analni sex?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
O šit - u pa i sta na tipkovnici čist skupi...My bad, my bad...Dones sm pa res šlampasta, silly me :runterdrueck:
MENI - MI paše seveda...
MENI - MI paše seveda...
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Sweet Princess men fuuul pase u ritko!
Napisala si, da si ze sprobala z igracko, tko da po mojem ne bo kakega vecjega presenecenja, ko bos dobila kej konkretnega u ritko. Kaksen je filing ze tko nekak ves, sam ritna luknca se ti bo pac mal bolj odprla a ne. Tko da nc bat.
Am a bremzas zato, ker se bojis da bo bolel?
obe luknce zapolnjene
Napisala si, da si ze sprobala z igracko, tko da po mojem ne bo kakega vecjega presenecenja, ko bos dobila kej konkretnega u ritko. Kaksen je filing ze tko nekak ves, sam ritna luknca se ti bo pac mal bolj odprla a ne. Tko da nc bat.
Am a bremzas zato, ker se bojis da bo bolel?
obe luknce zapolnjene
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
js sm z bivšim prvič probala in je blo fenomenalno, dožvela sem orgazem. naslednič ko sva poskusila pa ga je dal ful na hitr notr in me je noro zabolel in nisva. od takrat naprej se nemorm več tolk sprostit, zmer mam občutek da me bo spet tako zabolel kot me je takrat. tako da tud z zdajšnim sva probala, pa ko ga je dal notri me je zabolelo, ker nisem bla sproščena. si pa ful želim da bi spet na tak način dožvela orgazem.
-
Joj jst tut
Sem pa včeri še mal razmišlala o tem da bi končno že enkrat probala a ne in bl k sm razmišlala b sm ba zrajcana, tko da jutr k moj lepotec pride bo akcija!
Sem pa včeri še mal razmišlala o tem da bi končno že enkrat probala a ne in bl k sm razmišlala b sm ba zrajcana, tko da jutr k moj lepotec pride bo akcija!
-
Fatal*T - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
Men tut paše analni sex...Sprva ko sva se prvič spravljala zraven nama ni uspelo ker nisem bila sproscena in me je bolelo, naslednjic pa sm bla ful zrajcana in ful sproscena in je šlo...tak da sweet princess sam sproščena bot pa lepo počasi pa bo...veliko užitkov
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Fatal*T napisal/-a:Men tut paše analni sex...Sprva ko sva se prvič spravljala zraven nama ni uspelo ker nisem bila sproscena in me je bolelo, naslednjic pa sm bla ful zrajcana in ful sproscena in je šlo...tak da sweet princess sam sproščena bot pa lepo počasi pa bo...veliko užitkov
Smem vprašat, sta imela kakšen lubrikant in ali sta s kondomom?
-
Uf, nikol ni preveč spolzko...lubrikant je mus pri igračkaju okol ritke...
-
Zdele sem z dragim govorila in sem mu namignila da bi jutri k pride probala tist kar si že doug želi...Je bil toook naudušen da jooooj...Zdej sm pa jst tut čist napaljena, tko da...komi čakam!
Sicer pa sem že ceu tedn toook horney - ne vem, neki mora bit u zraku, al pa ta konstantna lublanska megla name čist čarobno učinkuje zgleda
Sicer pa sem že ceu tedn toook horney - ne vem, neki mora bit u zraku, al pa ta konstantna lublanska megla name čist čarobno učinkuje zgleda
- Rhea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
- Kraj: Frigate Bay
Sweet Princess napisal/-a:Zdele sem z dragim govorila in sem mu namignila da bi jutri k pride probala tist kar si že doug želi...Je bil toook naudušen da jooooj...Zdej sm pa jst tut čist napaljena, tko da...komi čakam!
Ummm, jaz sem taka med ovulacijo...ne pozbita na zascito.
-
Ne skrbi, za vse je poskrbjeno!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]