analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%
Skupaj glasov : 1135

Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 15. Sep. 2008 10:02

Šmeky napisal/-a:še eno bolj tako pitanje:ali tudi ve to kdaj svojim tipom prakticirate(anala pa te zadeve)?
Ali tipi tega nočejo ker potem naj bi bili kao geji češ v ritko pa samo geji oz. kakšen je pogled vaših tipov na to da bi ve njim?

Mi2 to redno prakticirava.. Moj fant, odkar sem ga prvič (seveda nežno) 'obdelala' tudi analno, včasih celo sam reče, naj ga, če se zadeve ne lotim sama od sebe.. Istočasno fafanje, obdelava jajčk in anusa (z rokami in prsti) mu prinaša nepozabne užitke. In tudi slučajno se mi nič ne gnusi. Midva imava itak navado, da se po vsaki veliki potrebi (če sva v domačem okolju) umijeva v bideju.. In taka higiena nama zadošča za analni spolni odnos.
Fant pa zato še ni gej. Nikoli se ne bi spustil v sexualni odnos z moškim. Biti gej pomeni, da si na isti spol tudi čustveno navezan, ne samo sexualno..
Brala sem, da je kar velik % moških, ki jim to paše, pa jim je v precejšnjih primerih nelagodno to povedat/pokazat, predvsem zato, ker se predstavnice ženskega spola tega tako zelo branijo..
Vsekakor pa menim, da se za take poteze oba precej lažje odločita in v tem oba tudi dejansko uživata, če sta že nekaj časa redna spolna partnerja.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 15. Sep. 2008 10:21

Moj se je najprej nekaj zafrkaval glede geje in analnega seksa... Potem pa mi je tako zelo posredno povedal, da bi rad probal (pa ne s fantom, ampak z mojim prstom). :) Tako da bom probala, ker vem, da si želi... Čeprav mu je res nerodno, da si to želi. :D Ampak je rekel, da ne ve, če mu bo všeč... da ga zanima, kako je, ampak se boji, da ga bo bolelo. :D Sem mu obljubla, da bom nežna. :D Saj če on to dela meni, res ne vem, zakaj ne bi tudi jaz njemu, če bi rad :)
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 15. Sep. 2008 10:29

Postopoma, z veliko sline in nežnim kroženjem prsta, pa bo. :)
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 15. Sep. 2008 11:13

Je rekel, da naj pripravim kakšno veliko kremo.:D Hihi... me prav ima, da bi bila malo zlobna in bi mu kupila tisto Solea otroško kremico z zajčkom, s katero se maže dojenčkovo ritko. :twisted: Ampak ne bom... ker potem bi lahko videl, da ga zafrkavam, in mi ne bi hotel več nobene želje izdat. :P
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 15. Sep. 2008 11:23

SSarchy napisal/-a:Biti gej pomeni, da si na isti spol tudi čustveno navezan, ne samo sexualno..

S temle se pa jaz ne strinjam.
Po tvojih besedah, če bi imel fant torej spolne odnose z moškim, ne bi pa bil nanj čustveno navezan (ga imel rad/bil zaljubljen vanj), ne bi bil gej?

I don't think so. :nein:

Aja, midva tega ne prakticirava. Zanj ne vem, ampak jaz nimam nobene želje.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 15. Sep. 2008 12:32

midva bolj redko prakticirava, mogoče nekajkrat na leto, za popestritev.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 15. Sep. 2008 13:07

metuljčica* napisal/-a:
SSarchy napisal/-a:Biti gej pomeni, da si na isti spol tudi čustveno navezan, ne samo sexualno..

S temle se pa jaz ne strinjam.
Po tvojih besedah, če bi imel fant torej spolne odnose z moškim, ne bi pa bil nanj čustveno navezan (ga imel rad/bil zaljubljen vanj), ne bi bil gej?

I don't think so. :nein:

Aja, midva tega ne prakticirava. Zanj ne vem, ampak jaz nimam nobene želje.

Ja, malo čudno sem napisala, ampak tega, kar si ti napisala nisem mislila.. Mislila sem na splošno, ne za konkretno moško osebo, s katero sexa. Zato sem tudi napisala, da je čustveno navezan na isti spol.. Moški, ki sexa z moškimi, ima po vsej verjetnosti za partnerja tudi moškega. Ne poznam primera, da bi tip, ki sicer ni gej (ki na nobenega moškega ne more bit tudi čustveno navezan), sexal z moškim. Zdi se mi, da večina heterosexualnih moških ne bi nikoli sexala z moškim samo zato, ker bi mu pasalo imet nekaj v anusu.. To sem hotela povedat, itak sem še bolj zaštrikala.. :)
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 15. Sep. 2008 13:16

xxwoman napisal/-a:Je rekel, da naj pripravim kakšno veliko kremo.:D Hihi... me prav ima, da bi bila malo zlobna in bi mu kupila tisto Solea otroško kremico z zajčkom, s katero se maže dojenčkovo ritko. :twisted: Ampak ne bom... ker potem bi lahko videl, da ga zafrkavam, in mi ne bi hotel več nobene želje izdat. :P

O smeh! Meni bi bilo tole prav sexi :twisted: . Ampak ti ga dobro poznaš, sama presodi.. Ni slaba ideja, hehe.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 15. Sep. 2008 16:12

SSarchy napisal/-a:Istočasno fafanje, obdelava jajčk in anusa (z rokami in prsti) mu prinaša nepozabne užitke.

A ni to kr dost stvari za delat naenkrat ? Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 15. Sep. 2008 16:13

p!ka napisal/-a:
SSarchy napisal/-a:Istočasno fafanje, obdelava jajčk in anusa (z rokami in prsti) mu prinaša nepozabne užitke.

Uh, jst že k delam dve stvari naenkrt se kšnkrt zgubim, ne pa use to :P
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Šmeky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Šmeky » 15. Sep. 2008 16:50

[She.] napisal/-a:
p!ka napisal/-a:

Saj veš kako je vaja dela mojstra..mojster dela vajo :wink:
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 15. Sep. 2008 16:52

Šmeky napisal/-a:
[She.] napisal/-a:
p!ka napisal/-a:

Saj veš kako je vaja dela mojstra..mojster dela vajo :wink:

Točno tko :) Sam pol k vem da mi ne uspeva, kr zgubim voljo, tko da se bom mogla potrudit. :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 15. Sep. 2008 18:42

Meni je pa to tako osebno in ne morem kar takoj ali pa z vsakim. :oops:
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 16. Sep. 2008 7:43

p!ka napisal/-a:

Zakaj? Penis obdeluješ z usti (po domače fafanje), z eno roko božaš jajčka, z drugo roko (oziroma s prstom na drugi roki) pa dražiš anus..
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 16. Sep. 2008 7:44

Ženska, se strinjam..
SSarchy napisal/-a:
Šmeky napisal/-a:še eno bolj tako pitanje:ali tudi ve to kdaj svojim tipom prakticirate(anala pa te zadeve)?
Ali tipi tega nočejo ker potem naj bi bili kao geji češ v ritko pa samo geji oz. kakšen je pogled vaših tipov na to da bi ve njim?

Mi2 to redno prakticirava.. Moj fant, odkar sem ga prvič (seveda nežno) 'obdelala' tudi analno, včasih celo sam reče, naj ga, če se zadeve ne lotim sama od sebe.. Istočasno fafanje, obdelava jajčk in anusa (z rokami in prsti) mu prinaša nepozabne užitke. In tudi slučajno se mi nič ne gnusi. Midva imava itak navado, da se po vsaki veliki potrebi (če sva v domačem okolju) umijeva v bideju.. In taka higiena nama zadošča za analni spolni odnos.
Fant pa zato še ni gej. Nikoli se ne bi spustil v sexualni odnos z moškim. Biti gej pomeni, da si na isti spol tudi čustveno navezan, ne samo sexualno..
Brala sem, da je kar velik % moških, ki jim to paše, pa jim je v precejšnjih primerih nelagodno to povedat/pokazat, predvsem zato, ker se predstavnice ženskega spola tega tako zelo branijo..
Vsekakor pa menim, da se za take poteze oba precej lažje odločita in v tem oba tudi dejansko uživata, če sta že nekaj časa redna spolna partnerja.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]