno it tja :?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Avg. 2010 18:11

Mah, če bi blo to res, pedri neb mogl zadrževat sranja in bi konstantno puščal sledi :P
It was forever..but it didnt last long..
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 30. Avg. 2010 18:17

čuftika napisal/-a:Menda pedri redno hodijo na šivanje riti in to je še ena stvar več, ki me odvrača od pomisli na analni sex, da bi šlo kaj po nesreči in da bi končala na šivanju, jao, si ne predstavljam... Bi mi blo prav nerodno it tja :?

Mislim, da je šivanje posledica pretiravanja. Pretiravanje se zgodi, kadar je rit edina odprtina, s katero imaš možnost eksperimentirati.

Zmeren občasen analni seks verjetno ni problem, če ti paše, te ne boli, in ne opažaš kakšne krvi.

Ni pa nič narobe, če nisi za to, ker ti pač ne paše.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 30. Avg. 2010 18:24

..Evelyn.. napisal/-a:Mah, če bi blo to res, pedri neb mogl zadrževat sranja in bi konstantno puščal sledi :P

Pol bi vsaj vedla, kje se je brez veze matrat. :D
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Elle.* » 30. Avg. 2010 18:25

...
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 30. Avg. 2010 18:28

čuftika napisal/-a:Menda pedri redno hodijo na šivanje riti in to je še ena stvar več, ki me odvrača od pomisli na analni sex, da bi šlo kaj po nesreči in da bi končala na šivanju, jao, si ne predstavljam... Bi mi blo prav nerodno it tja :?

WTF!!!!! Čudn da nam bejbam ni treba vagine šivat če nas tip dobr poseksa. Jz analca redno prakticiram in nimam pojma zakaj bi šla na šivanje. Čeimaš ob sebi partnerja ki te čuti potem ni šans da bi te bolelo.

By the way sem bila tudi z enim ki je imel konjskega in sploh ni nič bolelo, dejansko sem nenormalno uživala od prvega trenutka. Je bil pa nenormalno nežen in se mi je popolnoma posvetil.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Avg. 2010 18:31

Ljudje mamo različne riti. :P ok? :P :D
It was forever..but it didnt last long..
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 30. Avg. 2010 18:34

Nesanica napisal/-a:Jz analca redno prakticiram in nimam pojma zakaj bi šla na šivanje.

Evolucijsko se analni predel ni izoblikoval, da bi prenesel premočno ali preveliko penetracijo, kot to lahko prenese vagina, ki itak mora prenesti tudi rojstvo.

Stene črevesa so tanjše, kot stene vagine.

Nesanica napisal/-a:By the way sem bila tudi z enim ki je imel konjskega in sploh ni nič bolelo, dejansko sem nenormalno uživala od prvega trenutka. Je bil pa nenormalno nežen in se mi je popolnoma posvetil.

Različni ljudje se po občutljivosti v analnem predelu razlikujejo. Nekaterim ni problem karkoli dat noter, pri drugih več kot prst ne gre.

Sodeč po izkušnjah s partnerkami sem precej prepričan, da so razlike fiziološke, tako da se ne da iz ene posploševati na vse.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 30. Avg. 2010 20:11

Alwaleed napisal/-a:Različni ljudje se po občutljivosti v analnem predelu razlikujejo. Nekaterim ni problem karkoli dat noter, pri drugih več kot prst ne gre.

Sodeč po izkušnjah s partnerkami sem precej prepričan, da so razlike fiziološke, tako da se ne da iz ene posploševati na vse.

mislim da vsaka bejba lahko noro uživa udi v analcu pod pogojem da ima ob sebi spretnega partnerja.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 30. Avg. 2010 20:21

Nesanica napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Sodeč po izkušnjah s partnerkami sem precej prepričan, da so razlike fiziološke, tako da se ne da iz ene posploševati na vse.

mislim da vsaka bejba lahko noro uživa udi v analcu pod pogojem da ima ob sebi spretnega partnerja.

Če prav razumem, meniš, da ima tvoja izkušnja z eno samo ritko - tvojo - več teže kot moje izkušnje z večimi?

Z bivšo punco in z več prijateljicami nisem imel prav nobenih težav. Z ženo, ki jo misel na analni seks zelo rajca in ji zelo paše, kadar uspe, pa nama redko rata, ker jo preprosto preveč boli.

Še največ, kar sva uspela doslej ugotoviti, je, da bi lahko imeli vpliv hormoni, ker nama je analni seks uspeval predvsem takrat, ko ni bila na kontracepciji.

Ni težava v mojem pristopu ali njeni psihi.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 30. Avg. 2010 20:46

sama lahko povem da je pri meni vse odvisno od moškega - lahko je noro lahko je pa tako boleče da si rečem kaj mi je tega treba.

Kar se tiče pa hormonov pa itak če je na kontracepcijskih sploh čudno da ji seks paše. Največji zaviralec libida so tabletke - moje mnenje.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 30. Avg. 2010 21:03

Nesanica napisal/-a:Kar se tiče pa hormonov pa itak če je na kontracepcijskih sploh čudno da ji seks paše. Največji zaviralec libida so tabletke - moje mnenje.

Te, ki jih jemlje zdaj, imajo nek drug progestogen, ki se ga v Sloveniji sploh ne dobi, in imajo v bistvu vidno pozitiven učinek na njen libido. Trenutno nima težav s potrebnostjo. ;) :D
teejaramone
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a teejaramone » 05. Sep. 2010 16:37

jst sm že probala..pa če po pravici povem..ne vem ali mi je bilo všeč ali ne.. vem samo da sem imela potem občutek kot da bi mogla it..na potrebo tavelko. xD
po precej neprijetni izkušnji pa se mi je to tako zagnusilo da niti slišat nočem več ničesar o tem. (prejšnji fant me je enkrat prisilil v to, ker tega nisem hotela me je za kazen še bolj grobo in potem me je vse bolelo tekla je kri itd. ker se je že prej izživljal nad mano sem ga pustila in imam zdaj mir. ampak jaz trapa tega izživljanja prej nisem dojela). Raje imam sproščen romantičen včasih tudi bolj divji seks s sedanjim fantom, ki me ima iskreno rad in mi to izkazuje vsako minuto.
teejaramone
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a teejaramone » 05. Sep. 2010 16:38

jst sm že probala..pa če po pravici povem..ne vem ali mi je bilo všeč ali ne.. vem samo da sem imela potem občutek kot da bi mogla it..na potrebo tavelko. xD
po precej neprijetni izkušnji pa se mi je to tako zagnusilo da niti slišat nočem več ničesar o tem. (prejšnji fant me je enkrat prisilil v to, ker tega nisem hotela me je za kazen še bolj grobo in potem me je vse bolelo tekla je kri itd. ker se je že prej izživljal nad mano sem ga pustila in imam zdaj mir. ampak jaz trapa tega izživljanja prej nisem dojela). Raje imam sproščen romantičen včasih tudi bolj divji seks s sedanjim fantom, ki me ima iskreno rad in mi to izkazuje vsako minuto.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov