analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%
Skupaj glasov : 1135

Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 28. Okt. 2009 12:56

čuftika, jaz sem ena tistih redkih ki jim to res sede. Najprej mi niti mal ni blo všeč, še posebej z bivšim, ni pa ni šlo. Zdajšni ma itak fetiš na mojo ritko, sem od nekdaj vedela da mu to res sede (čeprav tut on še nikol ni). pol sva pa enkrat na mojo pobudo probala, in veš kaj - samo glavica je bila notr, meni pa je 2x prišlo. sicer je bolelo na začetku precej, še zdej malo boli ob prvi penetraciji, ampak pol tok sede, da se splača na začetku tiste pol minutke potrpet :) tut men to prej niti mal ni blo všeč, sm bla proti full, odkar sm sprobala to z mojim sem pa #1 fen :D
smo si zelo različni in različnim ljudem pašejo različne stvari. tut jaz sm bla včasih tvojega mnenja, zdej so se pa stvari močno okrog obrnle. sploh pa, zaročenega kruha se največ poje :P
Our passion is our strength <3
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 28. Okt. 2009 13:32

Dita- napisal/-a:čuftika, jaz sem ena tistih redkih ki jim to res sede. Najprej mi niti mal ni blo všeč, še posebej z bivšim, ni pa ni šlo. Zdajšni ma itak fetiš na mojo ritko, sem od nekdaj vedela da mu to res sede (čeprav tut on še nikol ni). pol sva pa enkrat na mojo pobudo probala, in veš kaj - samo glavica je bila notr, meni pa je 2x prišlo. sicer je bolelo na začetku precej, še zdej malo boli ob prvi penetraciji, ampak pol tok sede, da se splača na začetku tiste pol minutke potrpet :) tut men to prej niti mal ni blo všeč, sm bla proti full, odkar sm sprobala to z mojim sem pa #1 fen :D
smo si zelo različni in različnim ljudem pašejo različne stvari. tut jaz sm bla včasih tvojega mnenja, zdej so se pa stvari močno okrog obrnle. sploh pa, zaročenega kruha se največ poje :P

hehe, ja zarečen kruh ja :D
Super da ti paše, pa ne samo tebi, ampak vsem tem ki vam to ustreza. Ti verjamme da si bila enakega mnenja kot sem zdej jz, preden si poskusila.
Res je da poskusila nisem in zato ne morem soditi, kak je, al boli, al ne...

Zaenkrat tut ne bom poskušala, saj moj fant nikoli ni namignil da ima željo po analnem sexu, če bo pa kdaj reku kej, no o tem bomo takrat razmišljali :) ampak dvomim no da me bo kir prepričal poskusit, ker sm kr trmasta ženska , priznam :D
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 28. Okt. 2009 13:36

Marco napisal/-a:sej mu je zih gadno rečt :lol:

sanje/želja skoraj vsakega moškega.. :D

verjamem da so sanje večine, samo ne vseh tipov...
O analnem se nikoli nisva pogovarjala, niti mi je kdaj namignil da bi on to želel, tak da jz res ne mislim uvajat novih zadev, ker mi ni, me ne mika....

Njemu pa če je gadno rečt al ne, ne vem, mu ne vidim notri v glavo, tak da vbistvu lahko le ugibam da če bi si to žele bi mi kaj kdaj omenil...
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objavaNapisal/-a Marco » 28. Okt. 2009 13:37

mi si mariskaj želimo pa ne upamo omeniti :lol:
Let's bypass all the bullshit and just get naked
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 28. Okt. 2009 13:46

Marco napisal/-a:mi si mariskaj želimo pa ne upamo omeniti :lol:

hehe, ja revčki ste :wink:
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 28. Okt. 2009 15:59

Dita- napisal/-a:zaročenega kruha se največ poje :P

še dobro da je ZAROČEN :D
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 28. Okt. 2009 16:11

direkt, kmal se bo poroču :D se opravičujem :D zarEčenega sm misla :lol:
Our passion is our strength <3
nina90
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a nina90 » 29. Okt. 2009 13:29

Moj je že večkrat dal podudo, da probava analno in tudi mene mika da poskusiva.
Za tiste, ki seksate v ritko me zanima, če vaš fant pri tem uporablja kondom ali je brez?
Uporabniški avatar
caty07
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a caty07 » 29. Okt. 2009 13:50

nina90 napisal/-a:Moj je že večkrat dal podudo, da probava analno in tudi mene mika da poskusiva.
Za tiste, ki seksate v ritko me zanima, če vaš fant pri tem uporablja kondom ali je brez?

Mi2 z mojim ne uporabljava kondoma, nevem pa za druge.moraš pa res pazit na higijeno...
Uporabniški avatar
caty07
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a caty07 » 29. Okt. 2009 13:50

nina90 napisal/-a:Moj je že večkrat dal podudo, da probava analno in tudi mene mika da poskusiva.

Mi2 z mojim ne uporabljava kondoma, nevem pa za druge.moraš pa res pazit na higijeno...
Uporabniški avatar
x_Lady*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a x_Lady* » 29. Okt. 2009 13:55

Sma že probala.. prvič je mal bolelo, pa takrat ko ga not da mal boli, pol pa je kul :)
...my dream iS to fŁy over the rainbow So high...
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 29. Okt. 2009 17:50

Z mojim tudi ne uporabljava kondoma, in ja treba je predhodno poskrbet malo, in boh ne daj iz ritke v muco... mogoče bi bilo pa za prvič lažje s kondomom, ker je pač malo podmazan že... svetujem pa res uporabp lubrikanta... pa sproščeno...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Urss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Urss » 29. Okt. 2009 22:34

probala dat not ampak je šu takoj vn ker me je bolel ko nevemkaj :D
tkoda ni to zame^^
No one but you ♥
Ursii
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 10. 2009
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ursii » 31. Okt. 2009 13:53

2x.. pa tko no.. drug dan me je mal bolel. :/ .. sam ok, mene je firbec matru, pa hotla sm da je on zadovoln.. :) mi ni žau.. sj ni tko slabo ;)
“Sometimes you have to be a bitch to get things done.”
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 01. Nov. 2009 7:03

caty07 napisal/-a:
nina90 napisal/-a:Za tiste, ki seksate v ritko me zanima, če vaš fant pri tem uporablja kondom ali je brez?

Mi2 z mojim ne uporabljava kondoma, nevem pa za druge.

Nočem bit spielverderber, ampak: Tole je način, kako se dobi HIV. Analni seks bi brez kondoma priporočal res samo z moškim, za katerega ste 100%, da je čist.

Drugače pa žena v analnem seksu zelo uživa, kadar uspe. (Ima občutljivo ritko...)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov