analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- matjažka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2008
Black Kitty napisal/-a: Klistir - si že slišal?
Hmm, ta klistir...slišala sem že, samo ne vem kako to izgleda. Bi bila katera tako dobra in opisala postopek? + vse "potrebščine" in podobno..
Da bo užitek potem čimboljši in bom jaz čimbolj brez skrbi..
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
kako pogosto pa lahko sploh uporabljaš klistir?
- Black Kitty
Midva pri analcu ne uporabljava kondoma (boljši občutek, ne maram kondomov sploh )
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Black Kitty napisal/-a:Midva pri analcu ne uporabljava kondoma (boljši občutek, ne maram kondomov sploh )
Veš, da to ni zdravo? Ne, zate ne zanj. Ti nanj lahko preneseš ogromno bakterij od tam notri. Upam, da če potem še vaginalno seksata, da se gresta prej umit, ker drugače je lahko nevarno tudi zate pa še nehigiensko je.
- Šmeky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2008
Black Kitty napisal/-a:Šmeky napisal/-a:..nevem z čem ve pucate tam
Klistir - si že slišal?
vem za klistir samo nevem ali boš oz. bodo ta postopek klistriranja naredila/ile pred vsakim analnim seksom? (to ni bilo namenjeno kot napadanje da nebo pomote )
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
*lilica* napisal/-a:Black Kitty napisal/-a:Midva pri analcu ne uporabljava kondoma (boljši občutek, ne maram kondomov sploh )
Veš, da to ni zdravo? Ne, zate ne zanj. Ti nanj lahko preneseš ogromno bakterij od tam notri. Upam, da če potem še vaginalno seksata, da se gresta prej umit, ker drugače je lahko nevarno tudi zate pa še nehigiensko je.
drugač naj bi človeška slina vsebovala veliko več bakterij, kokr pa človeško blato
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
enkrat sm si en dokumentarc ogledala in so to povedal.. sm si zapomnla, k je mene tut šokiralo
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
zanimivo, samo sem še vseeno večji pristaš sline kot pa riti
-
Enako tja dol me nč ne vleče.. tut probat me nima..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- Black Kitty
Ne sexava vaginalno potem . Ma joj punce...ne bom komentirala
Sex je zdrav, če veš kako in kaj.
Če že sexava analno, tudi zaključiva tako - sej mu itak tolk paše, da ne bi mogu po analnem nič več
Sex je zdrav, če veš kako in kaj.
Če že sexava analno, tudi zaključiva tako - sej mu itak tolk paše, da ne bi mogu po analnem nič več
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov