analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Midva greva ta teden kupiti analni čep , ker je super, če si lepo postopoma že prej razširiš (rimming, predigra,..) in še med "navadnim" sexom imaš lahko noter in potem samo preklopiš. Zadnjič sem probala s vibratorjem pa ni bil ravno fajn za razširjanje
A goal without a plan is just a wish.
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
chewbacca napisal/-a:@ PlayBoy-GirL - sem vesela, da ti je dal moj post nekaj da se zamisliš upam da bo še kateri drugi pomagal sicer pa tudi meni ne uspe vedno in včasih boli, vendar sem že ugotovila, da kadar gre pa res paše in zato tudi če malo boli počakava in probava kasneje, pa ponavadi uspe ...(kot tudi na useh ostalih področjih življenja) morata biti vztrajna in hkrati potrpežljiva ..Sicer pa za predigro priporočam butt-plug. Že s samo obliko je prilagojen postopni in relativno nežni penetraciji.. Res dobra zadevica
Ja ja mi je dal za mislit
Mhm, imaš prav,tudi v vsakdanjem življenju je potrebno včasih malce potrpeti oz.se potrudit in nadaljevati uspešno-če se le da;)
Kaj naj bi bilo to butt-plug?? lahko bol natančno opišeš?
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
-
chewbacca - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 3. 2010
Butt-plug (oz morda ti je bolj znano analni čep) je nekako osnovna igračka za v ritko ..že če pogledaš spodnjo slikico lahko vidiš da je na zečetku zelo ozek in nato vedno bolj širok zato, da lepo postopoma razširi luknjico (za razliko od dilda, ki je ponavadi po celi dolžini enako širok ali pa celo širši na začetku). Čepki pridejo v različnih velikostih in širinah (dokaj logično) pa tudi z raznimi funkcijami - npr, da se ga da napihniti ko ga vstaviš v anus, ali pa da vanj natočiš vodo in jo nato izbrizgaš vase in podobno... Tale na slikci je recimo da osnovne oblike in tudi kar primerne velikosti za začetnico (ali začetnika ). Dobi pa se jih v vsakem sex shopu . Obstajajo tudi stekleni (pa verjetno še kakšen drug material ) ampak za začetek priporočam jelly oz gumo kakor sem že rekla, fajn zadevca
p.s.: še drugi primerki - lahko začnete tudi minimalno
p.s.: še drugi primerki - lahko začnete tudi minimalno
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Js sem bla od nekdaj proti analnemu sexu, ampak zdaj-sem prav vesela, da sem ga sprobala, ker mi je prav všeč. Seveda pa si ga moraš želet, pa bit fajn podmazana, in nikar ne s kondomom! mi2 sva to probala, pa je bolel, kljub temu, da sva uporabila lubrikant. seveda pa je res, da sva oba "čista", brez spolnih bolezni, tako da mi v ritko vedno pogosteje ful paše, ker se še ful bolj občuti, da ne omenjam, da je moj čisto nor nanj
I am not an enigma, just a contradiction!
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
ups, dvojni post
I am not an enigma, just a contradiction!
-
PlayBoy-GirL - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 2. 2009
- Kraj: In The Middle Of Your Heart
chewbacca,uaa noro ej to pa morva kupit res že zgleda zelo zanimivo,kaj šele ko to poskusiš v realnosti
hvala za nasvetke in obilooo užitkov še naprej:)
hvala za nasvetke in obilooo užitkov še naprej:)
* LOVE is LOVE. I LOVE my LOVE. My LOVE is you. So I LOVE you. * <33
-
urska.pavlic - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2010
- Kraj: domzale
tud jaz sem ze veckrat probala,ker je moj fant hotel probat,pa sem rekla zakaj pa ne. no z dobro predigro in neznim pocasnim postopkom, ni boljsega. ce si te pa kar vzame in zacne pa boli
zvezdica
- kjuti
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 10. 2005
Hej vsem!
Mi2 pa imava en problem, kar se tiče analnega seksa. Njemu ful paše, meni pa ne. In zmeraj pravi, da misli pač analno seksat samo na vsake toliko časa. To pa je zdaj postalo kar pogosto. Ko sva prvič je ful bolelo. In od takrat se mi je vse zamerlo. Res je, da se težko sprostim, ampak me vseeno boli in mi ni prijetno. Par krat je bilo ok, ko sva uporabila lubrikant, ampak vseeno imam vedno tisti občutek bolečine, da moram na wc. Pogovarjava se vedno samo po sexu in nikoli prej, čeprav sem mu večkrat to tudi omenila, da bi se rada čimveč pogovarjala o tem, mogoče mi bo potem lažje. Ampak dejstvo je, da ne uživam v tem in mi pač ne paše, sem pač ta tip, ko mi ni kul. Zdaj pa razložit to fantu, ki ima na nek način ful fetiš okrog ritne luknje in ne razume, da BOLI!! Ne vem kje najti sredino..kompromis. Vsakič, ko mi samo omeni, da bi analno seksal, dobim kar kurjo kožo. Ful mi ni ok. Kaj naj?
Mi2 pa imava en problem, kar se tiče analnega seksa. Njemu ful paše, meni pa ne. In zmeraj pravi, da misli pač analno seksat samo na vsake toliko časa. To pa je zdaj postalo kar pogosto. Ko sva prvič je ful bolelo. In od takrat se mi je vse zamerlo. Res je, da se težko sprostim, ampak me vseeno boli in mi ni prijetno. Par krat je bilo ok, ko sva uporabila lubrikant, ampak vseeno imam vedno tisti občutek bolečine, da moram na wc. Pogovarjava se vedno samo po sexu in nikoli prej, čeprav sem mu večkrat to tudi omenila, da bi se rada čimveč pogovarjala o tem, mogoče mi bo potem lažje. Ampak dejstvo je, da ne uživam v tem in mi pač ne paše, sem pač ta tip, ko mi ni kul. Zdaj pa razložit to fantu, ki ima na nek način ful fetiš okrog ritne luknje in ne razume, da BOLI!! Ne vem kje najti sredino..kompromis. Vsakič, ko mi samo omeni, da bi analno seksal, dobim kar kurjo kožo. Ful mi ni ok. Kaj naj?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:41, skupaj popravljeno 1 krat.
- kjuti
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 10. 2005
tocno to sem mu ze vse povedala, sva se pogovarjala o tem, skregala tud. in povedala sem mu tudi to, da v seksu morata oba uzivat, ne pa da en trpi, da zadovolji dugega. Sem ga prasala tudi, tebi je kul, ce tebi pase meni pa ne in te moram v vsakem primeru zadovoljit, kljub tem, da me res ful boli? in je bil odgovor JA, zato, ker se v zvezi oba morava trudit, da zadovoljiva obojne potrebe. Ampak ce ne gre, ne gre!! ne vem ni mu jasno najbolj...vseeno upa in misli, da lahko izpeljeva to na normaln, nebolec nacin...ne vem vec kaj naj:(
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Se strinjam.
In taka zveza nima najboljšega obeta.
Ravno o tem je tekla debata zadnjič v eni temi, ko so punce vztrajno govorile, kako se mora fant pač sprijaznit, da ne dobi analnega seksa, medtem ko se punci pač ni treba sprijaznit, da ga fant hoče
Slabo kaže
In taka zveza nima najboljšega obeta.
Ravno o tem je tekla debata zadnjič v eni temi, ko so punce vztrajno govorile, kako se mora fant pač sprijaznit, da ne dobi analnega seksa, medtem ko se punci pač ni treba sprijaznit, da ga fant hoče
Slabo kaže
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]