analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
To je bil odgovor na post od metuljčice. Glede spolno prenosljivih bolezni itak ni blo večjega tveganja kot pri vaginalnem seksu brez kondoma... Glede bakterijskih okužb pa bi jih lahko samo on dobil, če kdo... ampak se je res dobro umil potem, tako da ni bilo nič... Jaz ne, saj je v blatu dosti več bakterij kot na penisu Ranil me pa tudi ni (je bil res zelo previden glede tega).
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
xxwoman napisal/-a:To je bil odgovor na post od metuljčice. Glede spolno prenosljivih bolezni itak ni blo večjega tveganja kot pri vaginalnem seksu brez kondoma... Glede bakterijskih okužb pa bi jih lahko samo on dobil, če kdo... ampak se je res dobro umil potem, tako da ni bilo nič... Jaz ne, saj je v blatu dosti več bakterij kot na penisu Ranil me pa tudi ni (je bil res zelo previden glede tega).
1. Jz mislim, da to sploh ni res.
2. A se pravi, da če se okužim z HIV ( na primer ) in se grem takoj sutširat nisem več okužena oz. ni možnost, da bi se okužla ?
3. In kko ti veš, da nimaš nikjer nobenih malih ranic ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
2. Tuširanje ne pomaga pri spolno prenosljivih boleznih. Patogenih bakterij to ne uniči. Pomaga pa pri odstranjevanju večjih količin bakterij, ki lahko pridejo na penis z blatom. Obstajajo namreč še bakterije, ki so pogojno patogene... torej povzročajo okužbo, če so prisotne v večjih količinah. To je eden izmed razlogov, zakaj si tudi roke umivamo.
3. Ker me ni nič peklo in ni prišlo do okužbe sklepam, da ni bilo ranic... Mogoče kakšna majhna, ampak dvomim.
3. Ker me ni nič peklo in ni prišlo do okužbe sklepam, da ni bilo ranic... Mogoče kakšna majhna, ampak dvomim.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- Gost
delusional napisal/-a:ma dobro, kaj vas briga zdej če je ena 23 letnica seksala tako kot ji paše...
zdej ji bodo tle 17 letne smrklje pametovale...
če ni rizika, ni adrenalina... če je vse preveč po pameti in premišljeno, je brezveze....
vi seksajte sam po pameti in v poslji, bog ne daj da bi vas tip pomazal s spermo, vam rekel prasica med seksom, ali pa vas hotel kar ob eni palmi nategniti... o ne ne, to pa ni spoštljivo.
In od kdaj so leta merilo za poznavanje spolnosti oz. osnovnih zadev glede tega? To, kar vem sedaj, sem vedela tudi, ko sem jih štela 13 in ni neka višja znanost, da bi morala doktorirati ... In poznam ogromno žensk, ki so stare +20 pa o seksu s stališča higiene in zaščite nimajo pojma. Žalostno.
Pamet je pri seksu obvezna. Zakaj? Da ne zanosiš in, da se ne okužiš s spolno prenosljivimi boleznimi. In, ko izključiš ta dva faktorja, lahko izključiš tudi pamet in seksaš ob palmi, se mažeš s spermo in poslušaš ljubkovalnice v stilu 'prasice', če ti paše
-
delusional - Cosmopsiho
MsN napisal/-a:
Pamet je pri seksu obvezna. Zakaj? Da ne zanosiš in, da se ne okužiš s spolno prenosljivimi boleznimi. In, ko izključiš ta dva faktorja, lahko izključiš tudi pamet in seksaš ...
kaj to so te doma naučili?
- Gost
delusional napisal/-a:MsN napisal/-a:
Pamet je pri seksu obvezna. Zakaj? Da ne zanosiš in, da se ne okužiš s spolno prenosljivimi boleznimi. In, ko izključiš ta dva faktorja, lahko izključiš tudi pamet in seksaš ...
kaj to so te doma naučili?
Boljšega komentarja ne najdeš? Namreč zgoraj opisanega dejstva ne pridobiš le z vzgojo, ampak tudi z lastnim umom, se ti ne zdi? Ker če nekako veš, kakšne so možnosti za zanositev in okužbe, potem je v tvojem interesu, da se tega obraniš in ja, na tem mestu je pamet ključnega pomena, ne glede na to, ali jo dobiš doma ali na cesti. Jo vsaj imaš. In nekateri je nimajo - o tem govorijo nezaželene nosečnosti, vse večje število ljudi okuženih s spolno prenosljivimi boleznimi in tudi vprašanja na razni forumih, ki jasno kažejo, da marsikdo o osnovah seksa nima pojma. In za take bi bilo prav fino, če bi jih tudi doma kaj naučili
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Kolikor vem je res mogoče, da se dobi spolno prenosljive bolezni tudi zaradi analnega sexa, kar pa ne pomeni, da je treba pa zdaj nujno sexat z kondomom.
Plus če ne partnerju menjavaš ne vem kolko redno oz. ne sexaš z vsakim partnerjem v rit, so možnosti manjše.
Jaz tudi nikoli nisem sexala v rit z kondomom, pa sem se okoli vsega tega pogovarjala tudi z svojim ginekologom (ker sem gledala oddajo o možnosti okužb pri jebanju v rit), pa mi je rekel, da tako ali tako pri rednem pregledu sledi tudi kontrola za spolne bolezni in zaenkrat je pri meni vse ok.
Je pa tudi res, da ne z vsakim fičfiričem jebem v rit.
In če se xxxwomen odloči, da bo sexala v rit z svojim brez kondoma, pa poskrbita tako pred tem kot tudi po tem za higieno ter tudi nimata poleg xy drugih partnerjev, se vsaj za zdaj nimata kaj za bat. Prav tako se nimata kaj za bat, če se po analcu ne lotita vaginalca. Prav tako tudi sklepam, da analca ne izvajata neprestano in non-stop.
Seveda pa to ne pomeni, da je pa zdj potrebno pozabit na svoje lastno zdravje, pa četudi je fukarjenje zakon... Konc koncu če nekdo dejansko zboli, ni meu od fukarjenja nevem kaj...
Plus če ne partnerju menjavaš ne vem kolko redno oz. ne sexaš z vsakim partnerjem v rit, so možnosti manjše.
Jaz tudi nikoli nisem sexala v rit z kondomom, pa sem se okoli vsega tega pogovarjala tudi z svojim ginekologom (ker sem gledala oddajo o možnosti okužb pri jebanju v rit), pa mi je rekel, da tako ali tako pri rednem pregledu sledi tudi kontrola za spolne bolezni in zaenkrat je pri meni vse ok.
Je pa tudi res, da ne z vsakim fičfiričem jebem v rit.
In če se xxxwomen odloči, da bo sexala v rit z svojim brez kondoma, pa poskrbita tako pred tem kot tudi po tem za higieno ter tudi nimata poleg xy drugih partnerjev, se vsaj za zdaj nimata kaj za bat. Prav tako se nimata kaj za bat, če se po analcu ne lotita vaginalca. Prav tako tudi sklepam, da analca ne izvajata neprestano in non-stop.
Seveda pa to ne pomeni, da je pa zdj potrebno pozabit na svoje lastno zdravje, pa četudi je fukarjenje zakon... Konc koncu če nekdo dejansko zboli, ni meu od fukarjenja nevem kaj...
-
delusional - Cosmopsiho
....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:53, skupaj popravljeno 1 krat.
- Gost
Tonja, ob rednem ginekološkem pregledu preverjajo tudi prisotnost spolno prenosljivih bolezni? Prvič slišim in močno dvomim, kajti te teste opravljajo z jemanjem brisa in krvi v ambolantah za spolno prenosljive bolezni, kamor te napoti ginekolog - on nima neposredno s tem prav nič.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Nene MsN, nisem tak misla, da iz brisa (ki se vzame za ugotavljanje raka na materničnem vratu) oni ugotavljajo nevem kake stvari.
Namreč za nekatere bolezni (nikakor pa ne vse) je značilen določen vonj, beli tok, občutljivost, rdeča koža, srbenje in podobni (vidni) znaki, vonj, ipd.
Ob takih znakih/simptomih te ginekolog lahko tudi napoti naprej, na nadaljne preiskave do citologa oz. mikrobiologa oz. ginekolog vzame potrebne brise, ki jih potem pošlje dalje do poznavalcev. Seveda pa so tudi neke spolne bolezni, pri katerih pa opaznih simptomov sploh ni in so neopazni tudi po par let.
Namreč za nekatere bolezni (nikakor pa ne vse) je značilen določen vonj, beli tok, občutljivost, rdeča koža, srbenje in podobni (vidni) znaki, vonj, ipd.
Ob takih znakih/simptomih te ginekolog lahko tudi napoti naprej, na nadaljne preiskave do citologa oz. mikrobiologa oz. ginekolog vzame potrebne brise, ki jih potem pošlje dalje do poznavalcev. Seveda pa so tudi neke spolne bolezni, pri katerih pa opaznih simptomov sploh ni in so neopazni tudi po par let.
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
jullia_ napisal/-a:Noelia napisal/-a:To je zato, ker je spolnost tak tabu. Potem pa se najstniki nenadoma znajdejo v puberteti in ne vedo nič o seksu. Jaz sem veliko brala o tem in sem imale pri 16 vse razčiščeno. Starši niso knjig o spolnosti skrivali pred mano. Še kupili so mi jih.
To, da si pogledaš slikce spolnih organov in imaš razčiščeno kam gre kaj, še ne pomeni, da si temeljito seznanjen z vsem.
Nisem gledala slik. Brala sem o vsem- od bolezni in kako se prenašajo do različnih igric.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Nisem hotela bit nesramna in trdit, da si samo slike gledala. Ampak poučenost o spolnih boleznih in različnih igricah, fetiših,... je še vedno samo tehnični vidik seksa.
Sem že prej napisala, pomoje pri spolni vzgoji manjka dejanska vzgoja. Seznanitev otrok (mogoče bi bilo bolje rečeno mladostnikov) s čustvi, ki se porajajo ob seksu.
Mislim, da je zelo malo ljudi, ki lahko mrtvo hladno seksajo z osebo in do nje ne čutijo nič. Vsi ostali pa se pri seksu soočamo z množico čustev. In tega 14letni otrok ni sposoben.
Sem že prej napisala, pomoje pri spolni vzgoji manjka dejanska vzgoja. Seznanitev otrok (mogoče bi bilo bolje rečeno mladostnikov) s čustvi, ki se porajajo ob seksu.
Mislim, da je zelo malo ljudi, ki lahko mrtvo hladno seksajo z osebo in do nje ne čutijo nič. Vsi ostali pa se pri seksu soočamo z množico čustev. In tega 14letni otrok ni sposoben.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov