analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%
Skupaj glasov : 1135

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Mar. 2008 13:32

riziko je mogoče majhen, ampak posledice znajo bit pa precej hude. sej je tudi aids pri ONS v sloveniji relativno težko dobit, ker ni ravno veliko okuženih, pa dvomim, da bi kdo zato šel reskirat.
sicer si pa mislim, da če si ženska želi probat, bo. če je pa to bolj fantova želja, pa verjetno ne bo popustila in tvegala.
spermij
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 02. Mar. 2008 15:38

Mi, vendar v vlogi aktivnega izvajalca. :D :twisted:
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lindick » 12. Mar. 2008 21:38

no...jz sem pa imela ful tezave vcas s hemeroidi...odkar pa se je moj tip zacu igrat z mojo ritko s prstki....nimam vec tezav..ne trdim,da je to povezano,ampak kakor,da bi se ritka utrdila..ne vem...no..zadnjic sm sprasevala na forumu kako nej greva do konca analno...uspelo nama je :D k tokrat me je res orng zrajcal :D pa ugotovila sm,d sej ni treba,d je cel not,c je pac ocitn predebel za mojo luknco pa nama lohk vseen pride :D pasal je obema pa nism mela nobenih tezav,niti bolecin kot so bile pred tem..ne mislim zaj tega prakticirat vsak dan,niti vsak tedn,ampak vrjetn pa nc ne tvegas c to izvedes tko d te ne boli in ne prepogosto...

aja...c pa punci ni do tega bo pa itak nesproscena in bodo misice napete in je velik vec sans d gre kej narobe..
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 12. Mar. 2008 21:50

spermij napisal/-a:Mi, vendar v vlogi aktivnega izvajalca. :D :twisted:

a fasal ga pa se nisi? :)
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 12. Mar. 2008 21:57

Ne in tudi nimam potrebe po tem. :roll:
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 12. Mar. 2008 22:47

Probej, da boš vidu kako je to no :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
spermij
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a spermij » 12. Mar. 2008 22:59

jemina napisal/-a:Probej, da boš vidu kako je to no :D
Punci, kok čez dozo sta spile?
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 13. Mar. 2008 0:41

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 13. Mar. 2008 1:16

Glede vodenega blata... A je to kej narobe? Ker js mam to skor zmer en dan po sexu. Sam mene nc ne moti, uzamem to v zakup za uzitek :P
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 13. Mar. 2008 2:13

spermij napisal/-a:
jemina napisal/-a:Probej, da boš vidu kako je to no :D
Punci, kok čez dozo sta spile?

Nč jz ti dam samo nasvet. Da boš videl iz vseh zornih kotov. Sj mogoče je pa dobro :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Mar. 2008 8:08

neznanka__ napisal/-a:torej kako preprečiti, da pride do tega? :?

Najprej si preberi kaj o analnem seksu, recimo to, da zdravniki ne priporocajo obvezne uporabe kondoma in lubrikanta kar zastonj.
neznanka__
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka__ » 13. Mar. 2008 14:07

..
Zadnjič spremenil neznanka__, dne 13. Maj. 2012 20:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 13. Mar. 2008 14:20

Ne tok panicart :wink: Sploh pa ne glede lubrikanta. Ne vem no, ce si dovolj vzburjena, je ponavad dovolj naravnega soka (ce nimas drugih tezav) in ga uporabis pr analcu. Ne vem zakaj bi si v tem primeru delala stroske se z lubrikantom, ce ga mam ze po naravi prevec :D In ne, ne boli me brez lubrikanta in ja, lepo drsi in brez bolecin.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 13. Mar. 2008 15:07

No, porocajte po par letih takega pocetja, kaksno je stanje tam doli ...

Sicer pa vsaka naj pocne to, kakor se pac njej zdi ok, mi je pa cudno, da se bojite, pocnete nekaj, pa nimate pojma, kako naj bi se clovek ob takem pocetju izognil moznim problemom. Saj, ce jih zdaj ni, se ne pomeni, da jih potem ne bo ... In brez kondoma in lubrikanta, ste lahko ziher, da vas bo to slej kot prej teplo po glavi, ker se anus ne vlazi na podoben nacin kot noznica in, ker so tam doma druge bakterije kot v noznici. Ce ne drugega, bi lahko vsaj fanta toliko skrbelo, da bi za svoje 'zlato' uporabil kondom.

Malce posplosujem, ampak boste ze razumele bistvo opozorila.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 13. Mar. 2008 15:30

Torej v cem je problem? Vlaznost noznice preneses v anus :wink: Kaj use se ne priporoca in ni zdravo, nenormalno skoduje ipd., pa useen to pocnemo, smo se usi zivi in zdravi in normalno brcamo. Ce si pr stvareh pazljiv, ne zganjas kake akrobacije in hard zadeve, ne vem kak bi ranil al pa razcefral anus. Poleg tega ce se ne uporabla kondom. Sej se pa menda umijes. Poleg tega... Lulas pogostoje kot kakas, vsakic ko se polulas se najbrz ne umijes na sveze, sploh ce ne planiras sexa, pa se vedno prakticiras oralo. In v urinu so tud odpadne snovi. A to pa je higienicno? Al strasis prec s higienicnimi robcki tipu, da se mors prej ocistit? :)

Poziralnik je tud namenjen poziranju, pa useen vsake tolk casa bruhas (pustmu bulimicarke) in ni nobenih tezav :D

Mononukleoza je tud precej razsirjena med mladimi in se prenasa s poljubljanem. Mojo sestro je clo tko prizadela, da so ji skoraj odpovedala jetra in je pristala v bolnici in se potem ni hodla v solo vec kot mesec dni. Nej se zdej poljubljam s kondomom na jeziku? :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov