analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
riziko je mogoče majhen, ampak posledice znajo bit pa precej hude. sej je tudi aids pri ONS v sloveniji relativno težko dobit, ker ni ravno veliko okuženih, pa dvomim, da bi kdo zato šel reskirat.
sicer si pa mislim, da če si ženska želi probat, bo. če je pa to bolj fantova želja, pa verjetno ne bo popustila in tvegala.
sicer si pa mislim, da če si ženska želi probat, bo. če je pa to bolj fantova želja, pa verjetno ne bo popustila in tvegala.
- lindick
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
no...jz sem pa imela ful tezave vcas s hemeroidi...odkar pa se je moj tip zacu igrat z mojo ritko s prstki....nimam vec tezav..ne trdim,da je to povezano,ampak kakor,da bi se ritka utrdila..ne vem...no..zadnjic sm sprasevala na forumu kako nej greva do konca analno...uspelo nama je k tokrat me je res orng zrajcal pa ugotovila sm,d sej ni treba,d je cel not,c je pac ocitn predebel za mojo luknco pa nama lohk vseen pride pasal je obema pa nism mela nobenih tezav,niti bolecin kot so bile pred tem..ne mislim zaj tega prakticirat vsak dan,niti vsak tedn,ampak vrjetn pa nc ne tvegas c to izvedes tko d te ne boli in ne prepogosto...
aja...c pa punci ni do tega bo pa itak nesproscena in bodo misice napete in je velik vec sans d gre kej narobe..
aja...c pa punci ni do tega bo pa itak nesproscena in bodo misice napete in je velik vec sans d gre kej narobe..
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
spermij napisal/-a:Mi, vendar v vlogi aktivnega izvajalca.
a fasal ga pa se nisi?
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
spermij napisal/-a:Punci, kok čez dozo sta spile?jemina napisal/-a:Probej, da boš vidu kako je to no
Nč jz ti dam samo nasvet. Da boš videl iz vseh zornih kotov. Sj mogoče je pa dobro
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- Gost
neznanka__ napisal/-a:torej kako preprečiti, da pride do tega?
Najprej si preberi kaj o analnem seksu, recimo to, da zdravniki ne priporocajo obvezne uporabe kondoma in lubrikanta kar zastonj.
- neznanka__
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2007
..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Ne tok panicart Sploh pa ne glede lubrikanta. Ne vem no, ce si dovolj vzburjena, je ponavad dovolj naravnega soka (ce nimas drugih tezav) in ga uporabis pr analcu. Ne vem zakaj bi si v tem primeru delala stroske se z lubrikantom, ce ga mam ze po naravi prevec In ne, ne boli me brez lubrikanta in ja, lepo drsi in brez bolecin.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- Gost
No, porocajte po par letih takega pocetja, kaksno je stanje tam doli ...
Sicer pa vsaka naj pocne to, kakor se pac njej zdi ok, mi je pa cudno, da se bojite, pocnete nekaj, pa nimate pojma, kako naj bi se clovek ob takem pocetju izognil moznim problemom. Saj, ce jih zdaj ni, se ne pomeni, da jih potem ne bo ... In brez kondoma in lubrikanta, ste lahko ziher, da vas bo to slej kot prej teplo po glavi, ker se anus ne vlazi na podoben nacin kot noznica in, ker so tam doma druge bakterije kot v noznici. Ce ne drugega, bi lahko vsaj fanta toliko skrbelo, da bi za svoje 'zlato' uporabil kondom.
Malce posplosujem, ampak boste ze razumele bistvo opozorila.
Sicer pa vsaka naj pocne to, kakor se pac njej zdi ok, mi je pa cudno, da se bojite, pocnete nekaj, pa nimate pojma, kako naj bi se clovek ob takem pocetju izognil moznim problemom. Saj, ce jih zdaj ni, se ne pomeni, da jih potem ne bo ... In brez kondoma in lubrikanta, ste lahko ziher, da vas bo to slej kot prej teplo po glavi, ker se anus ne vlazi na podoben nacin kot noznica in, ker so tam doma druge bakterije kot v noznici. Ce ne drugega, bi lahko vsaj fanta toliko skrbelo, da bi za svoje 'zlato' uporabil kondom.
Malce posplosujem, ampak boste ze razumele bistvo opozorila.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Torej v cem je problem? Vlaznost noznice preneses v anus Kaj use se ne priporoca in ni zdravo, nenormalno skoduje ipd., pa useen to pocnemo, smo se usi zivi in zdravi in normalno brcamo. Ce si pr stvareh pazljiv, ne zganjas kake akrobacije in hard zadeve, ne vem kak bi ranil al pa razcefral anus. Poleg tega ce se ne uporabla kondom. Sej se pa menda umijes. Poleg tega... Lulas pogostoje kot kakas, vsakic ko se polulas se najbrz ne umijes na sveze, sploh ce ne planiras sexa, pa se vedno prakticiras oralo. In v urinu so tud odpadne snovi. A to pa je higienicno? Al strasis prec s higienicnimi robcki tipu, da se mors prej ocistit?
Poziralnik je tud namenjen poziranju, pa useen vsake tolk casa bruhas (pustmu bulimicarke) in ni nobenih tezav
Mononukleoza je tud precej razsirjena med mladimi in se prenasa s poljubljanem. Mojo sestro je clo tko prizadela, da so ji skoraj odpovedala jetra in je pristala v bolnici in se potem ni hodla v solo vec kot mesec dni. Nej se zdej poljubljam s kondomom na jeziku?
Poziralnik je tud namenjen poziranju, pa useen vsake tolk casa bruhas (pustmu bulimicarke) in ni nobenih tezav
Mononukleoza je tud precej razsirjena med mladimi in se prenasa s poljubljanem. Mojo sestro je clo tko prizadela, da so ji skoraj odpovedala jetra in je pristala v bolnici in se potem ni hodla v solo vec kot mesec dni. Nej se zdej poljubljam s kondomom na jeziku?
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov