analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%
Skupaj glasov : 1135

Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 28. Avg. 2010 12:25

kjuti napisal/-a: Sem ga prasala tudi, tebi je kul, ce tebi pase meni pa ne in te moram v vsakem primeru zadovoljit, kljub tem, da me res ful boli? in je bil odgovor JA, zato, ker se v zvezi oba morava trudit, da zadovoljiva obojne potrebe.

Aja? Torej ti se moraš trudit, da mu ponudiš analni seks, čeprav ti ne paše, on pa se ne more potrudit in razumet, da tale oblika seksa zate več kot očitno (še) ni nekaj, kar bi si želela redno prakticirat? Ja, great, tole res zveni kot obojestransko zadovoljevanje potreb.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 28. Avg. 2010 12:28

kjuti napisal/-a:tocno to sem mu ze vse povedala, sva se pogovarjala o tem, skregala tud. in povedala sem mu tudi to, da v seksu morata oba uzivat, ne pa da en trpi, da zadovolji dugega. Sem ga prasala tudi, tebi je kul, ce tebi pase meni pa ne in te moram v vsakem primeru zadovoljit, kljub tem, da me res ful boli? in je bil odgovor JA, zato, ker se v zvezi oba morava trudit, da zadovoljiva obojne potrebe. Ampak ce ne gre, ne gre!! ne vem ni mu jasno najbolj...vseeno upa in misli, da lahko izpeljeva to na normaln, nebolec nacin...ne vem vec kaj naj:(

jz mislim pa da ne gre za neujemanje, ampak za egoizem tipa. Njemu je samo pomembno da njem paše, to da tebe boli ga očitno ne zanima, če pravi da se morš potrudit. Na tvojem mestu, bi jz premislila kaj sploh delam s takim tipom, katerem je pomemben le njegov užitek, zate mu je pa vseeno če te boli.

Drugač pa normalnega analnega sexa nism poskusla, je pa res da se je fant parkrat zmotil, samo ni šel do konca, včasih je malo zabolelo, itak sm ga prekinila... Ne vem, po mojem mnenju je težko da gre nekaj tako ogromnega v tako malo odprtino, ki je namenjena itak temu da blato spravoš VEN in ne temu da gre kaj NOT. sej vem da sm to zdej smešno napisala. :oops:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 28. Avg. 2010 12:35

čuftika napisal/-a: je pa res da se je fant parkrat zmotil

ali mu anatomija res dela probleme ali ti je pa s tem želel kaj povedat :D
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 28. Avg. 2010 12:47

hmm, ne bi vedela, sm se tut sama vprašala če si to mogoče želi, ampak ko sva se menila o analnem sexu je rekel da ga to ne mika.
Zdej pa nej jz vem kaj je na tem, tut meni se je zdelo čudno da bi se večkrat zmotil, pa pred mano je itak mel več punc, tko da... ne bi vedela.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Avg. 2010 21:20

čuftika praviš da je on star 30? pomoje je že probal analni sex s kako.
samo ne sprašuj ga tega, ker ne bo fajn tega poslušat.
pomoje si tega želi. sicer obstajajo tipi, ki res tega ne bi, ampak res redki.
je pa valda boljše da ti tip ne pokaže neke obsedenosti s tem in da te gnjavi, ker če te pusti na miru, in včasih sam kaj namigne, brez besed, potem si lahko še sama začneš tega želet.

kar se pa izkušenosti folka tiče... in glede na to kolk je zdej to popularno in da pač nisi sploh normalen če tega nisi probal in ti ni všeč... mislim da skorajda ni več 20letnice, ki ni tega že probala.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Avg. 2010 21:27

kjuti napisal/-a:Sem ga prasala tudi, tebi je kul, ce tebi pase meni pa ne in te moram v vsakem primeru zadovoljit, kljub tem, da me res ful boli? in je bil odgovor JA, zato, ker se v zvezi oba morava trudit, da zadovoljiva obojne potrebe.

Ta tip je psihopat in ga moraš pustit. Če tako razmišlja v seksu, bo tako razmišljal še marsikje v življenju, ni na koncu boš videla, da pretežno trpiš v zvezi z njim.

Če te boli in če prek tega ne moreš, je to to. Ni kompromisa. Ne more bit analnega seksa. Razen če daš ti gor strap-on, pa ti njega nažgeš v rit.

Če se imaš voljo zafrkavat, mu povej, da te ful rajca, da bi ga ti v rito; da se morata v zvezi oba trudit, da zadovoljita potrebe obeh; in da se naj torej kar nastavi, ker ga bo zdaj fasal.

Resno - če je njemu v postelji kul, da te boli - beži. Ta tip ti bo še kje drugje prizadejal bolečine, ne samo v ritki.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 28. Avg. 2010 21:31, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 28. Avg. 2010 21:30

star je manj kot 30, pa vseeno, še zmeraj dovolj.
Kar se tiče izkušenosti in tega da skoraj vsaka 20-letnica je že sprobala analca... mi je glede tega prav vseeno, če sm zato nenormalna al neizkušena za koga al karkoli pa tut prav :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Avg. 2010 21:39

delusional napisal/-a:pomoje je že probal analni sex s kako. samo ne sprašuj ga tega, ker ne bo fajn tega poslušat.

OK, razumem, da tebi ni kul slišat o izkušnjah tvojih partnerjev z drugimi. Ampak zakaj domnevaš, da je to vsem težko? Poznam samo eno tako, kot si ti, in dosti več takih, ki so radovedni in jim je čisto kul se pogovarjati. Pa niso v nobenih odprtih razmerjih. In še rajca jih.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Avg. 2010 21:42

ti si bolan.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 28. Avg. 2010 21:58

delusional napisal/-a:ti si bolan.

Je rekla s postelje, z vročino. :D
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 28. Avg. 2010 22:36

Tudi mene ne zanima kaj je delal moj fant z drugimi partnericami v postelji. Me ne zanima in nočem vedeti. Itak bo vse kar bo želel probati, probal z mano, ker nimam zavor/predsodkov, dokler sva samo midva (trojčki itd. odpadejo)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 28. Avg. 2010 22:52

Glede kjutinega problema, se popolnoma strinjam z Alwaleedom. S takšnim sebičnežem te bo še povsod drugje bolelo. Menim pa, da je glede prilagajanja tukaj neka zanka. Če se ženska ne prilagodi, moški vseeno lahko uživa v vaginalnem seksu, oralnem seksu, samo tisti + analni seks izgubi(ja verjamem, da je dobro ampak je res 10000000x boljše, kot vaginalno, da se brez ne da zdržati?). Če pa se ženska prilagaja, dobi pa bolečino in po možnosti še kake nadaljne seksualne frustracije. Niso pač vsi za analca. Tako da, kjuti, upri se mu, ne pa samo spraševat, česa si samo on želi.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 28. Avg. 2010 22:59

z njim si ne bo nikoli želela analca, ker ima tak pristop,kot nek posiljevalec.

tudi meni je šlo pri bivšem na bruhanje, ko je kr nek dan prišel z vazelinom iz lekarne in rekel, da bova v rit. halo? :eek: in potem me je gnajvil 1 leto vsak dan (dokler nisva končala). ampak moje riti se še s prstom ni taknil, ker se mu je gnjuslo. kolk me je psihično posliljeval s to idejo, bruh :buhu:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 29. Avg. 2010 13:07

čaki hotel je analca in se mu je istočasno gnuslo? :eek: Tale tvoj bivši je pa res čudak.
Drugače se pa strinjam če ti en skos gnjavi je potem vse sam še slabše, manjša verjetnost da ženska sprejme predlog in poskusi, kot pa da si tiho in da ne gnjaviš non-stop.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Avg. 2010 18:25

jaz mislim da je to hotu samo zato,k je to njegov frend delal s punco.

drgače pa parkrat mislim da mi je dal prst v rit, pa je pol takoj letel v kopalnico si ga umit.

pa sm mu rekla, da mi ne paše neki met v riti, pa je skoz pr sexu gnjavu, da mu to dovolim... ne vem kaj je mel od tega. meni je bla muka.

mel je pa tiča od slona, tko da če bi res blo kej, bi mogla it rit šivat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov