analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 16:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Hvala za odgovore.. Bom kupila kondome
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- Gost
xxwoman napisal/-a:Saj ni on sam začel analno... saj sem napisala, da je bla to moja želja. Pa tudi zmenila se nisva, da bova s kondomom... samo jaz sem bla potem presenečena, ko sem začutila, da ga nima... ker ga je imel že gor. Ampak me ni nič motilo... Saj sem dobila tja notri veliko bolj čisto stvar, kot je običajno na tistem mestu Meni torej ni nič škodil... Kondom bi zaščitil pred bakterijami samo njega. (No, če bi imel kakšno spolno bolezen, bi jo že lahko prenesel meni na tak način... Ampak glede na to, da sva že seksala brez kondoma, ko sem imela jaz kt, ni to pomenilo nič večjega tveganja.)
Bistra si, bistra, ni kaj. Tvoj fant pa še bolj
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Najbolj zanimivo pri xxwoman je to, da misli, da so spolno prenosljive bolezni edina nevarnost.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
xxwoman napisal/-a:Saj ni on sam začel analno... saj sem napisala, da je bla to moja želja. Pa tudi zmenila se nisva, da bova s kondomom... samo jaz sem bla potem presenečena, ko sem začutila, da ga nima... ker ga je imel že gor. Ampak me ni nič motilo... Saj sem dobila tja notri veliko bolj čisto stvar, kot je običajno na tistem mestu Meni torej ni nič škodil... Kondom bi zaščitil pred bakterijami samo njega. (No, če bi imel kakšno spolno bolezen, bi jo že lahko prenesel meni na tak način... Ampak glede na to, da sva že seksala brez kondoma, ko sem imela jaz kt, ni to pomenilo nič večjega tveganja.)
HALOOO??????? Spravljas se seksat, pa en trenutek fant ima kondom, ko pa ga je treba dat dot, pa nima kondoma. Kak je te zdaj tou ??? Kak lahko to dovolis, da si drzne fant kar tak vzeti dol kondom?? Adijo pamet.
Raje si najdi kak drug hobi, seks pa daj na stran toliko casa, dokler ne bos zrela za to.
You want me to be something I can never ever be.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ne vem al nej se smejem al nej se jočem. V usakem primeru Jz ne zastopim kako lahko nekdo tolko nima pojma o ( usaj pomoje ) splošnih stvareh glede seksa ko pa je na voljo 11000000 možnosti, da kam pogledaš. Al pa da se poznanimaš tuki preden delaš stvari, ki ti niso jasne oz. nisi dobro seznanjen z njimi.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
Shannon napisal/-a:Če bi seksali samo tisti, ki so temeljito seznanjeni z vsemi zadevami okrog nosečnosti, bolezni, psihološkega vidika itd itd, bi seksalo zelo malo ljudi. In noben od njih ne bi imel manj kot 20 let.
To je zato, ker je spolnost tak tabu. Potem pa se najstniki nenadoma znajdejo v puberteti in ne vedo nič o seksu. Jaz sem veliko brala o tem in sem imale pri 16 vse razčiščeno. Starši niso knjig o spolnosti skrivali pred mano. Še kupili so mi jih.
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Saj o tem govorim. Če nimajo pojma, naj ne seksajo ... potem po forumih ne bi bilo toliko zmedenih postov najstnic, ki ne poznajo lastnega menstrualnega ciklusa in telesa, nimajo pojma o klamidiji, HPV, gonoreji, načinu jemanja tabletk, ovulaciji in načinu zanositve ...
Čeprav se meni ne zdi, da bi bila spolnost tak tabu. Otroci naj pač ne bi počeli stvari za odrasle. 15 ali 16 let star človek pa je še skoraj otrok (čeprav seveda misli, kako oh in ah zrel in odgovoren je ...)
Čeprav se meni ne zdi, da bi bila spolnost tak tabu. Otroci naj pač ne bi počeli stvari za odrasle. 15 ali 16 let star človek pa je še skoraj otrok (čeprav seveda misli, kako oh in ah zrel in odgovoren je ...)
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Noelia napisal/-a:To je zato, ker je spolnost tak tabu. Potem pa se najstniki nenadoma znajdejo v puberteti in ne vedo nič o seksu. Jaz sem veliko brala o tem in sem imale pri 16 vse razčiščeno. Starši niso knjig o spolnosti skrivali pred mano. Še kupili so mi jih.
To, da si pogledaš slikce spolnih organov in imaš razčiščeno kam gre kaj, še ne pomeni, da si temeljito seznanjen z vsem.
Za moje pojme je spolna vzgoja v šolah čisto narobe zastavljena, ker se osredotoča zgolj na tehnična dejstva, vzgojna komponenta pa manjka. Sej je zelo fajn, da otrokom pojasnijo menstrualni ciklus in lego jajčnikov, nihče pa ne omeni, da seks kljub vsemu ni aerobika.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
SSarchy napisal/-a:Ma nee .., jaz samo berem, kaj drugi pišete. In glede na to, da večinoma uporabljate kondome pri analcu, se mi poraja zgornje vprašanje.. Mi2 sicer seksava brez kondomov, ampak analno sva samo 1x.
Poglej, vidva recimo sexata brez kondoma (vaginalno) in potem bi on rad končal v anusu, kar pomeni, da bi moral s sexom za nekaj časa prekiniti, odpret ovojček in naštimat kondom na penis zato, ker je drugače nehigiensko analno občevat. In potem bi s kondomom nadaljeval in končal v anusu. In zato se mi zdi, da je ta poteza rahlo moteča, ker za natikanje kondoma porabimo kar nekaj časa.. Pa še pol je treba dodatno vlažit pa to.. Ne vem, vi mi povejte, jaz nimam posebnih izkušenj, me pa to absolutno zanima.
Mene je potrebno v ritko tako ali tako počasi penetrirat, tako da "na hitro končat" v anusu zame ne pride v poštev. Torej je natikanje kondoma in vlaženje del seksa in čisto rajciš.
Imaš, da me vikaš!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
jullia_ napisal/-a:Noelia napisal/-a:To je zato, ker je spolnost tak tabu. Potem pa se najstniki nenadoma znajdejo v puberteti in ne vedo nič o seksu. Jaz sem veliko brala o tem in sem imale pri 16 vse razčiščeno. Starši niso knjig o spolnosti skrivali pred mano. Še kupili so mi jih.
To, da si pogledaš slikce spolnih organov in imaš razčiščeno kam gre kaj, še ne pomeni, da si temeljito seznanjen z vsem.
Za moje pojme je spolna vzgoja v šolah čisto narobe zastavljena, ker se osredotoča zgolj na tehnična dejstva, vzgojna komponenta pa manjka. Sej je zelo fajn, da otrokom pojasnijo menstrualni ciklus in lego jajčnikov, nihče pa ne omeni, da seks kljub vsemu ni aerobika.
Ogromno je šol, ki sploh nimajo nobene splone uzgoje. K nam je enkrat v OŠ pršla medicinska sestra in 5 min nakladala o menstruaciji, razdelila uložke za vzorček in šla. In to je bla cela moja spolna vzgoja v OŠ in SŠ.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
Kakšna grozna nevarnost pa še obstaja pri tem poleg spolnih bolezni in bakterijskih okužb? Prosim, če razsvetlite ubogega nezrelega otroka Fantu pa nimam kaj zamerit... seveda bi mu, če bi nadaljeval vaginalno al kaj podobnega... ampak ni... se je šel takoj po tem temeljito umit... in to z antibakterijskim milom
- Gost
xxwoman napisal/-a:Kakšna grozna nevarnost pa še obstaja pri tem poleg spolnih bolezni in bakterijskih okužb? Prosim, če razsvetlite ubogega nezrelega otroka Fantu pa nimam kaj zamerit... seveda bi mu, če bi nadaljeval vaginalno al kaj podobnega... ampak ni... se je šel takoj po tem temeljito umit... in to z antibakterijskim milom
A to ni dovolj?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov