analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
magic_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2004
tadejci: ti ga prakticiras? Ti pase? Zakaj ne ,zakaj ja?
Pa se moj odgovor.Sem ga ze prekticirala.Ja pasalo mi je.Vazno je,da si ga zelis in si sproscena.Pa da partnerju poves kako ti najbolj ugaja...
Pa se moj odgovor.Sem ga ze prekticirala.Ja pasalo mi je.Vazno je,da si ga zelis in si sproscena.Pa da partnerju poves kako ti najbolj ugaja...
- maca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2004
sprostit se je treba pa gre. pa tudi ne zmeraj. vsaj pri meni ni šlo, če je preveč bolelo že na začetku, tisto noč ni bilo nič.
pomaga pa kakšen vazelin al pa kakšna druga krema. jaz sem kupla eno v sex shopu... pa je vse kar zdrknilo noter
drugače mi pa dopade
pomaga pa kakšen vazelin al pa kakšna druga krema. jaz sem kupla eno v sex shopu... pa je vse kar zdrknilo noter
drugače mi pa dopade
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Sem že prakticirala, vendar mi ni blo ravno preveč všeč, tako da se temu raje izogibam in ga skušam zadovoljit na drugačen način.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
naturalgirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2004
redno prakticiram, full mi je fajn,sam je res najbolj pomembno da si POPOLNOMA SPROŠČENA in da partnerju čist zaupaš... Pa na začetki more bit poooočaaaassss.....
This is me... Then...
-
cebelica - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
Sma probala že ful cajta nazaj. Drugi dan me je tak rit bolela, da nisem mogla prav sedet. Pa še niti celega ni mel not.
Drugače pa mi ful paše, če mi s prstom šari tam okoli, pa malo not.
Saj sma se menla, če bi vseeno probala v rit, samo mi ni glih preveč. Nevem, sem nesigurna. Mogoče bi res pomagala kaka maža.
Drugače pa mi ful paše, če mi s prstom šari tam okoli, pa malo not.
Saj sma se menla, če bi vseeno probala v rit, samo mi ni glih preveč. Nevem, sem nesigurna. Mogoče bi res pomagala kaka maža.
- Tejch-a
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 7. 2004
Na začetku je res čuden občutek ampak potem pa paše! Najbolje je zjutraj k si še tko malo zaspan pa ni nekega straha kak bolel bo pa si res sproščen pa fino je če si ti na njem saj potem ti vse uravnavaš in če te mal zaboli greš mal dol pa potem spet...
- girl16
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2004
- Kraj: koper
najprej bi vas rada pozdravla ker sm ta nova na tej strani...
...pfff kolko vas je ki vam je to všeč!!
js bi rada sam me je strah da bi preveč bolelo... kr ima še kar debelega in... me pa je tudi malo sram :nixweiss
...pfff kolko vas je ki vam je to všeč!!
js bi rada sam me je strah da bi preveč bolelo... kr ima še kar debelega in... me pa je tudi malo sram :nixweiss
Don´t worry! I am happy!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov