analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
midva sva to probala pred kratkim.. v bistvu sva se že par mescev sam pogovarjala o tem, sam js nism bla preveč navdušena nad tem in zato tut nikol ni silil.. sm mislila da tega ne bom kdaj probala (oz. da bom rabla ful časa da zbijem vse predsodke iz glave..)
zadnjič pa..jao..tko me je zrajcal ko mi je samo s prstkom šaril odzadaj..in moja radovednost ne da miru.. in je bil prav šokiran ko sm mu predlagala
malo je bolelo čist na začetku par sekund..ampak pol pa prav nč.. in tiste kr mislite da bo pol na kondomu (al pa na tičku-če ne uporablate kondoma pr analnem) nevem kaj grahek, koruza.. ni res..(res da sm šele začetnica, sam tut brez klistirja je čisto- pač ne grete tega počet takoj po tem ko ste ble na wc-ju)
meni osebno analni sex ni tko fajn ko vaginalni..ampak je pa drugačen filing, zanimiv..ampak ne tko da bi to počela pa usak dan..
pomembno je, da je ženska res sproščena, da si tega res želi in popolnoma zaupa partnerju.
zadnjič pa..jao..tko me je zrajcal ko mi je samo s prstkom šaril odzadaj..in moja radovednost ne da miru.. in je bil prav šokiran ko sm mu predlagala
malo je bolelo čist na začetku par sekund..ampak pol pa prav nč.. in tiste kr mislite da bo pol na kondomu (al pa na tičku-če ne uporablate kondoma pr analnem) nevem kaj grahek, koruza.. ni res..(res da sm šele začetnica, sam tut brez klistirja je čisto- pač ne grete tega počet takoj po tem ko ste ble na wc-ju)
meni osebno analni sex ni tko fajn ko vaginalni..ampak je pa drugačen filing, zanimiv..ampak ne tko da bi to počela pa usak dan..
pomembno je, da je ženska res sproščena, da si tega res želi in popolnoma zaupa partnerju.
..worrying is dreaming in the wrong direction..
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
men osebno je pa anal sex ful ušeč, edina negativna lastnost je..da mi pride že po 1minuti../ men je to čist pre hitr.. teško se mi je pa zadržvt neki
se pa z usemi strinjam..če nisi sproščen brez veze da se kaj lotiš..
se pa z usemi strinjam..če nisi sproščen brez veze da se kaj lotiš..
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
HčiLune napisal/-a:midva sva to probala pred kratkim.. v bistvu sva se že par mescev sam pogovarjala o tem, sam js nism bla preveč navdušena nad tem in zato tut nikol ni silil.. sm mislila da tega ne bom kdaj probala (oz. da bom rabla ful časa da zbijem vse predsodke iz glave..)
podpis pod to.
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
-
HčiLune - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2009
lucy* napisal/-a:set še nisem probala, ampak me pa ful mika, glede na to da ga hvalijo skoraj vse moje kolegice;) pa tudi tukaj sem prebrala nekaj kar dobrih nasvetov tako da...potrebno bo sprobat
lucy js ti svetujem da tega ne poskušaj zato, kr tvoje kolegice pravijo da je super noro mega fajn, in kr si tu prebrala vse poste in pač enim je noro dobro, ene pa so mnenje da to ni za njih..
kr pomoje če se boš zarad tega spustla v to..dvomim da ti bo pasalo tko ko bi ti sicer..
tega si morš TI sama 100% želet! pr vsaki stvari v sexu je tko! stvari morš delat zarad sebe in užitkov ki jih ob tem čutiš ti, ne pa zarad užitkov iz govoric!! (moje mnenje)
pr meni osebno je zdej vsakič bolš in to zihr samo zarad tega kr si to vsakič res želim in sm ful sproščena.
..worrying is dreaming in the wrong direction..
-
Angel in devil shoes - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 12. 2009
Sede, sede ... občasno za popestritev
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Analni sex je nekaj najlepšga na svetu.
Jaz ne bi dolgo zdržal s punco, ki bi bla proti.
Hvala bogu sem še vsako uspel prepričat in ene rade povejo, da so mi še zdaj hvaležne.
Ena je mela celo tipa, pa je k meni samo po to hodila, ker je blo njemu to kao sick.
Sem bil samski, tako da ne obsojat.
Velik prjatlov je punco prevaral zarad tega, ker jim ni hotla dat u rito.
Eto moja 2 centa.
Jaz ne bi dolgo zdržal s punco, ki bi bla proti.
Hvala bogu sem še vsako uspel prepričat in ene rade povejo, da so mi še zdaj hvaležne.
Ena je mela celo tipa, pa je k meni samo po to hodila, ker je blo njemu to kao sick.
Sem bil samski, tako da ne obsojat.
Velik prjatlov je punco prevaral zarad tega, ker jim ni hotla dat u rito.
Eto moja 2 centa.
-
amark31 - Debatorica
- Na forumu od: 28. 2. 2010
Liefde napisal/-a:Itak!
Ti si mojster za ritke! Pa še hvaležne sooo, wauuuuuuuuuu
Kaj danes vse ne prebereš....
Ja... sanskimoski pika com
Velik žensk ma predsodke glede tega... kaj si bo pa mislu o meni, pa a bo bolel, pa kaj bo ven potegnu, pa a bo pol še vse tko kot prej?
Še ena filozofska:
Če ne storimo tistega, kar si želimo, se oddaljujemo od tega kar smo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]