analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Midva sva tud prejšni teden probala in mi je blo mal neprijetno(ne vem zakaj ),zato sva tudi hitro končala..upam pa da bova še kdaj probala,malo več sproščenosti pa bo
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
enkrat sem probala ampak ga je dal samo malo notr pa mi ni bilo ušeč in me je bolelo....sm mela pomisleke glede tega že pred tem amapak iz radovednosti sm pač se spustila v to pa probala...ja no mislim da tega ne bom prakticirala kr mi ni ušeč...ampak sej veste kako je zarečenega kruha se največ poje, kajne?
- onasladka3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2007
Mene zanima če je katera že fantu izgubila nedolžnost v rit?Opišite svoje izkušnje.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Kašna je to izguba nedolžnosti v rit?! Nikad čula .
Pa tut "izgubiti nekomu nedolžnost" ...?
Pa tut "izgubiti nekomu nedolžnost" ...?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
gregalina napisal/-a:*hox* napisal/-a:Aloha napisal/-a:Kašna je to izguba nedolžnosti v rit?!
Da ga ti nategneš v rit?
Ja ko te fant prvič nategne v rit, pol nisi več nedolžna v rit
Hahahahaha .. Ma ne vem kako bi to zgledal, ampak glede na to da je onasladka3 napisala, da jo zanima če je katera že fantu izgubila nedolžnost v rit, js to razumem kot, če ga je kakšna že nategnla v rit. O houli šit kako se to sliš.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
ja, jst sem tudi tako razumela, da ona razdeviči njega. pa ne vem, zakaj bi bilo to tako čudaško. v bistvu se mi zdi precej smiselno, glede na to, da so tipi tisti s prostato, ki je baje ena blazna erogena cona. samo ne vem, kaj točno bi imela jst od tega, da bi s plastičnim dildotom okrog opletala.
- janna
missy* napisal/-a:Sem probala, ampak ga je dou not malo manj kot do polovice, kljub kondomu in veliko lubrikanta me je zelo bolelo, potem ko je pa mal nehal bolet, je biu pa ful cudn filing
ampak bova pa se probala
Pri meni je bilo pa na moje veliko začudenje malo drugače. Bila sem čisto sproščena, malo pijana , on je imel dober občutek za to, sploh ni povedal kaj namerava in čudno, ampak je bolelo čisto malo(skoraj nič), je bil pa čuden filing Morda bo pa naslednjič toliko bolj bolelo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov