analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
SSarchy napisal/-a:A se vam nikol ne zgodi, da imate po analcu ostanke blata okrog odprtine, oziroma moški na penisu?
Ja, men se je to zgodilo in mi je blo tko nerodno, da sm ratala ekstra rdeča v obraz. Ampak mi2 za analni seks vedno uporabljava kondom.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
hm, meni pa to sploh ne diši, mogoče kdaj kasneje. se imava tudi brez tega čist fajn. noben od naju ne čuti neke želje po analcu.
je pa res potrebno brezpogojno zaupanje partnerju, ženska mora biti za to in zelo sproščena. in vsekakor uporaba kondoma!!
je pa res potrebno brezpogojno zaupanje partnerju, ženska mora biti za to in zelo sproščena. in vsekakor uporaba kondoma!!
- Murphy the housedog
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 5. 2008
rammsteingirl napisal/-a:hm, meni pa to sploh ne diši,
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
crnolaska napisal/-a:a vsi za analni sex uporabljate kondom? Ker midva vedno brez kondoma, pa ni blo še nikol kakih ostankov blata al pa kj podobnga....
hm, se ne bojiš kakršinih koli okužb ?
. . meni se ne zdi lih higienično
ok, nvm., usak ma svoje "metode"
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
Murphy the housedog napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:hm, meni pa to sploh ne diši,
vsi vemo, da ni bilo mišljeno dobesedno!
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
crnolaska napisal/-a:a vsi za analni sex uporabljate kondom? Ker midva vedno brez kondoma, pa ni blo še nikol kakih ostankov blata al pa kj podobnga....
Kondom je a must za analni sex. Brez kondoma mu sploh ne pustim. 1. je bolj varno zaradih kšnih okužb, 2. je bolj higienično - sam snameva kondom in nadaljujeva, da mu ni treba u kopalnico letet pa umivat da lahko nadaljujeva... in 3. je manj tranja s kondomom...
Seveda poleg kondoma še veliiiiik lubrikanta
Kondom ni za to da ti ne bi kšni ostanki blata gor ostal to ti lohk s kondomom al pa brez!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Sweet Princess napisal/-a:crnolaska napisal/-a:a vsi za analni sex uporabljate kondom? Ker midva vedno brez kondoma, pa ni blo še nikol kakih ostankov blata al pa kj podobnga....
Kondom je a must za analni sex. Brez kondoma mu sploh ne pustim. 1. je bolj varno zaradih kšnih okužb, 2. je bolj higienično - sam snameva kondom in nadaljujeva, da mu ni treba u kopalnico letet pa umivat da lahko nadaljujeva... in 3. je manj tranja s kondomom...
Kondom ni za to da ti ne bi kšni ostanki blata gor ostal to ti lohk s kondomom al pa brez!
Ja mi2 tud zrd tega razloga obvezno uporabljava kondom.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- Murphy the housedog
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 5. 2008
rammsteingirl napisal/-a:Murphy the housedog napisal/-a:rammsteingirl napisal/-a:hm, meni pa to sploh ne diši,
vsi vemo, da ni bilo mišljeno dobesedno!
Vem ja,sam sliši se smešno!
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Sweet Princess napisal/-a:crnolaska napisal/-a:a vsi za analni sex uporabljate kondom? Ker midva vedno brez kondoma, pa ni blo še nikol kakih ostankov blata al pa kj podobnga....
Se čisto strinjam.
Brez kondoma se igraš z ognjem. Lahko fašeš glivice, vnetje, lahko to faše on....
Brezveze. Daš kondom gor in maš mir
Imaš, da me vikaš!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]