analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%
Skupaj glasov : 1135

Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 03. Apr. 2008 1:07

rosomah napisal/-a:Lepo da priznaš, da te beda zrajca. Smo že opazili. Tudi s takimi se ne bo svet podrl, bo pa malo bolj gnil

Mislim da lahk govoris sam v svojem imenu. Zna usak sam svoje mnenje izrazit. Kaj si pa ti mislis, me pa tak boli k*!

Oh s takimi kot si ti, je pa svet sam se bolj omejen. Ne vem zakaj je tok tezk sprejet, da pa enim pase tud analni sex. Men bi se pa recimo gabilo teb gledat v oci (ne daj boze kakrsen koli stik), pa ne napadam zdej tvojih bivsih bejb kot so gnile ipd. :roll:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 03. Apr. 2008 12:45

:zustimm: Dobr si to napisala! Jst tut ne štekam kako je enim težko sprejet njemu drugaše misleče...Mah, sej taki se zmeri najdejo, se ne splača z njimi ukvarjat...Gre tut men na živce če en skoz neki po svoje tupi in ne neha in ne neha...To me pa še pa pol še bolj dvigne, jaoo!

Anyway, bom se še enkrat ponovila (sm že k lajna...) - usakemu svojeeee pa bo svet prec lepši! :P
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 03. Apr. 2008 13:04

Mahagonij napisal/-a:
rosomah napisal/-a:
nastasia napisal/-a:rosomah tebi pa v glavi dogaja, da se ti ljubi takole spravljat nad vsakega, ki mu je do analnega seksa. :eek:

Meni se v glavi zaključi tisto, kar se marsikomu pri riti šele prične
Klobasa fekalij torej.

:D :D Ne morem pomagat, pa zlobna al pa ne, ampak tud on grdo napada druge s foruma...

p.s. sm si dovolila komentar v tej temi čeprov sm še nedolžna :D
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
88.vesna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a 88.vesna » 04. Apr. 2008 17:25

Ko sem mela menzo, sva prakticirala analca, ampak je blo občutje med bolečino in slastjo...bolj bi lahk rekla da sem se nagibala k bolečini...nimam pa nobene želje več, da bi šla še enkrat na tak način.

tak da...jst verjetno tega ne bom več prakticirala
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 10. 2005
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilyn 777 » 04. Apr. 2008 17:50

ja, pri meni je tudi tak občutek med bolečino in užitkom... na nek način mi je ful všeč :twisted:
...if it hurts, it's probably worth it...
Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a *lady bug* » 04. Apr. 2008 18:49

Marilyn 777 napisal/-a:ja, pri meni je tudi tak občutek med bolečino in užitkom... na nek način mi je ful všeč :twisted:

točno tak..samo oni užitek odtehta vse..tak da definitivno bom še prakticirala :P
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 07. Apr. 2008 11:57

rosomah napisal/-a:Lepo da priznaš, da te beda zrajca. Smo že opazili. Tudi s takimi se ne bo svet podrl, bo pa malo bolj gnil

ne vem kdo je tu bolj gnil... sploh pa se prej pozanimaj glede tistega "dreka", ki misliš, da ti bo ostal na tiču... take bedarije pa še ne. :roll:

rosomah napisal/-a:Pa saj je potem ja vseeno, ali imaš moškega ali žensko. Rit je rit.

torej je po tvoji logiki tudi vagina vagina in natepavaš vsako, ki gre mimo tebe. vagina je ja vagina. :roll:

rosomah napisal/-a:Če bi bila ti moški bi bila ziher pedrček

je rekel prdrček... :rofl: zaradi tega, ker ji paše v rit, še ne pomeni, da bi bila peder in/ali da je to njen fant.

rosomah napisal/-a:ne, logika

hm... logika? :gruebel: jaz bi na tvojem mestu bila tiho, ker mislim, da si edini, ki razmišlja tako. sploh kar se tiče zgornje izjave. pa skuliraj se, ker kvasiš take bedarije, da ti ni para. in sprejmi razmišljanja drugih, ker nisi tukaj edini! in tako kot mi nimamo, tudi ti nimaš vedno prav :!:

aja, kaj si ti župnik ali samo ministrant?
Uporabniški avatar
sanck
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2004
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sanck » 07. Apr. 2008 12:04

lubrikanti rox! :gut:
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 07. Apr. 2008 12:34

ja, je nujen. daš sicer malo več keša za to, ampak v primerjavi z bolečino, ki bi se pojavila brez, je neprecenljiv. :D pa tudi do poškodb težje pride.
Uporabniški avatar
sanck
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2004
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a sanck » 07. Apr. 2008 12:58

al pa če hodš ob nedeljah v k4, pa jih tm dobiš zastonj :lach:
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Apr. 2008 13:00

In potem imaš probelem hoditi po cesti in štengah :rofl: ;D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 07. Apr. 2008 13:07

:oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 07. Apr. 2008 13:12

~NIA~ napisal/-a:ni poguma :oops:

jah za to je kar potrebno zaupati partnerju in biti res sproščena...da ti ne raztrga danke...mora imeti tudi on občutek...jaz sicer nisem še nobeno v rit, ker tudi nobena ni izrazila te želje, pa tudi meni ni ravno do tega...sem pa odprt če bi izrazila željo. :D

Tako da vse ob svojem času :wink:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 14. Jul. 2008 9:29

A se vam nikol ne zgodi, da imate po analcu ostanke blata okrog odprtine, oziroma moški na penisu?
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 14. Jul. 2008 11:19

ja meni je pasalo, s ta pravim partnerjem, nežno z lubrikantom in potem gre vse od sebe. Jaz jemljem slednje kot malo popestritve, definitivno mi pa ni, da mi vsakodnevno počela s partnerjem ...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov