analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
emkica napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:a pa kdaj doživite orgazem, glede na to, da ful uživate?
Ja, zdej sem že ene parkrat doživela full močn orgazem...enkrat tud tazga, k je varjanta g-točka...k se cela treseš
js se zacnem cela ful trest in mam krce, tut ce me on sam oralno
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
ja jest pa ne...men se je v pol leta kar sem z njim to sam dvakrat nardil...enkrat ko je bil on res full globoko v meni drugič pa analno...in oboje to v roku zadnjega meseca..
Zadnjič spremenil emkica, dne 07. Sep. 2008 16:11, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
če mam pa kšn predcodek je pa ta...analni seks...nikoli in nikdar..ja sj vem nikoli ne reci nikoli ampak jz tega res nebi prakticirana..pač sm obsedena z mikrobiologijo in se mi zdi to skrajno nehigiensko...če to počnete ve me nič ne moti sam moje mnenje je tako d nebi...(ne me zdj razsekat ne koščke zrd tega posta)
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Jst bi pa nekaj vprašala- to stvarco sem že večrat probala, ampak ne čist do konca kr me je preveč peklo/bolelo. Pa se mi zdi da sem bla dost spršočena, pa vseen. A mogoče to ni zame al kaj
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Žanna napisal/-a:A je pri analnem sexu priporočlivo uporabljat kondom? Ok, vem da ne morš mal v ritko, po pa kam drugam.
A nisi že sama sebi odgovorila?
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- Black Kitty
No, če zaključiš pri analnem ni potrebno kondoma imeti. Ampak je res, da poskrbim, da je tip-top zrihtan vse in je tudi "okolje" mokro, vlažno, pripravljeno
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
emkica, si me opogumla, hvala. Komaj čakam akcijo
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 11:42, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- Black Kitty
emkica napisal/-a:sej tipom je po moje čist vseen kolk ga ma notr, sam da ga ma vsaj mal ...hihi
To pa ni res. Je razlika al lahko sam mal dajo notr ali pa lahko nabija kakor hoče
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov